Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Preda
aktív tag
Scavek néha elmebetegek. Bementem shore-ra kitakarítottam a 2 winget kinyírtam egy 2-es pmc team-et. Félig éhenhaltam , alig találtam kaját, közben beestelesett olyan csuma sötét lett nem láttam semmit kb. Megyek ki a lighthouse fele előtte van a szikla ahol scavek szoktak lenni. Hallom , hogy röhög egy scav meg fut felém. Elkezd lőni a full sötétben nem is láttam, felkapcsoltam a lámpát de akkor se láttam simán szétdarált és nem player volt. Észrevettem, hogy néha full jönnek feléd akkor is ha csöndben vagy
.
Ma interről jövök ki full loot 60kg pont előtte szedtem le egy lvl 60 ast. Közepén jöttem ki kiértem elfogyott a stamom kijön egy scav kinézek sarokról onetap insta
fejembe 209vpo szar ammoval
nem player volt ez se. -
malacka87
őstag
Azért nem semmi 90k-s sor...
-
vaakuum
addikt
válasz
pandras83
üzenetére
Nem tud elszaladni szétlőtt lábbal, és el is tud vérezni. Meg sokszor hallani, hogy veszettül köhögnek, amikor szétlőtte őket valaki. Ha van heal nála, akkor használja. Azt nem tudom, ha dobsz neki healt, azt is használja-e, vagy annyira még nem intelligensek...
apropó, megint 80k+ sor van. Elmennek a jó fenébe már tényleg... -
-
pandras83
őstag
a témánál maradva kérdezem, hogy ha engem, mint scavet egy player scav meglő, akkor büntetlenül viszonozhatom a tüzet?
-
pandras83
őstag
-0.51-es karmánál jártam, mert ugye low level noobként lőttem mindenkire és nagyon reménytelenné tette a scavem helyzetét. Lőttek rám a bossok és testőreik, de mintha már a sima ai scavek is néha. és akkor, mintha a Tarkov istene küldött volna segítséget: Interchangen guberáltam számkivetettként a nagy parkolóban és egyszer csak körbeállt 4 full geares pmc és közölték voipon, hogy ki kell menjek velük Scav Campnél. WIN-WIN 0.25-öt javult a karma és jött Fence-től jutalom érte. Power Station car extract is sikerült pmc-vel, az is nagyot dobott rajta. Azóta nagyon vigyázok, hogy ne lőjek a csöves kollégákra, plusz egyszer sikerült ledarálnom scavvel egy pmc-t, aki ai scavet bántott. Tegnap megyek be szintén Interchangre és látom a váróban hogy egy lvl1 scav játékos is vár. Tudtam, hogy ha meglát, lelő, mert nem vágja. Meglátott és lelőtt extract előtt 50 méterrel. 0.30-nál járok és tervezem kimaxolni.
-
CptAdamica
veterán
Vicces, amikor hallasz valakit, sunyulsz 5 percig utána, tudod, hogy ott van, valószínű ő is tudja, hogy te ott vagy. Aztán rozoga SCAV-ként egy fos kis UZI szerű SMG-vel meglátsz egy tetőtől talpig páncélba öltözött PMC-t, te mire belelősz 2 golyót, addigra ő ledarál.

-
CptAdamica
veterán
válasz
SidCorky
üzenetére
Ha az AI irányítja, akkor könnyű kiszúrni, mert állandóan pofáznak a közeledben, de ha játékos, akkor néha egymásra nézünk, jobb/balra hajolgatunk, aztán megy mindenki a dolgára. Nekem most 0.29 talán a karmám, de volt -0.30 is, már kezdenek egyre több jó cuccal születni.
-
SidCorky
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Javítsatok ki, ha tévedek, de az átlagos scav nem áll meg farkasszemet nézni veled, nem?
Én most ördögi körbe kerültem egyébként, a mikulások meg a fal túloldalán percekig motoszkáló scavektől megijedések miatt olyan mínuszban van a karmám, hogy már támadnak is, így muszáj bántanom őket, elég reménytelennek tűni visszahúzni pluszba.

-
vaakuum
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Lesz küldi, hogy adj le USEC és BEAR cédulákat, azon kívül valami trade-hez használhatóak, azt hiszem.
[részletek]
Sajnos az egyetlen tuti recept az ellenség felismerésére, ha egyedül játszol PMC-vel. Akkor 100%, hogy mindenki ellenség.
A már átgearelt scavet sokszor nem igazán lehet felismerni, plánenem messziről. -
CptAdamica
veterán
Dögcédulák jók valamire az e-pénisz növelésen kívül, vagy ti eladjátok őket? Illetve, ha SCAV-el megyek be, akkor van valami praktika, amivel a PMC karakterek egyből kiszúrhatók? Sokszor amiatt halok, mert hezitálok, hogy vajon SCAV, vagy PMC.
-
wakula778
csendes tag
nekem mostanában nem nagyon volt szerver lehalás miközben játszottam. nemtudom ti honnan játszotok...
-
vaakuum
addikt
Kifagyott, de legalább nem is lehet újraindítani. Szerencsére megint akkor döglik meg, amikor lenne az embereknek ideje egy kicsit ülni előtte. Népnevelésből különdíjat érdemel
-
malacka87
őstag
válasz
Hauptmann
üzenetére
We have started the modernization process of the #EscapefromTarkov backend server infrastructure. The process will take approx 2 hours, but may be extended if required. The game will not be accessible during this period.
-
malacka87
őstag
Ma van a nagy frissítés?
-
CptAdamica
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
-
malacka87
őstag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Köszi! Megvétel előtt azért volt eszem és rengeteg videót meg streamet megnéztem. Jól is jártam!

-
válasz
malacka87
üzenetére
Welcome!
Gyertek PH Tarkov Discord-ra, jól jön párszor ha nincs senki akivel bemennél. Egyedül nagyon nehéz tud lenni a játék ha szinte semmit nem tudsz róla. -
malacka87
őstag
Csatlakoztam én is!
Cimbik még gondolkoznak a vételen. Eddig nagyon bejön. -
wakula778
csendes tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
kezdokent a legegyszerubb ha keresel kepet a mapokrol amin felvannak jegyezve az extractok es az alapjan nincs nehez dolgod. de amugy 95%ban a sarokba spawnolsz es a masik sarokban van az extract. par meccs utan megtanulod
-
pandras83
őstag
Játékostársat keresek, aki szívesen sunnyog együtt egy kezdő Tarkovossal. Level 6 vagyok, Interchagen, Costumson mennék ma délelőtt guberalni, tanulni a mapokat. Lehetsz pro, vagy kezdő, Discordon dumálhatunk. Privátba írjon, aki jönne. 10+ év BF és 2 év Insurgency tapasztalatom van, bár nem mintha a Tarkovban számítana...
-
Hauptmann
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
O betű duplán megnyomva kiírja a pontokat.
-
CptAdamica
veterán
Mai nap tanulsága: Ha valami értékes, akkor próbáld meg az alpha konténerbe belepasszírozni és jegyezd fel a kivonási pontokat. Tényleg ezeket utólag nem lehet megnézni?
Amúgy már leesett, hogy a jobbra/balra hajolgatás lett a nemzetközi "ne lőj rám tesó, én is scav vagyok" jelzés.

-
pandras83
őstag
Newbie vagyok, segítsetek pls. A fizetős extracoknál kell hogy, legyen nálam cash, az egyenlegemből vonja?
-
psion2101
tag
Lett egy új craftolási lehetőség a hideoutban.Green battery,biztos felmennek az alapanyag árai
-
vaakuum
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Azért az elkészült, de még ki nem vett kraftokat a fenyőből kirakhatták volna valamelyik traderhez...
-
CptAdamica
veterán
Némi statisztika, mondjuk komoly, hogy ma is 72 ezerről indult a sorban állás. Elvileg hamarosan jön DLSS támogatás is, szerintetek jobban rá fognak feküdni ezután a játék fejlesztésére?
-
vaakuum
addikt
Factory most hogy működik? Éjjelre továbbra is max. 5 playerrel indul?
-
vaakuum
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én másfél órája nézem ingame a Brig brother kamerát... még jó, hogy discordon lehet közben beszélgetni, meg nézni a többieket, akiknek működik.
-
CptAdamica
veterán
Ma van az utolsó twitch dops nap, remélem holnaptól játszható lesz végre a játék.
-
psion2101
tag
válasz
SidCorky
üzenetére
Sokan vannak akikkel ki lehet igy menni.Sajna meg kell próbálni bizni bennük.Mikor valaki azt mondja pmc-ként,hogy friendly ott rizikós.Mondjuk tegnap egy csávó mondta,hogy menjünk ki együtt a raid elején.Ő biztos nem volt még scav,át akart baszni.Rizikós nagyon.Vagy még factory scav run kell csinálni.gyorsan bedob,végig szaladsz 2-3 perc alatt és kész
-
vaakuum
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
A Voip-ben egy "Hello" sokat dob, pláne ha te látod meg elsőnek. Vagy 3 playerre is úgy köszöntem rá ma, hogy ott álltak előttem, és nem láttak... hamarabb hallottam meg őket jönni, és megálltam. Ha köszönést kapnak ólom helyett, általában normálisak. Eddig csak olyan lőtt rám, aki elsőnek látott meg. Egynek visszalőtem, és méltatlankodtam a lövöldözés miatt, úgyhogy elhúzott a másik irányba. A másik kapott egy fejest, szerencsére a végén kiírta, hogy renegát volt, bónuszt kaptam érte.
-
CptAdamica
veterán
válasz
vaakuum
üzenetére
Most nekem is ez volt, buktam a SCAV cuccokat, mondjuk az utolsó 2 körben már próbáltam megkülönböztetni a scav-eket és nem lőttem rájuk, vicces volt, bejött 2 scav, szerintem playerek voltak, megfagytam kicsit, rám néztek, elkezdtek jobbra/balra dőlni, majd én is és tovább mentünk.

-
vaakuum
addikt
Kezdtem scavvel a mai játékot, de a lepakolás után backend error... ugyan visszatöltött a játék az extract utáni első lapra, ahol az xp-t kiírta, meg hogy túléltem, viszont ennél már hiába next-eztem végig, lepakolni nem volt mit, be sem adta a lepakoló felületet. Persze az inventoriba sem került be semmi. Toltam még két scavet, mindkettővel ugyan így jártam. Három scavrun, lepakolni semmit nem engedett backend error miatt buktam mindent. PMC-t így tuti nem indítok...
-
vaakuum
addikt
A mikulás piros pilgrimjét érdemes lehet őrizgetni, vagy sem küldihez, sem kraftoláshoz nem kell?
-
SidCorky
őstag
-
Preda
aktív tag
Ki tudja mikor veszik ki Santat már rohadt elegem van belőle -2 scav karmám van miatta. Sötétben beugrik eléd ki nem fogja lelőni
. -
psion2101
tag
Kezdőknek ajánlanám ezt a sorozatot.Most indult az uj széria.Pestily végig megy az elejétől kezdve mindent bemutatva a játékban.Én is sokat tanultam belőle
[link] -
vaakuum
addikt
válasz
Norbika88
üzenetére
Én [ezt néztem] meg, ennyi infóm van összesen. Kb amit dfdfdf írt.
-
dfdfdf
őstag
válasz
Norbika88
üzenetére
jelenleg kemény backend szerver problémák vannak a játékban. Inkább programkóddal van gond mint a szerverek kapacitásával. próbálják megoldani mind patchekkel és szerverbővítéssel de csettintésre nem megy sajnos.
Beta a game sajnos itt látszik most. Én 55ezerről kezdtem most
-
Norbika88
senior tag
Két napja vettem meg, de még esélyem nem volt kiprobálnia játékot.
Amikor lenne időm rá mindig szerver problémák miatt állok sorba
Remélem megéri várni. -
psion2101
tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Igen ebben van igazság.Nem baj én élvezem még bőven úgyhogy én elvagyok vele
-
Coccolino_O
őstag
válasz
psion2101
üzenetére
Semmit nem fognak tenni ellene, majd lehal a hype, nem lesz twitch drop és így tovább.
Milliószor elmondták, hogy nem fognak extra szervert venni a wipe első pár hetére, wipe közepén/végén a játékosbázis töredéke fog játszani, szóval azt a részét megértem. A játék nem képes megtartani a játékosbázis jelentős részét így sem, ahhoz ez túl niche, nincsen end game, és unalmas, több wipe után.
-
CptAdamica
veterán
Most lassabban engedi be az embereket, viszont letudtam játszani 2 kört hiba nélkül, meg a menü is gyors, juhú.
-
psion2101
tag
biztos nem marad igy ez a quene rendszer sokáig szerintem.Ez tarthatatlan,az hogy 45 perce várok és még 35000 van elöttem.Imádom ezt a játékot és türelemmel kivárom,de biztos tesznek ellene valamit.A nehezen megszerzet és megtartott játékosok igy nagyon gyorsan dobni fogják a gémet.Föleg olyanok is,mint én akinek csak két órája van játszani
-
vaakuum
addikt
99 ezres queue. Szép....
-
Imilenni
addikt
A kiszáradásos küldit megcsináltam, viszont meghaltam.
Aktív maradt ugye az extraktolj küldetés, most elszaladtam woodsra és kijöttem autóval, viszont nem adta meg az extraktot.
Valami tipp?
Újrakéne kikéne száradnom 5 percre?
-
Ombi5
őstag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Munkanelkuli es tinidzser pc-jen maximum tetris fut a mai vilagban, vagy cofidis?!

-
Coccolino_O
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nyilván, a tarkov ezekenek a nyomorultaknak csak addig jó, amíg az átlagember nem tud visszalőni, utána mindenki csal, meg desync, olyan nincsen, hogy valaki bemakkolt valamit, v. jobban játszott. Van csaló és desync is nyilván, senki sem fogja tagadni.
Ez a játék így is a tinédszereknek, meg a munkanélkülieknek kedvez, rengeteg okból kifolyólag. Ez az egész streamer/twitch a legrákosabb része a játékiparnak, tisztelet a kivételnek... Mindig ők a leghangosabbak, és nem létező problémákról (is) nyekeregnek, akárcsak a reddit.
Szerintem a tarkov első pár száz órája a legélvezetesebb, minnél több wipe-n vagy túl, annál hamarabb válik unalmassá a játék, ugyanazokat az ostoba küldiket kell csinálnod, aztán 6 hónap múlva mindened elveszik. Nekem ez a harmadik wipe-m, napi 2-3 raidnél többet nem nyomok, teljesen kiégnék, ha többet mennék, és nincs is rá igényem.
vaakuum: Én is, azért mondom, hogy az emberek szeretnek kempelni, főleg ott, ahol büntetlenül megtehetik. Customs-on szinte soha nem találkozok velük, shoreline meg hemzseg tőlük.
-
vaakuum
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Én magamból indulok ki. Elég sűrűn szoktam rendezni akár a pálya közepén inventoryt, meg műteni bokorban, meg healelni, enni-inni, stb. Ráérek, egyik bokor olyan, mint a másik, nem nézem, hogy ez most középen van, vagy a pálya szélén... és a telefonhívást sem tudom szabályozni, hogy mikor érkezzen. És nemcsak duóban, hanem akár 4 fős partyban sem. Néha megállok, hallgatózok, továbbmegyek...
-
CptAdamica
veterán
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Biztos most már hoz nézettséget, meg pénzt nekik, javult a játék.

-
Coccolino_O
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Jövő héttől jobbnak kell lennie, kevesebb ember fog játszani, a twitch drop sem tarthat a végtelenségig. Most azok az élettelen streamerek is tarkovoznak, akik azt mondták, hogy szar a tarkov. Ki érti ezt.
-
CptAdamica
veterán
Engem az szomorít el, hogy napok óta játszhatatlan a játék, folyamatosan hiba üzeneteket dobál, kifagy, hihetetlen, nem tudom mi történik, pedig szeretnék játszani vele.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
vaakuum
üzenetére
Igen, az emberek a pálya szélén/közepén, egy random bokorban szoktak inventory-t rendezgetni, meg hívást fogadni, akár duoban is. Jézusom. Mi lesz a következő, csalók sincsenek a játékban?
Én nem gondolom, én tudom, mert játszom a játékot, nem twitch-en nézem, és látom a tendenciákat, shoreline az tényleg nevetséges ilyen szempontból. Persze, hogy RNG a játék fele, én csak azt mondom, hogy világi nyomorékok is játsszák ezt a játékot, aztán megy a sírás, hogy nincsen gear, meg halottak a raid-ek. Be nem teszem a lábam shoreline-ra, mihelyst le van tudva az össze küldim. Ha meg megölnek, nyugodtan feldughatják maguknak a semmit sem érő cuccaimat, egy scav körből több pénzt lehet csinálni, mint amennyit ezek az emberek eltöltenek "taktikusan", egy bokorban.Ezekkel a dolgokkal én mind tisztában vagyok, nem arról beszélek, hogy valakibe belefutsz, vagy harcolsz scav botokkal, és rád másznak valahonnan v. levárnak téged, az teljesen más szituáció.
-
Imilenni
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Szerencsére azért a srácok szépen próbálnak kibaszni a bokrosokkal.
Már lassan mozogsz bokorban, nagyon nagy zajt csapsz.Felettem is írták, rengetegszer van hogy az ember egyszerűen előbb hallja meg a másikat.
Bokrozz kevesebbet, néha csak úgy random állj meg és halgatózz.
Épületeknél lehet azt csinálni, hogy random elkezdesz szaladni valamerre, vagy éppen a falnak menve, aztán állj meg.
Ha valaki van a házban, biztosan elárulja magát.Van egy ilyen ismerősöm, folyton szalad és bokrozik, másról sem beszél hogy mennyi camper van

Exit campel ritkán találkozom igazából, régebben több volt, az is inkább interen volt, a két kijárat miatt.
Bár ezekre is van megoldás, nem rohansz egyből oda.
Ha jó a lootom, legalább két gránátot eldobálok, biztos ami biztos. -
vaakuum
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Miért gondolják azt az emberek, hogy mások állandóan kempelnek? Fel sem merül senkiben, hogy a másik is játszik terveihez, lehetőségeihez mérten, csak hamarabb hallja/látja meg a másikat, vagy éppen ott állt meg kicsit fülelni/inventoryt rendezni (vagy akár telefonja volt éppen) és taktikai megfontolások alapján nem kezd el ugrálni az érkező enemy előtt, hanem valami fedezékből/takarásból támad rá???
Kismillió olyan esetem volt, amikor sétáltam fák között vagy akár épületben, és hallottam a másikat rohanni. Megálltam egy bokor előtt/sarokban, és mikor odaért, lőttem. Akkor én most kemper vagyok? Vagy ki kelett volna állnom egy tisztásra vagy a világító szoba közepére, hogy "hahó, itt vagyok, te lőjj előbb pls, mert akkor nem tűnök kempernek"?
Ez egy játék, sok szerencse kell hozzá, meg véletlen, hogy te lásd meg előbb a távolban az ellent, akit utána lehet becserkészni. Meg simán lehet, hogy kb egyszerre értetek ugyan oda, csak Ő valamiért olyan irányból érkezett, hogy látott. Rengeteg ilyen esetem volt.
Persze néha én is megállok itt/ott pár percre, figyelni a környezetet, akkor ezek szerint megintcsak kemper lennék?
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Imilenni
üzenetére
Habár csak cirka 1 éve játszok ezzel a játékkal, de nem értem még mindig, hogy miért imádnak kempelni az emberek ebben a játékban. Ha nem droppot kempelik, akkor exfilt kempelnek v. valami random bokorban guggolnak 40 percet. Shoreline-n már annyiszor meghaltam, hogy nem vagyok hajlandó bevinni semmilyen gear-t, értelmetlen...
-
vaakuum
addikt
Boldog Új Raideket Kívánok!
-
Imilenni
addikt
Jól sikerült az év utolsó köre.
Pár napja összefutottam egy fake mikulással (customs, szépen meg is ölt), most woods-on voltam..
Scav háznál járok már, látom egy pirostáskás fószert, scavek sehol mondom jólvan akkor ez a mikulás.
Persze amint kiértem a fedezék mögül kaptam egy lövést, gondoltam najó megint egy fake mikulás, kapta a fejest.
Hát persze, hogy igazi volt!
Mögötte a nagy fűben meg bújuk a scav.
-1Rep.
-0.7-nél járok így.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
fejembe 209vpo szar ammoval
nem player volt ez se.