- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Hopp, ilyent is lehet?!
Nekem most az a kínom, hogy van egy ACCESS adatbázisom, ami egyelőre szép űrlapos és könnyen kezelhető. Ergo a célnak megfelel, viszont nagy okosan kitaláltam, hogy mi lenne, ha az egész ACCESS független lenne.
Csinálnék Visual Basicben ugyanolyan felületeket, mint az ACCESS űrlapok (viszont ezerszer szebb lenne és jobban lehetne konfigurálni) és ezzel a külön kis VB programmal olvasnám ki egy már lecsupaszított adatbázisból (akár ACCESS) az adatokat, majd írnám őket vissza.
A problémát nehezíti, hogy sem a VB-hez, sem az SQL-hez nem értek (MÉG). Egyáltalán abban sem vagyok biztos, hogy jó úton járok. Ez így kivitelezhető?
Tehát lenne egy külön program, ami egy központi adatbázissal SQL lekéréseken keresztül kommunikálna oda-vissza?!
Kezdem úgy érezni, hogy nagy fába vágtam a fejszét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- OLED TV topic
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- iPad topik
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest