Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
DigitXT #2795 üzenetére
Digitxt: eddig nem votl rá szükslég, mert októberben le lett állítva, mivel vettünk ''új'' autót. Arra, emg hogy ott álljon, semmi szükség új téligumira 40et kiadni. Egyébként is elég parás vagyok még vezetésileg, ezt az 1 hónapot meg majdcsak kihúzom valahogy... Hazafele éreztem , hog ynagyon nem stabil álm az autó... Úgyhogy egyelőre pihentetés..
nru3:egész pontosan fél 11kor.. Akko rindultam.
[Szerkesztve] -
keratom
tag
válasz
DigitXT #1450 üzenetére
Tényleg rohadtul off, de nem is biztos, hogy eljutunk odáig, hogy az ''olaj után''.
Addigra a globális felmelegedés kinyírja a bolygót és mindannyian jól kinyiffanunk.
Lehet, hogy nem is annyira off, mert a globális felmelegedés következménye a szélsőséges időjárás, amiben benne van a sok hó (neadjisten a jégkorszak, lásd: holnapután című filmvígjáték), és ez a tocsik a hóról szól. -
fokukac
nagyúr
válasz
DigitXT #1151 üzenetére
nekem a kedvencem a nyárigumi + havas szerpentin.
az kell a magyarnak ahhoz, hogy átgondolja az életét...
már kétszer is átéltem, hogy milyen az, amikor nem arra megyünk, amerre kéne...
először én voltam a sofőr, első kanyarban bumm bele a hófalba, majd következő évben ugyanaz a szitu az anyósülésről, és csak egy hajszálon múlott, hogy most nem egy szakadék alján vagyok a Dolomitokban... -
Mr.Skyline
senior tag
válasz
DigitXT #1151 üzenetére
jaja, mert majd úgy jár mint én: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #1146 üzenetére
Most nézem, hogy elírtam a > jelet, mindegy: a lényeg, hogy olyan érzésem volt, hogy ''nehogy meginduljon, mert akkor nemigen fog megállni'': 1es, fék minden.
De aztán lejjebb a város felé már alakult a dolog, viszont önszántamból még így is tuti, hogy nem indultam volna el: brr. Pedig ma kora délután még - gyök2vel, de szépen - kézivel fordultam meg az utcánkban, mert csak simán havas volt, semmi extra.
Erre elég hirtelen jött ez a nagy hóesés...
De azért szerintem szép is volt: meleg szobából az ablakon át, kvázi tökéletes is lett volna.
(Sajna én is találkoztam már villanyoszloppal alattomos jég miatt - meg persze hülye is voltam -, szóval tudom, hogy milyen sz*r érzés: együttérzek.
)
-
tildy
nagyúr
egy időben nem szívesen látott dolog volt ez itt.Én is azért mondtam.
Ha meg te a fényképalbumot a saját vállalkozásom reklámához hasonlítod(ráadásul nincs is az aláírásban még link sem...)...Na mindegy.Ezen ne vesszünk össze.
Ja:
Szal jól gondoltam, de neked is iagazd van.
anaqer
(MODERÁTOR)
Nem éppen szívesen látott, de amíg a három soron belül van addig még elmegy.
(Persze teljesen felesleges, mert hiszen ott van az adatoknál a direkt erre kitalált mező, de ha valakinek az okoz boldogságot hogy ország-világ lássa a gépét, hát lelke rajta. )
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ CORE I7 12700KF GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3080TI 12GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR
- iPhone 14 Pro Max 256GB - kártyafüggetlen - AppleCare+
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest