Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
izé, ha azt mondod, hogy mindkét adapter mindkét oszlopa mellé raksz egy olyan oszlopot, hogy 1B (=1-es adapter be), 1K (=1-es adapter ki), 2B, 2K (ugyanez) és egymás alá másolod őket (tehát A oszlop: időpont, B oszlop kategória). a listát sorba rakod idő növekvőbe. mellészerkesztesz egy olyan oszlopot, ami megnézi, hogy az előtte lévő milyen kategória (1, 2 + B, K), és arra már lehet sztem logikát csinálni. az eredmény az, hogy minden idő mellé kihozd, hogy akkor kezdett el 1, 2 vagy 0 adapter ''foglalt lenni''. gondolom legfeljebb az előző két sor adatai alapján ez meghatározható. ha ez megvan, az időtartamok az előző sor időpontjaiból sztem megint számolhatók. nem csinálom meg helyetted, mert én sem látom ám igazán át a saját gondolatmenetemet, de sztem megoldható

Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Path of Exile (ARPG)
- ASUS routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem érdemes hűtést cserélni a GeForce RTX 5090 Founders Edition VGA-n?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Fferi50