- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
Nagyon jól tettem, hogy megjelenéskor nem vettem meg, pedig több órányi videót néztem róla anno, nagyon csurgott a nyálam érte...de akkor megéreztem bajt

Most viszont megszereztem én is a Stage 2-t.

Viszont szomorúan tapasztaltam, hogy nincsenek játékmódok csak TDM.
a másik bosszantó dolog számomra, hogy Mr. Guriga (Behemoth?) nem elérhető STAGE 2-ben... jelenleg. 
Tehát a kérdéseim:
1) mikor lesz elérhető Behemoth? tudom épp javítás alatt van (bugos, a gurulás tuti), de tud valaki konkrét dátumot kb.?
2) lesznek új játékmódok / vissza lesznek téve a régebbiek? (nest, defend, stb?)
_
#karácsonyikívánságbekezdés
+ örülnék egy 2v8 játékmódnak is... de tudom sosem lesz ilyen
_#helpthenoob
Ja és tud valaki jó perk-builedet Wraith-hez ?
Ti is a mozgékonyság+kajásra mentek rá?Mivel nincs még Behemoth, ezért a másik szörny a Gorgon akit kinéztem magamnak (hogy ne mindig az OP Wraith-el menjek.....), de vele nagyon ügyesnek kell lenni, ti tudtok vele nyerni egyáltalán?

Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a másik bosszantó dolog számomra, hogy Mr. Guriga (Behemoth?) nem elérhető STAGE 2-ben... jelenleg.