Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ugyan mehetnék rankeden mert megvan már a lvl20, de nem próbáltam mostanság a rankedet.... én elvagyok sima Hunt (casual?) módban, viszont ennek ellenére azért ezeket a hibákat én is sokszor tapasztalom... főleg a lobby szétesést és a számláló újraindulását vagy 5x egy meccs előtt...

Amit nem értek, hogy a szörnyek miért lépnek ki meccs előtt?
Én pl. pont velük szeretek lenni, igaz, most buffolták őket de még így is sokszor kihívás nyerni normális ellenfelek ellen (hülyék ellen buff előtt is könnyű volt a meccs)... szerintem pont ezért jó szörnnyel lenni.
Új hozzászólás Aktív témák

- OnePlus 15 - van plusz energia
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- OTP Bank topic
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- RÉSZLETRE .Bankmentes kamatmentes. OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest