- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
Szerintem lesz 1-2 új szörny de csak fél év múlva... most még Behemoth se érhető el stage2-ben ugyhogy van még mire várni sajna.... Nem is értem miért új vadászokat erőltetnek mikor több szörny kéne vagy egy rendes 2v8 mód.
Tegnap mentem pár kört az aktuális rotációba lévő szörnnyel... Krakennel... hát mondanom sem kell, lealáztam mindenkit.
de még így is hamar ráuntam a játékra..... amúgy pedig szerintem wraith vagy gorgon ellen idegesítőbb játszani vadászként -
AD4MINATOR
nagyúr
hogy ez a skinesdi mennyire nem hoz lázba

-
AD4MINATOR
nagyúr
Szerintem kezd unalmassá válni a játék... én sosem játszok szoros meccseket, valószínűleg ezért érzem így.... Vagy az egyik vagy a másik győz, de olyan igazi stage3 szoros meccsem még sosem volt..
hanyagolom is pár napig a játékot.. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
dargelot
üzenetére
De épp ez az.... ha a premade-ban van szörny preferáló akkor ugye először "őket osztja be szerepekre" (mert "premade"), tehát akkor se lehetnék szörny, + amúgyse, mert van a lobbyban egy olyan player aki szörnyet preferál (és én mondjuk nem)... tehát mindkét esetben nem lehetnék szörny ha premade-sben van szörny preferáló ha nem.. na mindegy.
-
AD4MINATOR
nagyúr
szerintem szándékosan trollkodik a játék a játékosokkal.... nem hiszem el, hogy ennyire gyökér preferencia rendszer lenne lekódolva
berakom 5.nek a szörnyet, erre mi leszek? szörny...
még ha a 2. vagy 3. preferáltat adná be az még so-so de az utolsót? WTF??!
jó nem mintha utálnék szörnnyel lenni (sőt épp ellenkezőleg) de azért ez elég fail -
AD4MINATOR
nagyúr
Hmmmmm, érdekes lista....
Épp gondolkoztam, hogy melyiket vegyem meg: Kraken vagy az Elder K-t... nekem jobban tetszett az Elder, de akkor lehet mégis a másikat kéne?
Mondjuk az is érdekes, hogy Wraith csak a 3. sorba került be... oké, rankeden nem szuper de azért tier2 simán lehetne gorgon mellett.
-
AD4MINATOR
nagyúr
jöhetne már egy új szörny is
de még behemoth sincs kijavítva így gondolom min. félév mire lesz új szörny
(ami pedig eleinte gondolom tuti OP lesz
) -
-
AD4MINATOR
nagyúr
najó úgy néz ki tényleg valami nem okés a játékkal, most már nekem is kezdi az 1 perc alatti nyeréseket

kb. léptem négyet és már megnyertünk a meccset.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Janoo_07
üzenetére
De én épp ezért nem értem, mert most van sok player akkor hogy az istenbe válogathat össze kettő néha 3 olyan playert is akiknek azonos a preferenciájuk??? Agyam megáll de most komolyan.... Szinte alig vagyok olyan lobbyban ahol mindenkinek más lenne a pref-je
ekkora player számnál ez epic fail szerintem -
AD4MINATOR
nagyúr
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ugyan mehetnék rankeden mert megvan már a lvl20, de nem próbáltam mostanság a rankedet.... én elvagyok sima Hunt (casual?) módban, viszont ennek ellenére azért ezeket a hibákat én is sokszor tapasztalom... főleg a lobby szétesést és a számláló újraindulását vagy 5x egy meccs előtt...

Amit nem értek, hogy a szörnyek miért lépnek ki meccs előtt?
Én pl. pont velük szeretek lenni, igaz, most buffolták őket de még így is sokszor kihívás nyerni normális ellenfelek ellen (hülyék ellen buff előtt is könnyű volt a meccs)... szerintem pont ezért jó szörnnyel lenni. -
AD4MINATOR
nagyúr
A mozgásos perkek minden hunternek jól jönnek... Rakhatsz még dmg boostot is pl.
A capacity és a reload time tényleg felesleges nála azt jól látod.Gorgon-hoz ti milyen perket választotok? Én most a mozgásra mentem rá, elég jó vele pókemberezni és közben besavazni a földet, a hunterek nem igazán tudnak mit kezdeni ezzel a taktikával.
vagy inkább érdemesebb lenne dmg reduction-t adni neki vagy mást?Meteor Goliath ellen van valami jó taktika? Ha kicsit is ügyesebb játékos van a szörnnyel akkor esélytelen szinte.. Kraken ugyanez. Valamiért a "sima" Goliathot könnyebb leverni.... ez a metero tűz nagyon idegesítő

-
AD4MINATOR
nagyúr
De... most elolvastam
amúgy azt kétféleképpen is lehet értelmezni...Ha hó közepén lépsz be akkor is day1-al kezdi (nekem is így volt)..azaz eddig is tiszta volt, hogy "építi" a napokat egymásra............ a kérdés, hogy a számolás meddig tart: hó végéig vagy nem ér véget a hó végén
Tehát ezzel a twitter válasszal csak félig vagyunk beljebb...de 3 nap és úgyis kiderül.
-
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
dargelot
üzenetére
Hát azért stage1-ben még nem olyan erősek a szörnyek szerintem... Azért ott az elején sok mák kell és béna hunterek hogy ez összejöjjön...
Na mindegy, ezen a héten GORGON az ingyenes szörny! YES! ki is próbáltam, első meccsen taroltam.... nagyon gyors és a köpése nagyon erős a többi képességével kombinálva.... nem is olyan rossz szörny ez! Kraken mikor lesz free meg behemoth
? -
AD4MINATOR
nagyúr
aki Founder és megszerezte korábban a Behemoth szörnyet az mehet vele most is... a steam stage2-es játékosok meg kitudja mikor szerezhetik meg

jól látod, a legutolsó patchben a hunterek 30sec dmg reduction-al indulnak start után

én patch előtt csak 2x botlottam olyan lobbyba ahol stage1ben ott várt minket a szörny a start helyen, de mindkét alkalommal levertük hamar... az "ilyen" szörny taktikák ellen raktál bele ezt -
AD4MINATOR
nagyúr
Wraith-et hova buffolják?
lol.Viszont a kraken tényleg nagyon erős... gorgon helyett őt fogom inkább kitanulni szerintem... mindenki wraith-et hoz vagy goliath-ot (néha meteor G)..... de aki kraken-t hoz az általában tuti elpicsáz
látszik hogy a skillesek használják inkább a krakent....
sajnos eddig egyetlen egy gorgon-t se láttam
azt senki nem választja??? 
behemoth ellen is csak 1x mentem, de az ellen pedig túl könnyű volt a meccs...
Amúgy én olyan gamebreaking bugba futottam bele, hogy a szörny evolve után nem tudtam kiválasztani a képességeket amiket fejleszteni akarok és nem tudtam mozogni se a szörnnyel utána.... tehát érzékelte az egeret, mert rá tudtam menni a képességekre amit akarnék fejleszteni stage3-ban, de "nem tanulta meg" a szörny ezért a kiválasztó képernyőn ragadtam... na mondanom sem kell alt+f4 lett a vége mert még a menü se jött be... semmi.
pedig amúgy nagyon domináltam abba a körbe és izgi is volt végig, elég idegesítő, hogy így kellett véget érnie.... (sajnos azt nem tudtam kipróbálni mi van akkor ha sebeznek a hunterek (mert stage3ba értem és ők a generátornál campeltek..), hátha akkor kiesik a bugból.. bár nem hiszem, mert evolve közbe hiába lőnek akkor is a skill-választás képernyő van.) -
AD4MINATOR
nagyúr
Persze hogy beindult a fórum, végre van lobby

Amúgy nem értem miért baj ha buffolják a monstákat... stage1ben még így is gyengék.... stage2ben fair, stage3ban egy jó ellen game over.......... dehát így is kell lennie...
akik hagyják stage3ig a szörnyet felfejlődni azoknak...veszniük kell. 
Ez egy macska-egér játék annyival megbolondítva hogy idővel (stage3) ez megfordul.

Jó, azt elismerem hogy Wraith egy speciális eset (főleg pubon ugye) mert ő akár stage1ben is kaszál, ha mákja van... de stage2ben már tényleg elég erős tud lenni.
-
AD4MINATOR
nagyúr
rekord Wraith meccsem pubon... 2:27 alatt nyertem
yessss -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
dargelot
üzenetére
A belépéssel járó jutalmak listáját mindig csak az adott hónapra vetíti ki, azaz day 31/31-ig max. Köv. hónapban resetelődik vissza day1-re és akkor látod majd, hogy abban a hónapban mik lesznek. Azaz hó végén inkább érdemesebb kivárni míg újraindul a ciklus. Legalábbis én így értelmezem ezt és neten se találtam listát köv. azaz augusztus hónapra még.
Amúgy köszi, kipróbálom ezeket amiket írtál... (mire rájöttem hogy az ms=speed és a dot = dmg over time.. kellett vagy 2perc
) 
Én eddig amúgy pont az ellenkezőjét tapasztaltam: aki full kajálásra megy rá az ugye hamar megy stage3-ba és onnantól gameover van a(z átlag) huntereknek hiába nincsen dmg reduce perk a szörnynek...
mondjuk ha már úgyis van ez a planet satelite meg a szinte auto-dome akkor nem értem miért nem lehetett meghagyni Wraithnek a decoy cloak-ot??! főleg, hogy kb. minden bokrot kivettek a pályákról, így esélytelen elbújni / elmenekülni

____
Akadt még néhány kérdésem..

1.
a Smell Range-t van értelme növelni?
2.
- mi értelme az Endurance perknek (ami ad +14% Traversal Regen) amikor a Speed Climber perk (ugyanúgy TIER 2) ad +35% Climb Speedet is a +14% Traversal Regen mellé?
- meg mi értelme Plated Armor perket választani (ami ad +16% Damage Reduction) ha az Unkillable (ami szintén TIER 3) perk +60% Armor Regen-t ad a +12% Damage Reduction mellé?
3.
azt jól értem ha mindkét perk megvan pl. Unstoppable/Unkillable akkor
+35% Armor Regen, +5% Damage Reduction és +60% Armor Regen, +12% Damage Reduction akkor +95% Armor Regen, +17% Damage Reduction lesz a vége ? VS. Heavy Armor/Scale Armor/Plated Armor perkek általi 8+12+16= 36% Damage Reduction (ezek alapján az Unstoppable/Unkillable perk páros jobban megéri nem?)vagy pl. Haste/Mutated Haste/Evolved Haste esetén +12% Movement Speed, +15% Movement Speed, +20% Movement Speed = 47% Movement Speed lesz a vége ?
Tehát egymásra pakolódnak a perkek hatásai?

-
AD4MINATOR
nagyúr
igen én is ezt tapasztaltam, hogy Gorgon sokkal skill igényesebb, mint a Wraith, de aki ügyes a pókkal az tarol rendesen
köpni-hálózni-köpni-hálózni... (amúgy a Mimic AOE-je dupla dmg, nem olyan rossz az!)A többi kérdésemre esetleg valaki?
- Behemoth mikor lesz elérhető stage2-ben?
- SZÖRNY perk-buildek? pl. Wraith/Gorgon/Behemothhoz?
- lesznek új játékmódok? -
AD4MINATOR
nagyúr
Nagyon jól tettem, hogy megjelenéskor nem vettem meg, pedig több órányi videót néztem róla anno, nagyon csurgott a nyálam érte...de akkor megéreztem bajt

Most viszont megszereztem én is a Stage 2-t.

Viszont szomorúan tapasztaltam, hogy nincsenek játékmódok csak TDM.
a másik bosszantó dolog számomra, hogy Mr. Guriga (Behemoth?) nem elérhető STAGE 2-ben... jelenleg. 
Tehát a kérdéseim:
1) mikor lesz elérhető Behemoth? tudom épp javítás alatt van (bugos, a gurulás tuti), de tud valaki konkrét dátumot kb.?
2) lesznek új játékmódok / vissza lesznek téve a régebbiek? (nest, defend, stb?)
_
#karácsonyikívánságbekezdés
+ örülnék egy 2v8 játékmódnak is... de tudom sosem lesz ilyen
_#helpthenoob
Ja és tud valaki jó perk-builedet Wraith-hez ?
Ti is a mozgékonyság+kajásra mentek rá?Mivel nincs még Behemoth, ezért a másik szörny a Gorgon akit kinéztem magamnak (hogy ne mindig az OP Wraith-el menjek.....), de vele nagyon ügyesnek kell lenni, ti tudtok vele nyerni egyáltalán?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de még így is hamar ráuntam a játékra..... amúgy pedig szerintem wraith vagy gorgon ellen idegesítőbb játszani vadászként

hanyagolom is pár napig a játékot..
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(lehetne előtte valami (team) jelölés)
jó nem mintha utálnék szörnnyel lenni (sőt épp ellenkezőleg) de azért ez elég fail

pedig amúgy nagyon domináltam abba a körbe és izgi is volt végig, elég idegesítő, hogy így kellett véget érnie.... (sajnos azt nem tudtam kipróbálni mi van akkor ha sebeznek a hunterek (mert stage3ba értem és ők a generátornál campeltek..), hátha akkor kiesik a bugból.. bár nem hiszem, mert evolve közbe hiába lőnek akkor is a skill-választás képernyő van.)