- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
perfag
aktív tag
Akkor szerintem nem értjük egymást. Vagy én nem értem a feladatot, vagy Te a megoldást.
A megoldásomhoz nem kell rendezett tartomány, nem kell tartományt kijelölni sem. Az Excel-t azért nem árt ismerni.
Ha H4-be beírom tömbképlettel {=MAX(SOR(C:C)*(C:C<>""))}, akkor megvan a tartomány utolsó cellája.
Ha H3-ba beírod a keresett típust, akkor a
{=MIN(INDIREKT("d5:d"&H4))*(INDIREKT("C5:C"&H4)=H3)}
tömbképlet megadja az adott típushoz a minimum időértéket.Én ezt értettem a feladat leírásodból, adott típusra a minimum és a maximum meghatározása.
-
Makróval megoldható, csak pár infóra szükség van
1. Melyik oszlopban vannak a Típusok, és melyikben az időadatok?
2. Van-e fejléce az oszlopoknak?
3. Melyik cellától kezdődjön az összesítő táblázat? (Pl C1-től és függőlegesen legyenek a típusok és melléjük a MIN/MAX értékek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest