Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Aktív témák
-
Tiltus
tag
Hát , h mennyire befolyásolhatók, arra szép példa a tv reklámok!!
;]
Egyébként nagyon sok hiszékenység a nem tudásból ered, de ez nem jelenti azt hogy nincs ez v. az. csak nehéz bizonyítani. A tudományok terén is van olyan tézis amit csak hiszük hogy így működik, még is idővel hajlamosak vagyunk elfogdani tényként, annak ellenére hogy még soha nem bizonyították!! SZvsz egyébként valahol hinni kell, mert különben, hogy jutsz el a nagy felfedezésekig!!! Persze igen erősen kritikusnak kell lenni mindennel kapcsolatban, és akkor biztos hogy hiteles információkhoz lehet jutni!!! -
rii
nagyúr
utoljara:
az en velemenyem: nem jo a gyerekekbe belepumpalni ennyire intenziven a magiat es az okkultizmust .... ennyi ...
en nem ismerem a konyvet ... 1x sem olvastam el .... de tudom hogy okkultizmusrol szol, es kesz vege, elasta magat elottem az a konyv ....
azert a grimm mesek, meg a nepmesek, meg a tobbi ilyen munek nem ennyire szerves reszet kepezi az okkultizmus ............. -
tomcs
őstag
manapsag kifejezetten gyakori hogy valakinek velemenye van olyasmirol amit egyaltalan nem ismer. meg a ferditesek is gyakoriak. egy ilyen ujsagot valoszinu hogy a ''tagokon'' kivul senki se olvas. azok meg csont nelkul bekajaljak.
(es ez altalanositas, nem szemelyeskedes :D)
nem szeretem az olyan embereket akik tiszteletbol mindent bekajalnak, legyen szo barmirol. mert vannak olyan ''tudosok'' akiknek holnaptol 2+2=3 ha a professzor azt mondja de ugyanigy mukodnek a szektak is. -
rii
nagyúr
ha te abban hiszel, hogy Isten az evoluciot hasznalta a teremtesre, akkor te tesita vagy ..... nem pedig evolucionista...
az iku'u'-mat meg nem batnani, jol van az nekem ok............?
.... amugy ertelemmel nem lehet hinni ..... hinni csak szivvel lehet .... ertelmmel tudni lehet valamit, szivvel meg hinni.......
az igazi mindenhatonak nem kellettek ev milliardok .... csak 6 nap .....
Aktív témák
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest