- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pópa
senior tag
Hónak semmi nyoma, süta nap (igaz csak fényesen, de meleg az 0)... szép sárga az egész utca. Havat még nem láttunk az idei szezonban.
-
DaSilva
senior tag
báz ti melyik országból írtok? Pesten három napja nem láttam felhőt.
-
dj.saabe
aktív tag
Öcsém Ma IS SÜT A NAP !! (ismét hatvanban
)
-
lol
senior tag
Gödöllőn csütörtök (23.) este havazást mondanak, remélem vlmi meg is marad 24.-ére
-
Toness
őstag
Már azthittem csak nálunk van ilyen kevés hó, de úgylátszik máshol sincs, valami havat lehet hogy kéne importálni karácsonyra, például Alaszkából
-
MarKoo
addikt
Debrecen: Hó egy gramm se, viszont kinnt hideg van. Úgyhogy nekem csak a PH! jutott.
-
Toness
őstag
Valahol már esett hó többször is most télen? Mert nálunk még szerintem csak 1x (a többit lehet, hogy átaludtam
)
-
Megrendeltem a havazást,de csak szombatra igazolták vissza...addig
kitartás -
Thom!
veterán
Utálom a havat, ha még nem mondtam.
Gyerekeknek való!
Megnehezíti az emberek mindennapi élet.
Napsütést akarok, meg 30°C! -
Gleatcher
aktív tag
Megnéztem a www.met.hu-t és egész hétre nem mondanak csapadékot, csak kurv@ hideget...
Nem lesz ebből white xmas, sajna.
De a remény hal meg utoljára!!!! -
Slax
senior tag
Jahm, csillagos égbolt, -7 fok, szélcsend. Hajnalban marha hideg lessz, de még mesze van a 4 évvel ezelőtti -21 fokhoz. Akkor karácsonykor majdnem ráfagytam a drótszamárra (családi vacsora szenteste, aminek 23 óra után lett vége, irány haza 9 km).Király volt, nagyon élveztem, de ma már nem biztos.
-
_Volkovy_
nagyúr
Cegléden süt a nap,tiszta az ég,hófelhőknek nyoma sincs.
-
erdeya
senior tag
Havat akarok rajzolniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
-
arpi6k
addikt
Tatabányán is süt a nap.
-
JoHnni
senior tag
Dunakeszin sajna süt a nap
-
SlayR
senior tag
Jihajj Kecsón is havazik kicsit -
hcstuning
tag
Debrecen: szakadozó vagy beboruló felhőzet
hcs -
WN31RD
addikt
Utálom a havat!
-
NoLF
veterán
Kecskemét, felhős ég, 1 fok, hószállingózás.
-
Dilikutya
félisten
Rákóczifalva. Esik a hó. De nincs túl hideg, fagypont körül van, olvad is meg nem is. Karácsonyra semmi se marad belőle, jön az eső.
-
Johnyka
aktív tag
Szekszárdon volt egy kis hószállingózás hajnalban, reggel sütött a nap, most pedig felhős az ég.Van itt minden csak hó nincs.
-
Gleatcher
aktív tag
Rákospalota, Budapest, felhős a zég de eshetne már a hó!!!!
-
Don_
tag
havat akarok
Amúgy nem tudja valaki, hogy a mátrába mi a helyzet? Két ünnep között megyek pihenni aszonnyal és havat akarok.
[Szerkesztve] -
bbazsy
őstag
Pécs - Süt a NAP!!!
-
Slax
senior tag
Nyíregyháza. Hólepel, olvadás, északi szél, borult ég, 0,2 mm csapadék.
-
aDM|RaL^
őstag
Vác -> pár felhő.
-
erdeya
senior tag
Helyzetjelentést követelek!!!
Győr --> kék ég, felhők nélkül, hónak nyoma sincs. Az éjjel sem esett asszem. -
PrinczA
őstag
Up
-
PrinczA
őstag
Egy kis izelito a havas tajrol:
Bővebben: link
Bővebben: link -
CWorm
aktív tag
B*zmeg, de pörög ez a topik!
-
-
erdeya
senior tag
válasz
_Volkovy_ #129 üzenetére
Marhaság...
Télen hó esik, nyáron meg meleg van... ez a rend. Illetve ez lenne.
Akit nem indít meg a havas táj (vagy akár csak város) látványa, az... nem is tudom mit tegyen!
(Zárójelben megjegyzem, hogy elég pihentek vagyunk, ha azt vitatjuk, essen-e a hó avagy ne. Mintha rajtunk múlna.. Muhaha!)
(Persze én közben tudnék járni, mert forró drótom van a hómanókkal! És köszönöm jól érzem magam.)
[Szerkesztve] -
Gleatcher
aktív tag
Most nem esik.
-
_Volkovy_
nagyúr
Most ennek örültök,hogy csúszik minden,törik össze a kocsikat,halnak meg,meg ilyesmi?
Mert a hóesés kb ezt jelenti.. -
PrinczA
őstag
Biztos azert van ez mert a sok urrakétával kijuggatjak az ozonreteget (mondta 1* a szomszed neni).
-
erdeya
senior tag
Győrben tegnap csak ónoseső volt, meg ilyen pici jéggolyók estek.
Most meg süt a nap és még felhő sem úszkál az égen. Legalábbis az irodaépület északi oldalán kinézve ezt látni.
Lehet hogy a túloldalon már havazik??? -
PrinczA
őstag
Hol vannak a regi szep idok amikor elhalasztottak az iskolakezdest mert akkora ho vol!
-
CuKoR
senior tag
Valami itt nem OK....Bács-Kiskunban ónos eső esik nem ho
-
CWorm
aktív tag
Hát én örülnék, ha idén nem esne. Pedig eddig minden évben én is azt kívántam, bár csak jó sok hó lenne, meg minden, dehát miután már kijárja a gyerek az iskolát, úgy látszik már a hóhoz sem a régi a hozzáállása....
-
kíváncsi
őstag
Nálunk itt SZegeden esik az eső
-
PrinczA
őstag
Iden miert nincs hó?
He? -
Mag
senior tag
up!
-
Mag
senior tag
Ma sehol sem esett friss hó ?
Jelentéseket kérünk -
w9033626
aktív tag
jupííííííííííííííííííííí
ide is élrt(Debrecen)
és már be is durrant mindkét karom, a kézifék cibálásától, meg a heves kormánymozdulatoktó -
drpele
senior tag
Úúúúúúúútálom a havat
-
Som@
őstag
Na látod a C**a-t az mindig is imádta. Ismertem az össze áruátvevő csajszit. Mindenhol soron kívül fogadtak. Bár nem tudom. Én náluk igazi sort még nem is láttam. Egy két autó maximum. Lehet, valamit jól csinálnak.
Nem úgy mint gazdaságos barátunk. A legjobb békéscsabán volt. Az egész áruházban 1, azaz egy áruátvevő volt. (Tudniillik ezen (is) spórolnak.) Nah igen ám, csak jött egy félpótos C. kólás autó. Ő meg egyedül targoncázta le az egészet. És ekkor jött a slusszpoén. Megjött a központi kamion, ugye aminek soron kívüli bebocsájtása van. Ez volt délután ötkör. Második voltam a sorban...
A többit a fantáziátokra bízom...
A kecskeméti áruházból pedig ki vagyok tiltva. -
Mag
senior tag
Som@ , mellesleg az ICQ szám amit megadtál az müxik,mert irtam,de nem válaszoltál
-
Mag
senior tag
Ismerős, vittem árut a T*sco-ba én is, de szerencsére nem magába az áruházba hanem a kis boltok egyikébe előre.
M*TRO még nagyon tré, de oda szerencsére nem kellett menni.Volt viszon C*RA,az még über suxx, hogy utálltan,és a Sp*r-ok, fuuuj sok ingyenélő és egész nap heréző aruátvevő,hogy rühellem öket!
De mesélek jo sztorikat hogyan szopatták meg öket:
-vadi uj flat TV helyett a dobozban egy régi videoton
-autos erösitö helyett vaslemezek a dogozokban
-mifi hifi helyett cserép
a többi sztori nem jut eszembe -
Som@
őstag
Ez érdekes kérdés.
Nem magyarázkodásnak szánom, de lehet annak fog tűnni
A legnagyobb gond az idő volt. Mondjuk amikor egy napon végig kell járnod 3 ***co áruházat és még mondjuk két B**Ma*ot (A kisebb üzleteket most nem is említem), hogy meglegyen - no nem az 5 éves, hanem - a heti terv,akkor nincs idő a vánszorgásra. Ott igen is menni kell.
A fent említett áruházakon ugyanis az áruátvétel szigorúan délután 4ig tart. Ezalól egyedül Békéscsaba kivétel, ahol este fél 7ig van.
Na most ugye az áruházak nem egy városban vannak, hanem eléggé távol egymástól.
Mondjuk mondok egy példát: a székesfehérvári, a veszprémi és a zalaegerszegi ***co áruház. Ezt egy nap alatt. És ugye nem csak odamész, és lerakod az árut. Hanem sorba kell állni. Nem is keveset. Főleg a NON-Foodra.
Nah mindegy. Ha egyszer lesz egy életrajzi könyvem (nem hiszem), egy egész fejezetett csak ennek szánok. Az biztos, hogy nem két oldal lesz....
-
batya
csendes tag
Há, felénk olyan holdvilág van, hogy biztos nem lesz hó
Pedig azért (is) vettem 4x4-es autót, hogy majd de f@sz@ lesz vele a havas úton menni.
Jól kibaik velem az időjárás -
Mag
senior tag
Amugy nekem soha sem volt szivem igy huzatni egy ilyen autót.Csak szépen komótosan, én azzal mindenhol 80al mentem, az M1-M7 bevezetőn,és a vasuti átjárokban is ,és ahol ki volt téve a 30 as tábla ,ott is 80-al mentem.
Egyszer mentem vele 120 at, mert felidegesitett a fönök,de én mindig vigyáztam rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mafia: The Old Country teszt
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- GTA V
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- League of Legends
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest