Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz Gleatcher #267 üzenetére
Nekem már 50 cm is elég lenne
Bár ha jobban belegondolok, most egy hétig ne essen semmi. Épp végeztem a kocsimosássalMOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
tildy
nagyúr
válasz Gleatcher #440 üzenetére
A www.met.hu-t nehogy nézzétek már. Olyan hülyeségeket írnak néha, hogy hihetetlen, pedig pont nekik kéne jónak lenniük.
Ajánlom a www.metnet.hu oldalt, az legalább jó
Bővebben: link
Ammellet a met.hu olyan ingyenes infót ad havi 35 ezer pénzért, hogy én csak lestem...
Tudniillik a metar táviratokat, és a termikelőrejelzést fizetőssé tette. Pedig a hobbipilótáknak ez a dolgo nagyon fontos lenne.Sebaj a metarokat megszerezzük máshogy, és úgy tűnik a termikes dolgokat is.
Az omsz meg elmehet a sóhivatalba kekszet kapálni.Arról már nem is beszélek, hogy sokszor rengeteget késik a radarkép (6 óránként van), hamarabb megszerezhető a félórás radarkép a környező országok metszolgáltatóitól.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
TéKrys
senior tag
válasz Gleatcher #450 üzenetére
Szóval szombatra már 45 centis hóréteg akadályozza majd meg h ki tudjak jönni a lakásból...f@sza lesz.
Sztem a szerencsejáték erté a tippmixre felvehetné, h lehessen fogadni (nem azt h ki találja el - mert ilyen még sohasem volt) hanem h kinek a jóslata (előrejelzése) lesz közelebb a valósághoz.http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D
-
tildy
nagyúr
válasz Gleatcher #1209 üzenetére
Az előrejelzést nem nézem, de az észklelési naplóból mindig látom várható e nálam hó.
Ezt az oldalt viszont szeretem:
Bővebben: link
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest