- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToxLee
őstag
Nekem jövő hét kedden lesz, én leszek az első Bíztató szavakat kérnék.
-
JagdPanther
aktív tag
nekem is van már éreCCSégim
Töri közép 94%
Magyar közép 80%
Matek közép 97%
Angol emelt 100%(felsőfokúval)
Fizika közép 92%így 428 pontom van, remélem elég lesz BME-re
-
Des1gnR
őstag
válasz johniee #4491 üzenetére
De neked nem Dr. Nagy YX a vizsgáztató tanárod
Tegnap én is túlestem rajta Németből sikerült olyat húznom amit nem tudok szal az elég gázos lett a többi nem vészes ma pedig bankett és utána...v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
aXXon
őstag
Megvan az érettségim emberek!!!! Mostmár tökre érett vagyok
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Genius007
őstag
válasz Hujikolp #4471 üzenetére
" Végre meglett az érettségim. VÉGE. De, sajnos a papír róla még nincs meg, mert az új rendszernél előtte fel kell vinni netre adatbázisra, de éppen ez az oldal egy DDoS* támadást kapott, így nem lehetett elérni, ezért csak pénteken kapom meg a papírt. "
Tegnap 13órára hívtak be minket a suliba, 17óráig ott ültünk, azt hittem meghalok, fogam is fájt Még jó hogy nálam volt a noti, felmentünk fodrász terembe, volt kanapé is, és a notin néztünk filmet a haverokkal
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu Hangfal bérlés https://szervezdvelem.hu/termekkategoria/hangtechnika/
-
Senhi
aktív tag
Na megvan a végleges eredmény :
Magyar: 53%
Történelem: 91%
Matek: 91%
Német emelt: 100%
Infó emelt: 90% -
maxview
csendes tag
Nah, holnap én is megkezdem a sort
Remélem nem leszek túl szerencsétlen a tételhúzások közben
www.haxx-esports.hu
-
Eagle16
addikt
Kicsit OFF, de:
Nem tudja valaki hogy lehet-e még ilyenkor iskolalátogatási igazolást kérni?
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
t1
veterán
Elvileg megvan...
-
wsh
csendes tag
Sziasztok,
volt sulimban tegnap volt az érettségi eredményhirdető értekezlet de sajnos nem tartózkodtam Magyarországon.
Ezt utólag át tudom venni a volt sulimban vagy az OH irodájában kérdezzek rá ?az brevell!
-
Tomics
addikt
Még 4 nap
Ma 20 tétel átnézése a cél +este meccset is kéne nézniPH! addikt since 2004
-
Frost Ashes
csendes tag
Túlvagyok végre a szóbelin is, bár az eredményre túlzottan nem lehetek büszke
Persze sikerült minden, de kicsit gáz volt történelemnél hogy a forráson lévő dolgokat tudtam csak visszamondani a térképes dátumokkal nyakonöntve.
Angol sem ment valami jól, de a bizottsági tagok épp egymással voltak elfoglalva, ergo nem figyeltem, a feleltető tanár meg mondta hogy mindegy neki miről, csak angolul beszéljek...Érdekes volt az elnök többet volt kint cigizni mint a teremben, nagyon nem érdekelte mi zajlik, megvan neki a napi 30 rugója, aztán ennyi...Gondolom azért ez nem általános.
Info és Irodalom nagyon jó lett, persze a vírusokról és a Himnuszról nem nehéz jól beszélni.
-
_ATi_1
senior tag
Na megvan nekem is végre
Az angol és az info elég jól ment.
A töri és a magyar meg nagyon rossz.
Majd pénteken kiderülnek a pontos eredmények, kíváncsi leszek. -
Hujikolp
őstag
Végre meglett az érettségim. VÉGE. De, sajnos a papír róla még nincs meg, mert az új rendszernél előtte fel kell vinni netre adatbázisra, de éppen ez az oldal egy DDoS* támadást kapott, így nem lehetett elérni, ezért csak pénteken kapom meg a papírt.
A fizika szóbelim 100% lett, ezt tudom, valószínűleg meglett az 5-ösöm, matek 88%, a többit nem tudom pontosan, de szerintem magyar 4-es töri 4-es és angol 4-es. Pénteken délután kiderül*= túl sokan akarták lekérni a lapot, és a szerver nem bírta ezt a terhelést, és ledobált mindenkit.
-
munky
őstag
ma kellet volna kézhez kapnom az érettségim de behalt a rendszer ezért még nem tudták megcsinálni...
-
Daneeka
senior tag
válasz (Kolombusz) #4464 üzenetére
Király vagy!
Én úgy néz ki lerontom az összes 5-ösömet a szóbelikkel, kivéve persze az infót.
Megyek OM-en meg is megnézem, hogy mekkora rontásra számíthatok. -
Sk8erPeter
nagyúr
-
kicsitájfun
csendes tag
Péntek fél 9 nah akkor döl el minden!Ideges vok! Ati milyen lett?
-
(Kolombusz)
veterán
Nos, végül érettségi eredményeim:
-magyar közép: 88%
-matek közép: 91%
-töri közép: 95%
-angol emelt: 100%
-biosz emelt: 77%
-kémia közép: 86%Emellett 12.-ben kitűnő lettem, 11.-ben pedig minden érettségi tárgyam ötös volt.
Van egy felsőfokú nyelvvizsgám.Így van 435 pontom. Ennek nagyon remélem, hogy elégnek kell lennie a debreceni orvosira.
-
Eagle16
addikt
Én meg még hétfőn fogom kezdeni
Jobb lenne már túl lenni rajta.₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Brian_RL
aktív tag
Megvan az érettségim!!!!!!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Sok sikert, aki még nemvolt! -
Gazala
aktív tag
pentek 9.00, es mivel azon a napon en vagyok az egyeduli angolos, ezert valoszinu, hogy utolso felelo leszek a felkeszulesi ido csuszasa miatt, fasza
-
harry
veterán
Esetleg haloot már valaki - valamit a BME idei ponthatárairól? Mikor lehet őket megtudni?
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
t1
veterán
1.5 óra...
-
kicsitájfun
csendes tag
Para van holnap megtudjudjuk ki lesz az első 5-ben áááá
Ideges vok! -
Gergello
addikt
valaki még SZTE esetleg?
-
raczger
őstag
vége, ezennel hivatalosan is leszarom a középiskolát magyar az nem lett túl jó, de azé nem bukás, töri az jól ment, német az normláisan kb, és most henyélek
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Senhi
aktív tag
ÁHHH megvolt Túl vagyok rajta hihetetlen érzés.
magyarból szívtam (Európai romantika) de nem buktam engem csak ez érdekel.
Töriből meg a parlamentarizmust húztam... aktuál politikai példáimtól pedig oda volt a töri tanár Ez jó lett...
Emelt infó szóbeli 30/28 pontot még korábbról. Ezzel így akkor 90% jelent.
Végeremény pedig: 442 pont -
Béló
aktív tag
Sok sikert mindenkinek aki még nem volt!
Én sajnos holnap kerülök sorra, majd csak lesz valahogy... -
-
Genius007
őstag
Megvan az éreCSSégim ^^ (ha minden igaz)
Többieknek Hajrá!
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu Hangfal bérlés https://szervezdvelem.hu/termekkategoria/hangtechnika/
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz (Kolombusz) #4430 üzenetére
Azért az milyen jó érzés ilyenkor, immár üres fejjel pakolászni a szobában, tanulás helyett, és örömmel kidobálni mindent, ami már nem kell...
Szerk.: amúgy csodálkozom, hogy rajtam kívül még mindig senki sem számolt be középszintű informatika szóbeliről!
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
t1
veterán
Nektek volt olyan osztálytársatok aki alapozott szóbeli elött?
-
Gazala
aktív tag
válasz (Kolombusz) #4430 üzenetére
en kidobok mindent a szelektiv hulladekgyujtobe
-
(Kolombusz)
veterán
Én már a fáking big rendrkásnál tartok, a kinyomtatott tételeimet, a tankönyveimet, stb elrakom.
-
Senhi
aktív tag
Lassan én is indulok
-
Gazala
aktív tag
de jo nektek, hogy mar tul lesztek/vagytok rajta, en csak a het vege fele jutok be vagy holnap
sok sikert nektek!
[ Szerkesztve ]
-
Genius007
őstag
Én lassan (6fele) elindulok, és majd 4fele jövök!
Sok sikert mindenkinek aki esetleg ma megy! (raczger )
-
Sk8erPeter
nagyúr
Na mi van, ma (16-án, még mának számítom így éjfél után is ) senki nem volt középszintű informatikából szóbelizni?
Én igen, a nyomtatókat húztam, azt hiszem elég jól sikerült.
A tanár a végén meg is jegyezte, hogy "köszönjük szépen, egy nagyon szép feleletet hallottunk".Remélem, ez a pontszámaimban is tükröződni fog! Eddig 120/110 az írásbeli, már csak a szóbelinek kellene kiderülnie.
A ti értesítő lapotokon is az áll, hogy az eredményhirdetés 06.30 éjfél (00:00)??? Buli van éjfélkor az OKÉV épülete előtt?? Ezt nem vágom...
Mindenkinek, akinek még van hátra valami vizsgája, egy (vagy inkább több) kalappal!!!
Sk8erPeter
-
Senhi
aktív tag
válasz raczger #4423 üzenetére
Részemről is sok sikert mindenkinek (És én is fosok... nem is kicsit)
Nagyjából mindent átnéztem... elvileg tudom és nem nagyon tudnak megfingatni (persze nem is az 5-re hajtok).
Hallottam haveroktól 1-2 rém hírt... állítólag az elnökünk nem túl sok reakciót mutat a mondottakra. Az ilyet pedig nem szeretem :S. -
(Kolombusz)
veterán
Alapozás megvolt, holnap berúgunk.
-
raczger
őstag
most jött az infó, holnap fél 2-re vagyok beosztva most nézem át a nyelvtan tételeket, mondenesetre sok sikert mindenkinek, én asszem már be vagyok szarva
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Senhi
aktív tag
De rossz ilyeneket olvasni Nekem még 20 órám van :S Eléggé parázom...
Kb. a tételek 1/3 amire azt mondom, hogy szívesen húznám, mert nagyjából tudom is. A többi csak úgy rémlik, de 2-3asnál nem lenne jobb... -
JagdPanther
aktív tag
na sziasztok
én is ma voltam, reggel 8ra be, akkor el, vissza 11re, bekerültem fél 2kor, kijöttem 4kor
a szerencsém nem hagyott el továbbra sem, mindenből oylat húztam amit tudtam, igaz a végére kcsiit lefáradtamde no para, van csomó felkészülési idő, meg magabiztosan kell kimenni, vagy kcsiit komolytalanítani, oldani a hangulatot a vizsgáztatókkal
Hajrá -
Gazala
aktív tag
válasz (Kolombusz) #4414 üzenetére
nyelvtanrol sokat kellett beszelni vagy azt hamar le lehet zavarni?
-
_ATi_1
senior tag
válasz (Kolombusz) #4414 üzenetére
és az eredményt mikor mondják meg ?
-
Gazala
aktív tag
válasz (Kolombusz) #4407 üzenetére
mondanal valamit az irodalomrol, nyelvtanrol? van-e valami segitseg a tetellapon vagy csak szimplan temakor, tetel, feladat.
-
_ATi_1
senior tag
válasz (Kolombusz) #4407 üzenetére
Grat!
Jó neked, hogy túl vagy rajta. és még jókat is húztál.
Miket húztál??[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
Háháháháháháháháá, mindenből jót húztam, IGGGGEN!!!!
-
Gergello
addikt
Végigértem 1xer az irodalomon, jeh
Még a nyelvtan fele, 1-2 töri és az összes német van hátra. Utóbbit csak átfutom, annyira nem vészes...[ Szerkesztve ]
-
Genius007
őstag
Háhhh mekkora mákos vagyok, reggel bementem, és jöhettem is haza.
Csak holnap jön a kaszás
Annyi tétel van, hogy áhhh, már kedvem sincs belekezdeni (vagyis folytatni a tanulást)
Új hozzászólás Aktív témák
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- 14 gen i5 PC Garival
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512G NVMe / 500w! BeszámítOK
- Latitude 7320 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest