Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanorambo
őstag
válasz
xundyingx
üzenetére
Úhy tudom cronus zent teljesen tiltotta a sony. Nem.lehet csatlakoztatni már ps5 höz. Aki megis megoldja annak a gepét vegleg bannolják. Sőt mivel hivatalos firmwaren mar nem lehet csatlakoztatni, aki nem hivatalos firmwaren van az nem is tud jatszani a playstation networkon keresztül
-
malacka87
őstag

-
xundyingx
tag
*használók, még a végén itt félreértés lesz.
-
Rony949
őstag
válasz
ONEFREE
üzenetére
Próbáltad a SP Tarkov-ot? Nem csak PvE van benne, hanem konkrét új funkciók. Ha még nem adtad fel a reményt, még azt lesd meg, lehet bejön.
The SP Tarkov Experience -
Hauptmann
veterán
Értem amit mondtok, és igazatok van, de sajnos, egyik 'Tarkov alázó' játék sem hozta el a megváltást. Sajnos exshooterben nincs még jobb a Tarkovnál, akármennyire is szídjuk.
-
ONEFREE
aktív tag
Annyira utálom ezt a változtatunk mindenen kicsit,hogy a kedves játékos úgy érezze .....Nikita egy gyökér!!!!Tegnap is sikerül a gyökérnek.Spear már nem olyan mint volt.Hybrid már nem elérhető számomra ami eddig az volt.A 6.8 FMJ már nem olyan mint volt...
Elkezdtem ujra játszani a pve miatt ,de megint azt mondom.Jobb nélkülem ez a játék
Megjelenik ujrta előveszem.Addig pedig Nikita élvezze a homokozót ,hogy mindenkinek dobálja a szemébe a sz@rját! -
ONEFREE
aktív tag
Nincs update hibák nélkül
..Nekem loot olás közben a képernyő közepén egy nagy fehér kocka jelent meg.Játék ujrainditásig ott is maradt. -
malacka87
őstag
Szánalmas kutyaszar ruszki banda! Konkrétan ennek a szarnak a közelében se voltam csak beszippantott a 10 méterről a textúra...

-
nanorambo
őstag
Én elvagyok vele kb wipeok feléig. Nekem is van életem és nem a tarkovban élek, szóval en a wipeok feleig szoktam jatszani, utana nekem offos annyira elhúznak tőlem az ellettelen kockák. Olyan armorokkal meg ammokkal jönnek, hogy elevzhetetlen lesz a jaték. Amugy szabad a palya bárkinek, nyugodtan lehet ilyen részletes extraction shootert csinálni unreal enginere. Nagyon megérdemelnék már nikitáék hogy rajuk nőjjön a konkurencia. Meg valami ésszerűbb armor-bullet rendszert is belepakolhatnanak, mert az ammok nagyresze ilyen gyakorlo töltény. Nem is értem minek van a játékban. Aztan csodalkoznak sokan, hohy egy-masfél tár kell neha az enemybe.
Lattam valami videót anno, ahol igazikatonák jatszottak tarkovval és a valos eletbeli taktikákat próbálták ki mennyire működik. Ha nem a legeslegjobb ammoval mesz akkor lehetsz te delta force kommandos is, akkor is feldughatod a kommandós taktikakat
-
ONEFREE
aktív tag
Kupszi, nanorambo, malacka87, Shkiz0

Srácok !
Nagyon szépen összefogláltok az Escape From Tarkov élettörténetét!!! Sajnos minden szavatok keserűen igaz. Az aki most jönne érdemes ezeket az irásokat elolvasnia és ennek fényében vásárolni. Mert mikor megveszed lehet szép és jó ,de késobb jön a feketleves.Hang, Teljesítmény, Server, Cheaters és ez pont elég is..Kupszi
"Nem mindenkinek van napi 18 órája játszani... egy wipe alatt sem tudtam a Lightkeeperig eljutni, mert egyszerűen nincs idő, mert jön a wipe. Ezért sokkaltam bele és mentem át PVe-zni."Minden szava !! Pont így nekem is.
És akkor még nem beszéltünk a készitőről !!!
-
Kupszi
aktív tag
válasz
nanorambo
üzenetére
Amíg beta addig a vétlen ember aki ki szeretné próbálni a csabdájába esik, nincs pénzvisszafizetés ha nem tetszik, semmi ilyesmi. A streamerekre építik évek óta a játékot, nem pedig arra a rétegre aki többségbe van.
Nem mindenkinek van napi 18 órája játszani... egy wipe alatt sem tudtam a Lightkeeperig eljutni, mert egyszerűen nincs idő, mert jön a wipe. Ezért sokkaltam bele és mentem át PVe-zni. Sok sebből vérzik a játék!
Bár Nikita szerint hamarosan release de hát hogy higyünk neki az EOD balhéja után??? -
nanorambo
őstag
Sajnos elmondta Nikita kb fel eve, hogy biztis nem fogják új motorra rakni a játékot. Már az unity kővetkező verziójára átpakolni is irtó macerás nekik. Sőt azt is elmondta, hogy nem tudnak jobban optimalizálni, ha akarnanak se. Egyszerűen túl komplex a játék az unitynek.
Nem tudom meddig terveznek a tarkovval, ha nagyon újítaninakarnak az valószínű egy full új játék képében tőrtenik majf. -
Kupszi
aktív tag
Engem nagyon nem izgat az új engine, sőt! Addig jó míg nincs, viszont ha tartani akarják az irányt, érdemes lenne inkább teljes motorcserén gondolkodni, mondjuk az UE 4 vagy 5-re. Sokkarta könnyebb vele dolgozni, és sokkalta többet kitudsz hozni mint az olcsó Unityből. Persze mondani könnyű, de ha a Tarkov szebb és jobb akar lenni, valamint tartani a lépést a mai PC game világába, teljes motorcsere lenne a legjobb!
-
Kupszi
aktív tag
válasz
malacka87
üzenetére
Kétejeid ne legyenek, itt nemlesz új motor , de még a játék sem fog sose megjelenni. Addig jó míg beta mert addig a fejlesztők, akik teljesen amatőrök legalább a játékhiba mögé tudnak bújni "hogy ez egy beta játék és fejlődés alatt van" . Na meg a pénzvisszatérítés, mennyi új embernek vissza kéne adni a pénzét amint meglátja hogy a PVP 60% csíter

Wipe első 1 hetében, árult valaki 50db Zhirachy maszkot, egy hete nem ment a szerver de már árulta, a srácot utána se bannolták ki hetek múlva sem... Akkor miről is beszélünk?
-
Sanyaaa26
aktív tag
Becsülöm a kitartásotokat ez mellett a ...r kupac mellett még.....
-
Kupszi
aktív tag
válasz
xundyingx
üzenetére
Már látom magam előtt, D2 bunker tele trip-el.
Meg sorolhatnám egy rahedli hely ahova úgy le lehet tenni hogy ne vedd észre.
Akkor még nem is beszéltünk arról a bugger emberekről akik rájönnek majd arra hogy rakják le hogy ne is lásd. Minden nagy update után 1-2 hónapig van hiba, gondoljunk a 14-es update hogy indult, vault bugolások, összes ajtó kinyitása egy cfg fájlal... szerintetek itt nemlesznek ilyen csodaák?
-
válasz
ONEFREE
üzenetére
Már sokadjára látom, hogy a nehézségen vagy fennakadva.
Elsőnek is tisztázzuk azt, hogy ez a játék mindig is nehéz volt, és eleve annak is készült. Sőt, jelenleg ez a játék már közel sem olyan nehéz mint ami volt a fénykorában. Egy kappa konténer kihúzása jelenleg ott tart, hogy már fele annyi task kell hozzá mint régen.
Nyilván nem vagyunk egyformák, van aki ügyesebb, van aki nem de nem hiszem, hogy élhetetlen lenne.
Teljesen mindegy, hogy PVP vagy PVE az AI mindig is csalt (főleg a bossok, guardok, és rugók)
Ez a PVE egy szombat délutáni sétakocsikázás kb a PVP-hez képest. Ebből kifolyólag nem várható el, hogy szarrá legyenek butítva a bossok, mert akkor egy teljesen más játékot kapnál. Már eleve így is sokkal könnyebb a PVE AI-t tekintve, mert minimális map ismeret után már lehet tudni hol fognak az AI PMC-k spawnolni, és hogy viselkednek.Írod, hogy jó lenne, ha nem lenne erősebb az AK mint a Spear.
Nos ez meg így édes kevés, mert lehet neked a kezedben bármi, ha a lőszer centes szar, ami semmit nem ér, mint ahogy ha teszkós szatyor van rajtad 5-ös vagy 6-os armor helyett. És amúgy is a bossok, guardok, és rugók többnyire meta lőszereket használnak szóval tényleg a lőszeren nem kell spórolni.
Ha normálisan felöltözöl akkor nagyon sokat le tud tankolni az armor.
Én CPC-t használok 6-os platekkel, pont 2 napja néztük 1db M62 közelről hátba lőve 1 (!) armor pont ment le a chest részből. Ezután MAI AP lőszer szintén még 1db armor pontot vett le és ennyi. Mi is meglepődtünk ezen, de jelenleg tényleg jól működik ez az új armor rendszer, és még meta lőszerekből is észrevehetően sok kell az enemybe, a bossokba főleg. -
ONEFREE
aktív tag
Én azzal a feature el is megelégednék ha Lighthouse on nem instant lőnének fejbe és a SIG MCX SPEAR 6.8x51nél nem lenne jobb a sz@ros AK mintudomén ..Az AI ugy cáloz persze ,hogy az utánozhatatlan .Kezd egyre jobban tele lenni a tök.m a lighthouse Rogues okkal...Nikita k..va annya meg van emlegetve .Meg az is ,hogy miért nem adja valakinek oda aki ért hozzá és egy olyan játékot csinálna ami szorakoztató is tudna lenni..Ez nem játék hanem munka..
Arena Breakout Infinite sosem lesz olyan mint a Tarkooo ,de legalább élvezet játszani. -
h.adam.92
őstag
válasz
Rony949
üzenetére
Szerintem nem lesz vészes. Ha rálép az ember, akkor valszeg nem egyből fog robbanni, szóval, ha a rat körbecsapdázza magát, attól még rá lehet futni.
Ilyen szempontból a claymore lesz az, ami szerintem jobban lassítja a szitukat.
Viszont kíváncsi leszek melyik kaliberű deagle lesz most berakva
-
Rony949
őstag
Escape from Tarkov Beta - 0.15 Patch trailer (feat. Partisan)
Ez a tripwire maga lesz a rák, már most mondom. Minden ajtónál lehet lenézni hogy most van-e ott kábel vagy madzag, mire pedig ezt megcsinálod, már le is lőttek.
De talán a Call of Duty-zó streamereket és egyéb játékosokat lelassítja.
-
malacka87
őstag
Battlestate Games is happy to announce the return of the summer Twitch Drops campaign that will run from August 23, 2PM BST / 9AM EDT to August 28, 2PM BST / 9AM EDT.
The event will start after the release of Patch 0.15.0.0 in Escape from Tarkov on August 20, which will also feature a wipe.
Patch trailer: youtu.be/1Jlyhs7yOLY
Stay tuned for announcements and watch the broadcasts on the official BSG channel at twitch.tv/battlestategam… during those dates.
Registration for the event will start on August 14 at 2PM BST / 9AM EDT and will be open until August 21, 4PM BST / 11AM EDT.
escapefromtarkov.com/news/id/306
Faszom hosszú hétvége nem jött be… -
xundyingx
tag
Közben megjelent EA státuszban a Arena Breakout: Infinite. Arról véleményetek? a CB-ben nekem bejövős volt de már megvárom a teljes (vagy legalább steames) megjelenést.
-
nanorambo
őstag
Aug 15-re várják a wipeot. Hivatalosan eddig ez a leghosszabb wipe.
-
xundyingx
tag
Kajak nem lehet törölni egyetlen gombnyomással a Flea Market W-List-et?
Egyszer végigmentem rajta és egyenként töröltem azokat amik már nem kellenek azon a listán erre ráfrissítek és ugyanúgy visszakerül minden..........?!?!

-
h.adam.92
őstag
Be tudom fejezni. Még kell hozzá 4 labs access keycard. Csak pont ez a bajom, hogy megmaradt a küldije, hiába adtam le a jaeger-nél a másik quest-et sanitar kill után.

Az a slusszpoén, hogy a "Do not kill Sanitar" pipálva van, holott el lett pakolva az öreg
Már minden küldim megvan a collectorhoz (elvileg) és lvl 55 vagyok.
Ha kerítek valahonnan még 4 kártyát és leadom, de azután sem lesz meg a quest, akkor írok a supportnak. -
Kupszi
aktív tag
válasz
h.adam.92
üzenetére
Azt a 2 küldit egyszerre kapod, és választanod kell , megölöd vagy életbe hagyod Sanitárt.
Ha megölted Sanitárt és ennek ellenére Terapistánál megmaradt a quested akkor, írj a supportnak, sajna van elég baj.Nekem Lightkeeper quest után nemkaptam meg a Spear-t Píszkípörnél. A support azt írta hogy legyek türelemmel, majd küldtek egy linket hozzá, ami a changelog oldalra vezet... gondolom itt nekem kellene néznem hogy mikor lesz javítva.
-
h.adam.92
őstag
Találkozott valaki olyannal, hogy a Colleagues part 3 (ne öld meg a Sanitart) küldi megmaradt úgy, hogy Jaeger-nél elfogadtam a Sanitar kill quest-et?
Ahogy nézem emiatt nem kapom meg a Collector-t a Fence-től. -
ONEFREE
aktív tag
Normális???Ezért nem elég ehhez a játékhoz egy erőmű sem..Mindig jön ujj scav. -
ONEFREE
aktív tag
Köszi! Ismerem..
Viszont ma reggel "vasárnap" 2,6 M tűnt el BAD GETAWAY mellett.. Szép
És nem most először történik 
-
Kupszi
aktív tag
válasz
ONEFREE
üzenetére
Hát sokan nem szeretik az éjszakát, viszont kicsivel könyebb. Lesz majd bőven éjszakai fő küldi szóval valamikor el kell kezdened

Más : ma goldtam egyet megölöm Zyrachij-t meg a sektant-okat. Sikerült is híd elejéről, viszont az aknamezőre lépve, miután meghaltak én is robbantam... most ez azért van mert lelőttem őket, vagy mert megint hibás volt a DPST? encoded volt rajta pedig.
-
ONEFREE
aktív tag
Időközben ráébredtem, hogy a lőszer nagyon nem jó amivel jövőm őket.
-
-
Kupszi
aktív tag
válasz
ONEFREE
üzenetére
Customs , Lighthouse ,Woods ha local-on játszol fixen betnvannak/lesznek. Nemsoká jön egy update, sőt ha minden igaz akkor a jövőhéten, egy kisebb update formájában vagy tech update, aztán már csak a 15. nagy patch fog érkezni valamikor augusztus közepe fele. Addig a goonsok bent lesznek és ha nemvagy rutinos akkor hamar lefognak szedni. Amit tanácsolok ezügyben, próbálj valakivel játszani hogy szerverről menjen ott kicsi az aránya hogy lesznek.Dühítő sajna de amíg nincs orvoslás addig csak az idegbaj lesz.
-
ONEFREE
aktív tag
Ezzel már nekem is tele a hócipőm..
Meg volt emlegetve Nyikita meg a mama is.Azt gondolom el akarják venni a kedved a Pve től. Nagyon nehéz már. Konkrétan játszhatatlan. -
BRABUS113
aktív tag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Igaz bocsi, azt is nagyon várom, aug 6. open pc béta
-
malacka87
őstag
Ez a pve mód jobban felbasz mint a rendes szerver! Stronghold 6ai pmc+goons+reshala... ok...
Factory ai pmc tagilla állnak egymás mellett és fut rám az összes lvl 15-ös gírben!
Ezt amelyik kitalálta
Inkább mentem vissza pvp részlegre! 
-
BRABUS113
aktív tag
válasz
Hauptmann
üzenetére
bétával játszottam, árkád, szórakoztató, de van még mit fejlődni
van egy lobby ahol mindenki is ott van
questek ugyan úgy vannak
a fegyverekbe a lőszer betöltés instant, egyszerű mechanika
lesznek szezonok, ez viszont jó
secure láda úgyan úgy van
vannak a pályán szétszórva anomáliák (STALKER szerű, talán fel is lehet venni őket)Ha van felesleges 2 órád lesd meg, aztán max visszatéríted.
Én egyelőre nem venném meg (dead game lesz?!)Tarkov alternatívának én ezeket ajánlanám:
Arena Breakout
DayZ Rearmed
kevésbé még a Deadside -
Hauptmann
veterán
Kijött az L33T. Aki megvette innen esetleg, írhatna róla, milyen a Tarkovhoz képest.
-
Kupszi
aktív tag
Azért ma is bombázom a supportot, ma igenhamar válaszoltak érdekes mód. Lehet a hétvége felgyült reportokat sokáig tartott meglesni, de mostmár utolérték magukat,na de... Nekem az a gyanum hogy mintha egy automata rendszer kezelné ezeket, mindig ugyanazt a választ kapom és mindig minden úgyanúgy van megfogalmazva.
Felmerül a gyanu h lehet ezek el sem olvassák, csak van egy szűrőjük...adott esetben lightkeeper meg quest és már küldi is a sablon választ. Igen, tudunk róla folyamatba a javítás és egy link amit figyeljünk ugyanis az a patchnote
Amúgy szomrú hogy egy 7 éves játék még mindig ilyen amatőr hibákat rejt. Ezért örüljön a BSG hogy beta mert így könnyen mögé tud bújni "de hát béta, még nincs kész mit is vártok" csak hát nah... ennyi sajna a star citizen is ottvan, végülis ezeket a játékokat nem tudod támadni

-
Egy balfasz az egész gárda. Én sokáig nem tudtam felvenni a "make an impression" küldit mert azt mondta nincs új küldije számomra. Nyitottam ticketet azt mondták nekem is amit most írsz, hogy tudnak róla, és figyeljem a patchnote-ot az oldalukon és le is zárták a hibajegyet. Eltelt azóta kb 3 hét sehol nem volt említve, hogy javítva lenne, és ugye patch se jött ma. Mondom csak benézek offline hátha. Erre most már fel tudom venni.
Bementem most egy normálisra ott is fel tudtam venni, persze jelezve sehol sincs, hogy javítva lenne
Ekkora egy balfasz brigádot rég hordott a hátán a föld
-
Drenadar
veterán
-
Kupszi
aktív tag
5 nap után kaptam választ a supportól ezzel kapcsolatban,
Lényeg a lényeg, tudnak róla,offline mód miatt van ugyanis akinek local-on fut offline-ak érzékeli a game, ezért van az hogy hiába zöld encoded a jeladó, attól még nem működik. Sajna van itt baj elég, lényegébe ez egy amatőr hiba, mint amikor egy log fájl sor átírással kinyilt minden zárt ajtó.
-
Attól, hogy kódolva van még lehet bugos és írhatja, hogy blocked.
Nekem is számtalanszor előfordult már, hogy beléptem a kapun és már lőttek rám.
Azóta én minden egyes raid elejént ha a szigetre akarok menni úgy kezdem deploy után, hogy megnézem zöld e vagy narancs. Ha narancs már nyomom is az alt+f4 kombót.
Utána kövire jó szokott lenni. Olyan nekem még nem volt, hogy zöld lenne, és úgy robbana rám az akna vagy lőne rám a boss/guard.
De én félretettem most a játékot, mert hetek óta nem kapok új küldit a lightkeepertől, és amíg nem javítják nem nagyon játszogatok, mert ülök 180 millán, 63-as szinten és vagy 5 aktív küldim van már csak amik annyira nem vonzanak hogy azoknak nekiálljak. -
Kupszi
aktív tag
válasz
malacka87
üzenetére
Nálam zöld encoded, felirat.
Néha betudok menni LK-hez, néha vagy az akna vagy a zhirachiy lő le, úgy random távolságból. Az hogy mindenki megkérdezi hogy kivan-e kódolva, persze különben hogy tudtam volna eljutni a 20raider kill-ig Lab-on. Vicces mert discordon is ezt kérdezik hogy kivan-e kódolva, mikor leírom hogy a "Following the Bread Crumbs" küldinél járok. Ez már a 10. küldi lehet kb. akkor eddig hogy tudtam bemenni? -kérdem én a dc közösséget de ilyenkor nincs válasz. Globális a probléme mert redditen nem egy videó van ahol ez küldi után egyszerűen nem lehet bemenni a szigetre.
Lehet hogy köze van az offline módnak lehet nem, ha köze lenne akkor eddig miért...? Tehát itt valami patchnek jönni kell hamarosan -
ONEFREE
aktív tag
Mit csinálok rosszul? Miért nem tudom megszeretni a Lighthouse t ?!!
-
válasz
xundyingx
üzenetére
Mert így sincs FPS localba, ha streets onnan menne akkor képregényt néznél.
Még így is, hogy streets online megy van olyan hely ahol 40FPS van egy 13700K+4090+DDR5-8000-es kombóval. De havernak is ugyanez a szitu egy 7800x3D-vel is és 4080-al.Amúgy meg azért lett így, mert így ha szólóba nyomod akkor nem az amúgy is kevés szerver egyikét foglalod le.
Viszont ha partiba nyomjátok akkor már online felületen megy minden game ahogy a PVP esetében is. -
ONEFREE
aktív tag
Újra szerverről megy a PvE..
-
malacka87
őstag
Ez a game basszam meg az orosz geciket! Minden 2. meccsben vagy speed hacker van vagy repülő geci...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Akik lényegében igen, csalók!
Megjelenik ujrta előveszem.Addig pedig Nikita élvezze a homokozót ,hogy mindenkinek dobálja a szemébe a sz@rját!
..Nekem loot olás közben a képernyő közepén egy nagy fehér kocka jelent meg.Játék ujrainditásig ott is maradt.

Normális???Ezért nem elég ehhez a játékhoz egy erőmű sem..Mindig jön ujj scav.