Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RIV
tag
Persz menni mindenki tud, de kanyarodni és megállni. Elég sok csúnya sokszor halálos balesetet láttam, amiatt, hogy nem az útviszonyoknak megfelelően vezettek. Elég egy apró hiba, lehet, hogy nem is miattad és kész a baj!
Soha nem értettem a száguldozókat, hisz nem csak a saját életük a tét. Sokszor a vétlen huzza a rövidebbet. Gondolj bele, ha az a vétlen egy szegény kis trabantos ember a két kisgyerekével. Akiket egy gyorshajtó ölt meg! Ő pedig kiszállt a jó nyugati kocsiból pár karcolással. Elég szar érzés.
Szerintem aki kocsiba ül az érezzen felelősséget mások iránt is, ne csak az adrenalin szontjét halszolja az egekbe!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Valami baja van a tápomnak
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Gamepad
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest