Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RIV
tag
válasz
radirpetya #1198 üzenetére
Bár lapátolhatnék egy kis havat. Erre lassan csónakot kell beszerezni. Még szerencse, hogy ma nem esett az ESŐ.
-
fokukac
nagyúr
aha. és akkor kis hazánknak különálló légköre van, ahová csak a mi engedélyünkkel szivárog be a máshol elégetett égéstermék?
Vagy szerinted 1990 előtt nem volt repülőforgalom? És ha nálunk gyengébb is volt, máshol nem volt erősebb?
a légkör nem ismer határokat és ez globális jelenség. tehát a pont fellettünk elégetett kerozin hatása marginális lehet. -
dannnnn
senior tag
hi. győrben este megin esett!!! de már fel is olvadt....
[Szerkesztve] -
cocki
tag
annyi szent hogy amióta megnőtt a repülőforgalom kis hazánkban 1990 körül azóta nagyon elhülyült az időjárás a Kárpát-medencében
-
cocki
tag
Jön itt még az égi áldás csak az állag változik.Hó-havas esó rohadt köd minden ami kell. Lesz itt olyan belvíz meg árvíz ha ez mind gyorsan elolvad mint az atom.
-
nRu3
addikt
Az OMSZ beégett mint mindig.
-
Pópa
senior tag
Ninjcs nagy mozgás errefele...
Naszóval a szememben az OMSZ beégett.
Egy szem hó sem esett az ''állítólagos nagy havazás keretein belül''... semmi, azaz SEMMI
Róluk ennyit. -
RIV
tag
Bakker! Matyi ha nem talál fagyot, majd csinál. Erre esik az eső. Ezek szerint még hó is lehet belőle!!!
-
LKW
aktív tag
Itt Sopronban tegnap hatalmas hó, éjjeltől hatalmas olvadás. Locsog a viz mindenhol.
-
TLT
tag
köszi LKW
nah, ahogy közeledik március elseje az előrejelzések egyre inkább hidegebb és havas időt mondanak...
ha minden igaz sarkvidéki levegő fogja elárasztani a Kárpát medencét dél felől meg meditterrán ciklonok szolgáltatják a csapadékot JUHÉÉ
ez nagyon jó télbucsuzató ( annak aki igazi tél imádó mint én )
nah majd még hozok friss hireket.. -
TLT
tag
vazze TAG lettem
[Szerkesztve] -
TLT
tag
FEJÉR MEGYE: PÁZMÁND
ilyet még életemben nem láttam: reggel 8-kor kelek semmi---->aztán du. többorás esőzés---->aztán havaeső majd lehűlés és HÓÓÓ de nem is akámilyen, hatalmas óriásiszuper másfél órát esett majdnem 8 cm esett le ennyi idő alatt-----> aztán most egy fél órája a T mint örült el kezd emelkedni csapadék ellállt és most meg olvad mint az ökör...
És ime a poén: éjfél fele eléri a középső országrészt ha minden igaz ujabb csapi meg hidegebb levegő...
Tisztára kész ez a nap... 1 nap alatt eső, havaeső, hó, olvadás...
és még nincs vége a napnak...... -
kisninja
őstag
Franc megint esik az esső
Pedig délre sok-sok havat meg nagy szelet ígértek. (délre)
-
Gleatcher
aktív tag
Újra eső.
Háát már este melegebb van mint nappal.
Ez borzasztóóóóóóóó.
Tönkremegy az a kevéske hó is, ami nagy nehezen összejött.
Legalább eső ne esne, hanem maradjon minden így.
Amúgy hétvégére -15-öt mondanak az okosok és egy kis havacskát.
Remélem bejön.. -
tildy
nagyúr
Itt meg esik ez a fránya eső
Ja jászság. -
Gleatcher
aktív tag
Budapest nézz ki az ablakon, ilyet ritkán látni.
Szakad a hó, most kotortam el a tíz centi havat a bejárat elől, de mire visszanéztem már összefüggő takaró volt rajta.
Nagy pelyhekben esik már vagy 2 órája és nem akarja abbahagyni.
Csak folytassa reggelig. Kopkopkop.. -
TLT
tag
Hi! néztem a www.metnet.hu egy öt napos előrejelzést! hát ugy néz ki a természet magasról lesz@rja azt hogy itt a tavasz... hétvégére elég hardcore lehet az idő.. nézzétek meg ti is...
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
Győr: Sajna nem havazik továbbra sem. Enyhe olvadás jelei mutatkoznak. Már nem ropog a hó ha rálépek, hanem valami ilyesmi hangja van: szkliurtycssz
-
TLT
tag
Hi! Itt szép vol jó volt egészen addig amig el nem kezdett örült modon olvadni. Tiszta sár latyak minden..Remélem még egyszer ezen a télen lesz egy kis szánkozásra stb. alkalmas hó... Nem csoda hogy itt a tavasz mingyá és még elléggé télies az idő: nov+dec+jan jóformán semmi nem volt. Valamikor be kell potolni....
Globális felmelegedés? IGEN. Édesapám mesélte hogy az ő gyerekkorában ( 60-as évek ) tudtak igloot épiteni mert mindig volt legalább fél-egy méter hó...
meg piszkosul hideg volt minden télen.. -
Gleatcher
aktív tag
Ma reggel az esőcske teljesen lemosta azt a kevéske havat is, ami tegnap nagy nehezen leesett. Most minden lucskos, sz@rul néz ki nagyon. Olvadjon el jó gyorsan, fagyjon le a föld -10 fokra és essen normális hó, de minimum 50 centi.
Amúgy miért van az, hogy mikor én voltam 7-8 éves, télen mindig volt elég hó, legalább fél méter, most meg leesik és egyből elolvad?
Nincs véletlenül köze a globális felmelegedéshez?
Ja és akkor nyaranta sem volt 33 foknál melegebb... -
Pópa
senior tag
Na skacok.... erről ennyit.
Itt nem volt egy szem utánpótlás sem... elolvadt.. ennyi volt. -
erdeya
senior tag
témához visszatérvén:
Győr --> Nem havazik mostan -
DigitXT
félisten
válasz
fokukac #1153 üzenetére
csak egy hajszálon múlott, hogy most nem egy szakadék alján vagyok a Dolomitokban...
Borzasztó!Egyébként nem akartam ám elvinni a témát ezirányba, szóval sorry a többiektől, csak persze ez is hozzátartozik a gyönyörű hóeséshez...
Hjajj. (Mod: elfelejtettem benyomni, hogy ez is off, még1x sorry: now off the off.)
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Mr.Skyline #1152 üzenetére
Szomorú.
Nekünk amúgy egy öreg Daciánk volt, és ilyen értelemben hálás lehetek neki, hogy kiszállhattam. (Ismerősök néztek, hogy ebből...?) Bizony.
-
fokukac
nagyúr
válasz
DigitXT #1151 üzenetére
nekem a kedvencem a nyárigumi + havas szerpentin.
az kell a magyarnak ahhoz, hogy átgondolja az életét...
már kétszer is átéltem, hogy milyen az, amikor nem arra megyünk, amerre kéne...
először én voltam a sofőr, első kanyarban bumm bele a hófalba, majd következő évben ugyanaz a szitu az anyósülésről, és csak egy hajszálon múlott, hogy most nem egy szakadék alján vagyok a Dolomitokban... -
Mr.Skyline
senior tag
válasz
DigitXT #1151 üzenetére
jaja, mert majd úgy jár mint én: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
figyelmetlen volt, meg az út is csúszott.
araszoltak a dugóban, közben kereste a hátsó ablaktörlő kapcsolóját és így későn lépett a fékre...
végül is nem olyan súlyos kár, de szvsz így is lesz egy 100 e Ft a javíttatása. minimum. vagy inkább 150. Suzuki Swift, lökhárítócsere, lámpacsere, meg egy kis kalapálás motorháztetőn.... -
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #1146 üzenetére
Most nézem, hogy elírtam a > jelet, mindegy: a lényeg, hogy olyan érzésem volt, hogy ''nehogy meginduljon, mert akkor nemigen fog megállni'': 1es, fék minden.
De aztán lejjebb a város felé már alakult a dolog, viszont önszántamból még így is tuti, hogy nem indultam volna el: brr. Pedig ma kora délután még - gyök2vel, de szépen - kézivel fordultam meg az utcánkban, mert csak simán havas volt, semmi extra.
Erre elég hirtelen jött ez a nagy hóesés...
De azért szerintem szép is volt: meleg szobából az ablakon át, kvázi tökéletes is lett volna.
(Sajna én is találkoztam már villanyoszloppal alattomos jég miatt - meg persze hülye is voltam -, szóval tudom, hogy milyen sz*r érzés: együttérzek.
)
-
nRu3
addikt
Már néhány órája elfogyot az égben a hó
-
Slayer Valor
őstag
váááá
10perc alatt vagy 5 cm hó esett!! szakad, és nagyon hideg van
ki örülne ilyennek? én nem...
-
fokukac
nagyúr
éljen a havazás, anyám már össze is törte a kocsit.
-
zoleeE 13
tag
bakker má megint esik a hó
és elég sok megmaradt
-
Slayer Valor
őstag
na most itt megint lezúdult a hó pár napja... 1-2 deci magas, és most is esig, és mellé még -10 C˙ van...
-
jasszer
őstag
Itten is, jah...(XIII.) meglepő Zugló után...
-
micro
addikt
Mint az állat!!!!
(Zugló) -
plömplöm
őstag
soroksár, lágymányosi híd, teli torokból szakad, kezdenek felismerhetetlenek lenni a parkoló autók...
-
enzo_ferrari
tag
sok hű hó semmiért
-
Gleatcher
aktív tag
Hír megerősítve, SZAKAD A HÓ? KIB*****TT NAGY PELYHEKBEN, a látótávolság 1km-re csökkent, nem látom a növényolajgyárat, pedig velünk szemben van...
Ha így folytatná egész éjjel, nem tudok kimenni az ajtón... -
lol
senior tag
13ker > szakad
-
fokukac
nagyúr
na Zuglóban 5 perce kezdett el szakadni...
-
dannnnn
senior tag
Jeeeeeee Győrben megin zuhog...... hoakadály rulz!!!!
-
Drizzt
nagyúr
Csepelen elég keményen esik. Szerencse, hogy már itthon vagyok egy órája.
-
Dilikutya
félisten
-
-
SaNyEe18
tag
Hy!
Itt Pécsen már lassan tökig ér a hó. Innen a koleszból már a sulit se lehet nagyon látni pedig van vagy 100m-re.
Most már igazán kitavaszodhatna
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Én most kivételesen örülnék a nagy hónak... amint hallottam, estére vonulnak a traktorral a fővárosba megint a gazdák. Azt akarom, hogy valahol jó messze minden lakott településtől akadjonak el a hóban egész éjszakára, mert már a tököm tele van velük hogy csak tüntetni bírnak, meg sírni a segélyért, ahhelyett hogy normálisan bánnának a pénzzel...
-
nRu3
addikt
Mitt lehet örülni enek a genyo honak
csak megneheziti a közlekedést a városban a sok béna miatt , csak 2 balesetet látam hazafele föúton és még nem is csuszot az út ot
-
erdeya
senior tag
Két órával ezelőtt még sopánkodtam, hogy nem havazik, most viszont már Győrben is szakad ezerrel!!! Juppííííííííí
-
nRu3
addikt
fél órája még a napot is látam az égen budapesten
-
erdeya
senior tag
Mára és holnapra jelentős havazást ígérnek...
Remélem így lesz, de itt mifelénk (Győrben ugye) sehol egy pihe.
Talán még korán van, alszanak. -
RIV
tag
Erre mondtak havat az estére. Erre nem esett semmi, még néger gyerekek sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest