Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Hopp, ilyent is lehet?!
Nekem most az a kínom, hogy van egy ACCESS adatbázisom, ami egyelőre szép űrlapos és könnyen kezelhető. Ergo a célnak megfelel, viszont nagy okosan kitaláltam, hogy mi lenne, ha az egész ACCESS független lenne.
Csinálnék Visual Basicben ugyanolyan felületeket, mint az ACCESS űrlapok (viszont ezerszer szebb lenne és jobban lehetne konfigurálni) és ezzel a külön kis VB programmal olvasnám ki egy már lecsupaszított adatbázisból (akár ACCESS) az adatokat, majd írnám őket vissza.
A problémát nehezíti, hogy sem a VB-hez, sem az SQL-hez nem értek (MÉG). Egyáltalán abban sem vagyok biztos, hogy jó úton járok. Ez így kivitelezhető?
Tehát lenne egy külön program, ami egy központi adatbázissal SQL lekéréseken keresztül kommunikálna oda-vissza?!
Kezdem úgy érezni, hogy nagy fába vágtam a fejszét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PayPal
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hegesztés topic
- AMD FX
- Eredeti játékok OFF topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50