Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TLT
tag
Pázmándon is eshetne már vmi komolyabb hó...a f@szom ebbe a langyos télbe...
TÉLEN LEGYEN Hó és ne 10 fok!- Hogyan avatják fel a pezsgőgyárat??? - Hozzávágnak egy hajót! :D
-
TLT
tag
válasz Slayer Valor #362 üzenetére
sajnos ugyis elolvad
te jővő héttől van remény
ha minden igaz kuffa hideg lesz
és csapadék is várható- Hogyan avatják fel a pezsgőgyárat??? - Hozzávágnak egy hajót! :D
-
TLT
tag
Pázmánd, Fejér megye: kuffa eső
bazz holnap meg szupermarkáns hidegfront, akár zivatar!!!
AZ IDőJÁRÁsNAK ANNYI, EZ KÉSZ TOTÁL MEGHÜLYÜLT ÉS MI EMBEREK AZ EMBERISÉG TETTE TÖNKRE A SOK KÖRNYEZETSZENNYEZÉS STB. ÁLTAL.
KINYIRJUK EZT AZ ÁTKOZOTT BOLYGÓT! EGY VÍRUS VAGYUNK ENNEK A BOLYGÓNAK!!!
januárban 10 fok, decemberben 15-20 fok
télen legyen hideg és hó! bazz- Hogyan avatják fel a pezsgőgyárat??? - Hozzávágnak egy hajót! :D
-
TLT
tag
Hi! jővő hétre ha minden igaz kicsit hardcore lesz az idő
sok hó + sok csapi
mi kellhet még?
szánkóra+hólapátra fel!
ÉLJEN A TÉL!!- Hogyan avatják fel a pezsgőgyárat??? - Hozzávágnak egy hajót! :D
-
TLT
tag
Hi! jővő hétre ha minden igaz kicsit hardcore lesz az idő
sok hó + sok csapi
mi kellhet még?
szánkóra+hólapátra fel!
ÉLJEN A TÉL!!- Hogyan avatják fel a pezsgőgyárat??? - Hozzávágnak egy hajót! :D
-
TLT
tag
hello. van már valahol vmi?
remélem igen, szeretnék már végre havat lapátolni- Hogyan avatják fel a pezsgőgyárat??? - Hozzávágnak egy hajót! :D
-
TLT
tag
prohardver interaktiv : real időjárásjelentés
ha középsö országrészben valahol elkezdödik a moka légyszives jelentsétek, köszi- Hogyan avatják fel a pezsgőgyárat??? - Hozzávágnak egy hajót! :D
-
TLT
tag
bibibi enyém az 500. hozzászólás, LEGYEN SOK HÓ A HÉTEN
- Hogyan avatják fel a pezsgőgyárat??? - Hozzávágnak egy hajót! :D
-
TLT
tag
bibibi enyém az 500. hozzászólás, LEGYEN SOK HÓ A HÉTEN
-
TLT
tag
Pázmánd, Fejér megye Velencei-tótól ÉK-re 5km
itt is elkezdödött, de egyelőre csak hószállingozás, de remélem amarosan bedurvul
nah jóéjt emberek kellemes hólapátolást reggel
majd még jelentek ha lesz vmi
bye- Hogyan avatják fel a pezsgőgyárat??? - Hozzávágnak egy hajót! :D
-
TLT
tag
Pázmánd, Fejér megye. SZAKAD A HÓ fél óra alatt majdnem egy centi
Cool!- Hogyan avatják fel a pezsgőgyárat??? - Hozzávágnak egy hajót! :D
-
TLT
tag
Hali, Fehér megye Pázmánd: Átlagban eddig 10-12 cm hó esett, de még mindig esik, néha gyengébben néha viszont nagyon rájön. Remélem még sokáig kitart a csapadék. Én nekem elég lenne 20-25 cm hó, de fél méter az az még jobb lenne
Szóval hajrá mediterrán ciklon csak így tovább.- Hogyan avatják fel a pezsgőgyárat??? - Hozzávágnak egy hajót! :D
-
TLT
tag
Mallorcán a pálmafák havasak
LOL
azé ez má gáz..60 éve nem volt ott hó, USAban Massachusets ( tuti elirtam )
olyanok a házak mintha a HOLNAPUTÁNból vették volna teljesen megállt az élet...
Mo.-on is ölég szar a helyzet, és a friss jelentések szerint a DUNÁNTULON reggelig várható még 10-20 extrém esetben 30cm hó.
nah majd még jelentek bye
szeretem a telet, de sajnálom azokat akik el vannak zárva...
Kéne beszélni egyszer Holle anyóval hogy semmilyen betonfelületre ne essen hó- Hogyan avatják fel a pezsgőgyárat??? - Hozzávágnak egy hajót! :D
-
TLT
tag
Bazze! Ez kuffa jó! Fejér megye: Pázmánd ::: SZAKAD A HÓ!!!
De olyan szinten, hogy eltakaritom a havat aztán kezdhetem elöről...
Ha így megy holnap nem lesz szkúl
Így is volt 11cm hó meg még most 12cm király
imádom a telet- Hogyan avatják fel a pezsgőgyárat??? - Hozzávágnak egy hajót! :D
-
TLT
tag
ez életem elsö off hozzászolása. LOL. éljen a tél
-
TLT
tag
szánalmas ennyi HSZ-t...
-
TLT
tag
re:
nah szóval itt Pázmándon is esett hó de mostmár egyre inkább ónos eső szemerkél...
holnap enyhülés, de dutántól lehűlés
jővő héten hétfőtől szerdáig szorványos havazások, szerdától szombatig AKÁR végig eshet a hó, + 80-100KM/H szél szóval hófúvások...
a tél ismét betámad és ez lehet hogy nagyon durva lesz....- Hogyan avatják fel a pezsgőgyárat??? - Hozzávágnak egy hajót! :D
-
TLT
tag
Hi! Itt szép vol jó volt egészen addig amig el nem kezdett örült modon olvadni. Tiszta sár latyak minden..Remélem még egyszer ezen a télen lesz egy kis szánkozásra stb. alkalmas hó... Nem csoda hogy itt a tavasz mingyá és még elléggé télies az idő: nov+dec+jan jóformán semmi nem volt. Valamikor be kell potolni....
Globális felmelegedés? IGEN. Édesapám mesélte hogy az ő gyerekkorában ( 60-as évek ) tudtak igloot épiteni mert mindig volt legalább fél-egy méter hó...
meg piszkosul hideg volt minden télen..- Hogyan avatják fel a pezsgőgyárat??? - Hozzávágnak egy hajót! :D
-
TLT
tag
Hi! néztem a www.metnet.hu egy öt napos előrejelzést! hát ugy néz ki a természet magasról lesz@rja azt hogy itt a tavasz... hétvégére elég hardcore lehet az idő.. nézzétek meg ti is...
[Szerkesztve]- Hogyan avatják fel a pezsgőgyárat??? - Hozzávágnak egy hajót! :D
-
TLT
tag
FEJÉR MEGYE: PÁZMÁND
ilyet még életemben nem láttam: reggel 8-kor kelek semmi---->aztán du. többorás esőzés---->aztán havaeső majd lehűlés és HÓÓÓ de nem is akámilyen, hatalmas óriási szuper másfél órát esett majdnem 8 cm esett le ennyi idő alatt-----> aztán most egy fél órája a T mint örült el kezd emelkedni csapadék ellállt és most meg olvad mint az ökör...
És ime a poén: éjfél fele eléri a középső országrészt ha minden igaz ujabb csapi meg hidegebb levegő...
Tisztára kész ez a nap... 1 nap alatt eső, havaeső, hó, olvadás...
és még nincs vége a napnak......- Hogyan avatják fel a pezsgőgyárat??? - Hozzávágnak egy hajót! :D
-
TLT
tag
vazze TAG lettem
[Szerkesztve]- Hogyan avatják fel a pezsgőgyárat??? - Hozzávágnak egy hajót! :D
-
TLT
tag
köszi LKW
nah, ahogy közeledik március elseje az előrejelzések egyre inkább hidegebb és havas időt mondanak...
ha minden igaz sarkvidéki levegő fogja elárasztani a Kárpát medencét dél felől meg meditterrán ciklonok szolgáltatják a csapadékot JUHÉÉ
ez nagyon jó télbucsuzató ( annak aki igazi tél imádó mint én )
nah majd még hozok friss hireket..- Hogyan avatják fel a pezsgőgyárat??? - Hozzávágnak egy hajót! :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest