Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kempingezés és sátrazás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortian
tag
Pár napja napi max 4 meccset tudok játszani ezért is bosszantott amikor az utolsó helyen lévő monster preferanciával elsőre monstát adta be. Jól van gondoltam életem 3. igen 3. monstás meccsét letolom for fun...természetesen kikaptam mivel még azt sem tudtam mivel mászok
Nem gond jöhet a következő mecs: Megint monster ebből a felállásból: assa,support,monster,medic,hunter...senki nem a preferált rollt kapta..mondom kilép mert ugye más is ezt csinálja és újabb keresés. Megint monsta, ismét ki-be megint monsta vagyok.És ez így ment 7 alkalommal...amíg végre jöhettem megint hunterrel. Persze megnyertük még úgy is h az egyik hunter megtette azt a pofátlanságot hogy miután mindenki választott szerepet gyorsan átment monsternek /mert az lelépet időközben/ mivel látta h a társaim rang alapján kezdők...mi meg 3-an maradtunk egy fos bot-al. Szóval srácok van itt még mit javítani. Különben a kezdeti 30k-s játékosbázis nem 18-ra esik vissza hanem 200-ra 
A játékkoncepció viszi el még mindig nálam
Új hozzászólás Aktív témák

- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Intel Core i5 13400F + hűtő
- erős akkuval! LG GRAM 14Z90 - 14"iPS 1920x1200 99%sRGB, i5-1340P 16 / 512NVMe, IrisXe SZLA +GARANCIA
- Sony PlayStation DualSense Marathon Limited Edtition
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem gond jöhet a következő mecs: Megint monster ebből a felállásból: assa,support,monster,medic,hunter...senki nem a preferált rollt kapta..mondom kilép mert ugye más is ezt csinálja és újabb keresés. Megint monsta, ismét ki-be megint monsta vagyok.És ez így ment 7 alkalommal...amíg végre jöhettem megint hunterrel. Persze megnyertük még úgy is h az egyik hunter megtette azt a pofátlanságot hogy miután mindenki választott szerepet gyorsan átment monsternek /mert az lelépet időközben/ mivel látta h a társaim rang alapján kezdők...mi meg 3-an maradtunk egy fos bot-al. Szóval srácok van itt még mit javítani. Különben a kezdeti 30k-s játékosbázis nem 18-ra esik vissza hanem 200-ra