Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortian
tag
Pár napja napi max 4 meccset tudok játszani ezért is bosszantott amikor az utolsó helyen lévő monster preferanciával elsőre monstát adta be. Jól van gondoltam életem 3. igen 3. monstás meccsét letolom for fun...természetesen kikaptam mivel még azt sem tudtam mivel mászok
Nem gond jöhet a következő mecs: Megint monster ebből a felállásból: assa,support,monster,medic,hunter...senki nem a preferált rollt kapta..mondom kilép mert ugye más is ezt csinálja és újabb keresés. Megint monsta, ismét ki-be megint monsta vagyok.És ez így ment 7 alkalommal...amíg végre jöhettem megint hunterrel. Persze megnyertük még úgy is h az egyik hunter megtette azt a pofátlanságot hogy miután mindenki választott szerepet gyorsan átment monsternek /mert az lelépet időközben/ mivel látta h a társaim rang alapján kezdők...mi meg 3-an maradtunk egy fos bot-al. Szóval srácok van itt még mit javítani. Különben a kezdeti 30k-s játékosbázis nem 18-ra esik vissza hanem 200-ra 
A játékkoncepció viszi el még mindig nálam
Új hozzászólás Aktív témák

- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Macbook Air M1 8GB 256 GB 2026.júliusig garancia
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem gond jöhet a következő mecs: Megint monster ebből a felállásból: assa,support,monster,medic,hunter...senki nem a preferált rollt kapta..mondom kilép mert ugye más is ezt csinálja és újabb keresés. Megint monsta, ismét ki-be megint monsta vagyok.És ez így ment 7 alkalommal...amíg végre jöhettem megint hunterrel. Persze megnyertük még úgy is h az egyik hunter megtette azt a pofátlanságot hogy miután mindenki választott szerepet gyorsan átment monsternek /mert az lelépet időközben/ mivel látta h a társaim rang alapján kezdők...mi meg 3-an maradtunk egy fos bot-al. Szóval srácok van itt még mit javítani. Különben a kezdeti 30k-s játékosbázis nem 18-ra esik vissza hanem 200-ra