Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Aktív témák
-
Aku-Aku
tag
rii elolvastam az általad megadott első linken lévő cikket.
Először is érdekelne, mi a Te véleményed, konkrétan.
Hogy segítsek, előre leírom az enyémet.
Idézet: ''Harry Potter árva gyerek, akit egy rokon család nevel megértés, szeretet nélkül. A gyerek a családi gyűlöletre gyűlölettel felel.''
Szerintem a cikkíró vagy nem ismeri a művet, vagy nem érti, vagy ferdít. Azt hiszem
nincs több variáció. Talán egy maradt, az hogy téved.
HP nem gyűlölettel felel, hanem meneküléssel. Amikor pedig valamit csinál amit negativnak lehet értelmezni, az lázadás a kegyetlen bánásmód ellen. Szerintem nincs gyűlölet benne, csak megbántottság, keserűség és értetlenség. Nem elemzem tovább a cikket. Viszont furcsa, hogy ahol ez megjelent ott biztos van egy szerkesztőség, ami több ember létét is feltételezi. Tehát nem egyvalaki átnézi, véleményezi a megjelenő (vagy éppen elutasított) cikkeket. Az ott olvashatóság tényéből adódik, hogy egyetért a cikkíróval. Mivel ez vmiféle központi helynek tűnik, nekem az szűrődik le ebből, hogy a hely látogatóinak is ezt sugallja. Csak szomorkodok rajta...
Hát lássuk a Te véleményedet. A Sajátodat...
Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest