- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Ma kérdezősködtünk matek felől. Az első 30ból van 28 pontom, következő 12-ből csak 8, a másik két 12-es feladat fullos, vagyis eddig 60/66 pont, erre jön még max 17+17. De a cölöpöset jól elcsesztem. Az átmérőt több helyen sugárként használtam (bár nem mindenhol), ezért 1 pont tuti (olvastam), a felület számításnál belevettem az alap köröket is (ezért nem tudom hány pontból, talán 5, max 3 adható), és végül az x térfogaú cölöphöz mennyi alapanyag kell, ha y % kárba vész, vagy valami ilyesmi, itt is elszámoltam. Jobb esetben itt talán 10 pont, az már 70. A kölcsönös/hiteles feladat úgy emlékszem jól ment, nem jut eszembe hiba a javítókulcs alapján, így ha ott 17 pont, akkor az 87pont. Hát, nem a legjobb, nem örülök, mert hülyeségen bukok pontokat... Főleg ez zavar, mert amúgy valszeg az ötös úgy is meg van. Az előző 71hez képest mindenképp jobb lehet, csak szerettem volna 90% fölött lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged