Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Hopp, ilyent is lehet?!
Nekem most az a kínom, hogy van egy ACCESS adatbázisom, ami egyelőre szép űrlapos és könnyen kezelhető. Ergo a célnak megfelel, viszont nagy okosan kitaláltam, hogy mi lenne, ha az egész ACCESS független lenne.
Csinálnék Visual Basicben ugyanolyan felületeket, mint az ACCESS űrlapok (viszont ezerszer szebb lenne és jobban lehetne konfigurálni) és ezzel a külön kis VB programmal olvasnám ki egy már lecsupaszított adatbázisból (akár ACCESS) az adatokat, majd írnám őket vissza.
A problémát nehezíti, hogy sem a VB-hez, sem az SQL-hez nem értek (MÉG). Egyáltalán abban sem vagyok biztos, hogy jó úton járok. Ez így kivitelezhető?
Tehát lenne egy külön program, ami egy központi adatbázissal SQL lekéréseken keresztül kommunikálna oda-vissza?!
Kezdem úgy érezni, hogy nagy fába vágtam a fejszét.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parfüm topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50