Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
a múltkor egy olyan Sunny volt a csapatban akinek fingja nem volt a jetpack töltő használatáról. nem folyamatosan lőtte az ívet, hogy tudj repülni, hanem kb egy fél mp-re megkínált a nyalábbal, ideje nem volt tölteni semmi, majd abbahagyta

de találkoztam olyan Hank-kel aki a pajzsot is ilyen effektíven töltötte.de engem az zavar mostanában sokkal jobban, hogy megvan az öt játékos, mindenki tök eltérő kaszttal, erre a program bekever mindenkit. engem rak szörnynek (az az 5.) holott lettem volna medic, de annak berakja azt aki trapper, és így tovább és így tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- E-roller topik
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest