- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 02:26 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
corbend
csendes tag
Most legalább a BSG vakargatja azt amit 2017-óta nem tette meg.Csak a lehúzás számított nekik, nem a fejlesztés. Nem hiába nem akarják kiadni az 1.0-t.Én nagyon örülök személy szerint ezeknek az új játékoknak, más lesz az biztos mint a Tarkovot .Nikitáék húzásaitól már hányni kell, igérgetnek fűt fát és amikor a megvalósításról kellene gondoskodni ...... hát nincs kész, bocs fiúk, de ez még "Béta".
-
wjbhbdux
veterán
Az egy más piac, sok ázsiai ország, India, Dél-Amerika népe főleg mobilon játszik, rengetegen vannak. Grafikában egyre ütősebbek, de játékmenetben, összetettségben még azok játékok nem hasonlíthatók egy rendes PC játékhoz. Annak aki sosem Tarkovozott lehet elmegy majd, és az ára vonzó lesz azoknak akik kihagyták a műfajt, de erről átállni kétlem hogy sokan alább hagynának az igényeikkel.
-
vaakuum
addikt
Ez a Grey Zone is a tarkov csapat műve, vagy csak átvették tőlük a különböző méretű stash és securebox ötletet?
-
nanorambo
őstag
Erre nagyon kíváncsi vagyok. Szerintem messze nem lesz annyira intenzív, mint tarkov, de nekem bejön a full open world inkabb pve exzraction shooter. Tarkov az inkabb olyan, mint egy deathmatch, kicsi pályákon.
-
CptAdamica
nagyúr
Vagyis hétfőn még csak megjelenési dátumot fogunk kapni, de hátha az is jövő hét lesz.

-
Kupszi
aktív tag
Kis orosz csapat, alacsony büdzséből, drágán adják a játékukat. Viszont elvárják hogy korrektül játsz. Csak ennyi... Értelemszerűen persze nagyon keményen büntetnek, de valahogy fogni kell a gyeplőt. Ittvan ez a vault bug , még mindig nem javították ki. Még mindig lehet ugrálni befele a zárt helyekre, csak mostmár figyelik kőkeményen. Viszont a bannoltak szerintem ha még kis számba is megveszik újra a játékot, ami az oroszoknak jó.
-
Shkiz0
nagyúr
Ez nem player volt, mert FIR-es mind a két fegyó

-
Picco
addikt
"Szerintem majd gyakorolgatom offline a hipfire öléseket."
ooo, jo hogy mondod, mert ebben a jatekban ez kimondottan fontos, nekem nagyon nehez volt, de (jo sok) ido utan kialakul az erzes hogy hova losz. sajnos ez is csak idovel jon, mint pl a palya es a playerek mozgasanak kiismerese.
egyebkent Veritas kiadott egy nagyon jo videot ma, direkt kezdoknek es erosen korrelal a sajat tapasztalataimmal. pestily mellett a kedvenc tarkov creatorom, iszonyat analitikus a srac es konnyen ertheto, ha angol megy akkor musthave.
SidCorky:
CMS:
woods: usec camp (ovatosan az aknak korul)
customs: crack house
interchange: csak draga kulcsos helyek jutnak eszembe mint plaza elso emeleten emercom es masodikon ultramedinterchange scav lootrunbol allt kb az elso 2-3 het jatekom, meg sok halalbol ha mentem masokkal customsre
ha valaki nem tud venni CMS/surv12 kitet, attul fuggoen hogy kinek-mi fer be a "borton penztarcajaba

nekem is egy itteni forumozo mutatta meg a jatekot, marhasokat tanultam tole es o adott CMSt is, sokaig le sem esett egyaltalan hogy en nem tudok venni, de szerencsere scav korokben talaltakat eltettem.
total szivas hogy nem lehet lvl 1-tol venni oket therapist-tol, nem is ertem...Nikita te szadista allat -
FattyDove
őstag
"gyakorolgatom offline a hipfire öléseket."
Neked alapból az öléseket kellene gyakorolnod.
-
Drenadar
veterán
javaslom, hogy offlineban menj be factoryra, ott lehet könnyen próbálgatni a lövéseket.
shotin nincs traceres lőszer, többi fegyverbe többynire van, de minden lőszer "teljesen" máshogy viselkedeik.
ha nem okoz örömet a játék felesleges erőltetni, valamint ha kezdő vagyok, vagy annak érzed magad, érdemes egy tapasztaltabb emberrel menni, egyrészt a társaság mindig jó (én pl egyedül nem is szeretek komolyan játszani max scavvel pénzt gyűjteni)
próbáld legyűrni a GEAR feart, és azt tanácsolom hogy PMCvel ne a lootoláson legyen a hangsúly (nagyon sokan abba halnak meg), hanem a vadászaton / küldizésen.
Ha pénz kell, találd ki hogy melyik pályát szereted, javaslom shorelinet, woodsot, nézz videókat hol vannak a hiddenek, tanuld meg őket, és scavvel főleg ezekre és a pályán lévő lootra menj rá.... ha lesz pénzed dögivel, akkor sokkal nyugodtabban játszol pmcvel.
(főleg ha pmcvel is trash gearben játszol, és ha lősz valamit akkor annak a cuccába beöltözöl)
ennyit tudtam mondani sorry, ha ezekkel már tisztában vagy
-
Picco
addikt
100 meternel ha scopeot nem allitod hozza (pgup/down) siman lehet bullet drop, foleg bizonyos ammok eseten amik recoil bonuszt adnak, mar brutalis drop van, labujjat sem talalod el..neha en is raszaladok.
factory: mp153+8as tar+flechette/magnum buckshot, opcionalis lazer/okp sight/flashlight olcso es effektiv loadout.
kesobb ha szintet lepsz es elerhetoek lesznek mar az ultima modok akkor mp155 ultima shoti is nagyon popec.en factoryn gyakoroltam be a PVPt es hipp-hopp szet kapsz a fent emlitett komboval barkit mint morzsi a labtorlot.
UMP is olcso es hatasos ha begyakorlod, mostanaban (hogy boven van eleg penzem) p90/SB193-al is tolom eleg sokat es nagy a szerelem...meg idonkent a buko is

02/27: elso wipe-om, 30. napi statok (aznap keszitettem amikor mentem egy kort a sherpaval) kb egy retteges volt az egesz jatek szamomra, hangok nem tudtam honnan jonnek, esetek 80 szazalekaban gozom sem volt honnan lottek le...nem volt konnyu, ezert is probaltam ki a sherpa programot mert mar kezdett elegem lenni a benasagombol
03/24 statjaim, sherpa tanacsara rafekudtem factoryra, PVP gyakorlas(sok halal aran is) megtette hatasat. foleg hogy ami nem latszik a kepen: 30 napnal meg csak 10 pmc killem volt 184 raid utan, a tobbi scav.
az utobbi kep elkeszultenel kb 150 PMC killnel jarhattam.vegul: mai stat 188pmc/22 boss
PS: online orak szama kicsit csaloka, sokszor fut a jatek talcan nalam, craftolgatok szorgosan melo kozben
-
Drenadar
veterán
a töltényen nagyon sok minden műlik és ezáltal a töltény sebességén...
ha totál vízszintesen lősz mondjuk M80 -al, akkor ha egy álló célpont fejére célzol 200m távolságból egy PONTOS fegyverrel, akkor nagy eséllyel az tényleg fejes lesz. (nekem általában 250m -ről is beadja RSASS -el).
de ha már az enemy mozog, vagy nem vízszintesen célzol akkor ezek mind mind drasztikusan változnak.
és hiába öltözik fel valaki durván többnyire a lábát sehogy nem tudja védeni a kezeit meg korlátozottan, ergo egy egyes szintű játékos ha gyorsabb reflexekkel rendelkezik egy mp155/153 -as shotival buckshottal nagy eséllyel megöli, ha nem armorra céloz... shotival meg nem nagyon kell célozni egy távolságon belül.
és igen az illető az igolnikot gyártogatta a hideoutban vagy lootolta valahol és hát igen bárhol előfordulhat camper ember vagy éppen meghallotta hogy jössz és teljesen érthetően felkészült a fogadásra...
de sajnos vannak a játéknak hibái, a lagg / desync meg hogy néha a hangok nem jók, pedig ennek a játéknak az egyik legnagyobb előnye a hang... hogy mindennek van hangja... -
vaakuum
addikt
"Nehéz olyanok ellen harcolni, akiknek korlátlan forrásaik vannak a legjobb cuccokra."
Lehet, hogy sok-sok unalmas lootolós scav kör van mögötte, hogy 1-2 meccsben tudjon így menni...aztán ha valahol benyel ő is egy fejest, utána mehet vissza scavezni. Meg persze vannak az extrém profik, akik kiskannállal is végigmennek bármilyen pályán úgy, hogy a végére 6-7 killt összeszednek. Én már nem egyszer láttam olyat, hogy beöltözik konzervnek, aztán megy előre ész nélkül... aztán ha fejbelövik, akkor meg az a baja, hogy elvitték a cuccát.
-
FattyDove
őstag
Készülj, reserve.
-
vaakuum
addikt
3-as repuval sem lesz jobb, ne aggódj
-
FattyDove
őstag
Így jár az, aki magyarul játszik.
-
etrop01
tag
-
Picco
addikt
ouch, igen, vannak ilyenek. mint peldaul elozo korombe kiosztottam 500 damaget es senki sem halt bele

mp153+AP20-al azert el lehet loni 50-100 meterre, eleg pontos -
Shkiz0
nagyúr
Kb félévente szokott lenni.
-
vaakuum
addikt
Factory office húzogatósban is elég sűrűn akad, bár ott azért kihívás élve kijutni vele.
Ha csapatban mentek, talán jobbak az esélyek. De én is kraftoltam most, ha jól emlékszem... -
Picco
addikt
igen, en craftolva csinaltam meg a kuldit mert az istennek nem talaltam sehol
-
Drenadar
veterán
a hideoutban craftolt minden item find in raides jelzőt kap, tehát a questek is elfogadják.
-
Rellind
senior tag
Fém iratszekrényekben szoktam találni Customon….lehet máshol is de én azt a pályát ismerem főként
-
Tyler Durden
addikt
Gyártsál hideout-ban.
-
Picco
addikt
OOF, finoman szolva is szar napja lehetett

-
vaakuum
addikt
Arra a küldire egy propitallal kell bemenni.LEmegy avíz nullára, és amikor hp-ból lefogyott vagy 40-50 a kiszáradás miatt, be kell nyomni. Simán szinten tart, amíg kell a küldi...
-
Picco
addikt
pont igy haltam meg tegnap, scaveltem, jott a PMC, elso shoti loves elol kimozdult, masodik ami az arcara lett celozva mar nem sult el sajnos es utana 2mp utan meghaltam...sad scav noises
-
vaakuum
addikt
Mondjuk arra is figyelhetnének, hogy a Fence repuval a scav fegyók is egyre jobbak legyenek.
Mondjuk egy tized fejlődés után mindig 1 ponttal jobb fegyót adna. Nullához tartozna az 50%-os állapot. LVL5 Fence estén már maxos fegyókkal kezdenének a scavek. Ha valaki ennyi energiát fordít rá, hogy egy Wipeban ezt kihúzza, megérdemelne ennyi extra bónuszt... -
Drenadar
veterán
azt hittem az lesz, hogy láttam az enemyt. és hol? hát ott a fa mögött.... ok de melyik fa mögött? merre?
vagy : asszem elvesztem. erre a válasz: hát gyere ide. (ide... kösz).
de nem rég volt egy olyan szitu, hogy megyünk shorelineon, full retkes csóró gearben,
erre egyik társ megkérdezi: melyikőtök van attack2ben és exfil sisakban?
és persze utána majdnem mindenki meghalt
nem hogy egyből fejbelőtte volna. -
SidCorky
őstag
Én arra nem jövök rá, hogy ezt hogy érik el.
Én ha kinyitok valamit és bezárom a felületet, akkor visszacsukja. Ennek örülök, mert ha utánam jönnek és még bent vagyok, nem mennek ki rögtön, azt gondolva, hogy üres a hely, megbújhatok valahol és várhatom őket szeretettel, néha meg jól jönne, mert például az irattároló szekrényeknél tudnám, melyik fiókat néztem már meg. -
vaakuum
addikt
Szutyok a game megint. Megvettem mindent a scav case építéshez. Igen, egy junkboxot is.
Persze hibaüzenettel elszáll, gondolom ez a hulladék nem tudja eldönteni, hogy valószínűleg az üres lootboxot kellene használnia az építéshez, nem pedig a másik háromból valemelyiket, amik nyakig vannak, és nem tudja kirakni belőlük a cuccot az inventoryba, mert nincs annyi hely. És hiába cserélgetem őket, nem használ. Persze helyem az semmi nem maradt... -
vaakuum
addikt
Akkor ezek szerint nincs más lvl követelmény sem. Fájni fog a pénztárcámnak 
-
pandras83
őstag
Milyen az élet lvl 15 után? Sokat változtat a dolgokon a flea?
-
KaraDani
addikt
Nem tudom most hogy van, régen azért biztosítottam mindent, mert lusta lettem volna egyesével kiválasztani dolgokat, így mindíg csak insure all volt és egyszer benyelte az ember a felesleges költséget a hosszútávú kényelemért. Pénz ebben a játékban úgyse számít már rég.
-
psion2101
tag
Azért lehet venni értelmeset is csak nem a high end cuccokat.De sok mindent pl le is craftolhatsz magadnak.Eddig az volthogy ilyenkorra már mindenki fullos cuccokba fullos cuccokkal szaladgált.Most ez egy kicsit vissza lett véve.Nem baj az
-
dfdfdf
őstag
Értelmes ammot nem rakhatsz fel fleere
-
dfdfdf
őstag
eddig így volt de már értelmes ammot és armort csak tradernél vehetsz sajnos...
-
// Chaka //
tag
SCAV-ként ha nem nyomom kétszer az O-t, akkor nem tudhatom, hogy az adott raid-ben nekem melyik kijárat fog működni a SCAV/univerzális kijáratok közül.
-
Hauptmann
veterán
Érdekesek lesznek a páncélozott járművek is. Vajon lesznek páncélrörő fegyverek is? Mókás lenne egy 4-es csapatot kilőni a járműben, mind bentégnének, ömlene a lút.

-
Kazuyaa
csendes tag
-
vaakuum
addikt
Az biztos, hogy az armoroknál az anyaguk függvényében a tényleges és a látszólagos (amit mutat az armor x/y értékben) durability eltér egymástól, láttam erről egy jó videót, de most nem találom.
Érdekesség viszont az új [tervekről] szóló videó.
-
Kazuyaa
csendes tag
440 hp van nem? legalábbis nekem mintha az rémlene hirtelen.
-
vaakuum
addikt
húzogasd fel 60% környékére a postfix opciókat, és a chillwavet állítsd be, azt is valhová 50-70% környékére. Csodát tesz

Esetleg még a Bread lehet jó sötétben, de szerintem a Chillwave jobb.
-
malacka87
őstag
Engem mindig a dropp mellett lő le egy fasz scaw pedig mondom neki hogy osztozzunk nyugodtan. Erre lelőtt... Az a vicc hogy az összes cuccot el se tudta vinni...
-
CptAdamica
nagyúr
Megvan, be volt állítva egy színkorrekciós séma, annak levettem az intenzitását nullára és láss csodát, látok a sötét helyeken is.
-
vaakuum
addikt
Valami más bünti is kellene fence repu mellé... az a baj, hogy barátságos scavet játszani sokkal-de-sokkal nehezebb. Ha találkozol egy renegáttal, te nem tudod, hogy Ő renegát, de ő tudja magáról, hogy az, tehát biztosan meg fog ölni, ezért máris előnyben van. Nagyobb bünti kellene a scavkillekért, vagy a renegátot valahogyan jobban felismerhetővé tenni. (mert az npc-k egy kupacban akkor is pontosan tudják, hogy te lőtted le egyiküket, ha két szobával odébb vannak, de te akkor sem tudod, ki a rosszfiú, ha saját szemeddel látod a lövöldözés egy részét, mert ha látod, hogy playerscav lő valakit, és utána ott egy scavhulla, nem tudod, hogy az egy renegát player volt-e, aki Őt is megtámadta, vagy npc scav...
-
SidCorky
őstag
Javítsatok ki, ha tévedek, de az átlagos scav nem áll meg farkasszemet nézni veled, nem?
Én most ördögi körbe kerültem egyébként, a mikulások meg a fal túloldalán percekig motoszkáló scavektől megijedések miatt olyan mínuszban van a karmám, hogy már támadnak is, így muszáj bántanom őket, elég reménytelennek tűni visszahúzni pluszba.

-
vaakuum
addikt
Lesz küldi, hogy adj le USEC és BEAR cédulákat, azon kívül valami trade-hez használhatóak, azt hiszem.
[részletek]
Sajnos az egyetlen tuti recept az ellenség felismerésére, ha egyedül játszol PMC-vel. Akkor 100%, hogy mindenki ellenség.
A már átgearelt scavet sokszor nem igazán lehet felismerni, plánenem messziről. -
wakula778
csendes tag
kezdokent a legegyszerubb ha keresel kepet a mapokrol amin felvannak jegyezve az extractok es az alapjan nincs nehez dolgod. de amugy 95%ban a sarokba spawnolsz es a masik sarokban van az extract. par meccs utan megtanulod
-
Hauptmann
veterán
O betű duplán megnyomva kiírja a pontokat.
-
vaakuum
addikt
Azért az elkészült, de még ki nem vett kraftokat a fenyőből kirakhatták volna valamelyik traderhez...
-
vaakuum
addikt
Én másfél órája nézem ingame a Brig brother kamerát... még jó, hogy discordon lehet közben beszélgetni, meg nézni a többieket, akiknek működik.
-
vaakuum
addikt
A Voip-ben egy "Hello" sokat dob, pláne ha te látod meg elsőnek. Vagy 3 playerre is úgy köszöntem rá ma, hogy ott álltak előttem, és nem láttak... hamarabb hallottam meg őket jönni, és megálltam. Ha köszönést kapnak ólom helyett, általában normálisak. Eddig csak olyan lőtt rám, aki elsőnek látott meg. Egynek visszalőtem, és méltatlankodtam a lövöldözés miatt, úgyhogy elhúzott a másik irányba. A másik kapott egy fejest, szerencsére a végén kiírta, hogy renegát volt, bónuszt kaptam érte.
-
Coccolino_O
őstag
Nyilván, a tarkov ezekenek a nyomorultaknak csak addig jó, amíg az átlagember nem tud visszalőni, utána mindenki csal, meg desync, olyan nincsen, hogy valaki bemakkolt valamit, v. jobban játszott. Van csaló és desync is nyilván, senki sem fogja tagadni.
Ez a játék így is a tinédszereknek, meg a munkanélkülieknek kedvez, rengeteg okból kifolyólag. Ez az egész streamer/twitch a legrákosabb része a játékiparnak, tisztelet a kivételnek... Mindig ők a leghangosabbak, és nem létező problémákról (is) nyekeregnek, akárcsak a reddit.
Szerintem a tarkov első pár száz órája a legélvezetesebb, minnél több wipe-n vagy túl, annál hamarabb válik unalmassá a játék, ugyanazokat az ostoba küldiket kell csinálnod, aztán 6 hónap múlva mindened elveszik. Nekem ez a harmadik wipe-m, napi 2-3 raidnél többet nem nyomok, teljesen kiégnék, ha többet mennék, és nincs is rá igényem.
vaakuum: Én is, azért mondom, hogy az emberek szeretnek kempelni, főleg ott, ahol büntetlenül megtehetik. Customs-on szinte soha nem találkozok velük, shoreline meg hemzseg tőlük.
-
Coccolino_O
őstag
Jövő héttől jobbnak kell lennie, kevesebb ember fog játszani, a twitch drop sem tarthat a végtelenségig. Most azok az élettelen streamerek is tarkovoznak, akik azt mondták, hogy szar a tarkov. Ki érti ezt.
-
psion2101
tag
5. Szintig ingyenes vagy valamennyi raid -ig.De utána fizetni kell érte
-
Shkiz0
nagyúr
Nem ingyenes, pénzért megy.
-
dfdfdf
őstag
ez a PC dark souls-a
sok sikert
új bug: betöltéskor elkezd akadni a hang ha talált meccset 4 5 secig.... -
Hauptmann
veterán
Néha van 30% kedvezmény is, de ez a 25 is teljesen jó, ha meg akarod venni.
-
dfdfdf
őstag
csak a gyári honlapon mert tiltják a kulcsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- EAFC 26
- EA Sports WRC '23
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor ezek szerint nincs más lvl követelmény sem. Fájni fog a pénztárcámnak 

sok sikert