Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
ok, megértettem a lényeget. maradjunk annyiban, h ami ott van, az használható annak, akinek egy pici esze van. a többit meg inkább hagyjuk..
btw aki normális infó szakkal(progmat, mérnökinfó) rendszergazdának megy, az meg is érdemli (ez kb ugyanaz a 'többi' kategória, mint 3 sorral feljebb)
..
-
-
bbazsy
őstag
köszönöm
könyvtáras résznek van elég baja, az a legundirítóbb, kevés hozzá az anyag, és nem érdekel senkit kell neten olvasgatni sokat róla, és akkor ott fejben össze tudod rakni, h mit is akarsz..
számrendszeres szintén necces lehet, de azt pedig egy matekos egy órában el tudja mesélni sztem bárkinek (és úgy már erősen a könnyű tételek közé sorolható). ha eljutok a nehezebb vizsgákig a szóbelitekig, akkor írhatok róla logáutot.amúgy félni nem kell, vigyorogva kell odamenni az idegen vizsgáztatókhoz, akármi lesz. legalább lássák, h határozott vagy, stb... beszélj arról, amit tudsz sokat és lendületesen, akkor az esetleges hiányosságok nem jönnek ki (ebbe bele kell jönni, egyetemen még rosszabb)
[ Szerkesztve ]
..
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
-
-
bbazsy
őstag
na, sok sikert mindenkinek holnaptól.. én is megyek zhra tanulni
emelt infósok esetleg keresethetnek privátban, segítek szívesen bármiben + van még egy valag kidolgozott infó szóbeli tétel valahol a gépemen
p.s.: parázni meg felesleges, főleg a magyartól
[ Szerkesztve ]
..
-
bbazsy
őstag
válasz grabber #3278 üzenetére
vitatkozhatunk még rajta, h ez szöveges kijelzőnek számít-e, de bízom benne, h rájössz mire gondolok.
btw ennyit ki tudott írni az enyém is, mégse rinyált senki. mert ugye ez _nem_ szöveges/grafikus.
raczger: emelt szintűre. értesítő sem kell, legalább nem küldött érte haza senki
sulidban meg csak megismernek[ Szerkesztve ]
..
-
bbazsy
őstag
válasz raczger #3257 üzenetére
értem, köszönöm.
nálunk is ilyen volt, csak már megkoptak az emlékek..btw tp -nél vannak sokkal könnyebb nyelvek az ilyenre, csak ugye azokat nem tanítják középsuliban még
visszagondolva megtanulhattam volna c/c++ -ul, kevesebb a szívás.a számológép meg nem tartozik bele se a szöveget tárolni tudó, se a grafikus gépek csoportjába, szal sztem használható (én is ennek a kisöccsét használtam).
Gergello: gcc -vel mibaj ?
[ Szerkesztve ]
..
-
bbazsy
őstag
http://wrgap.fw.hu/
Bővebben: link
most kaptam, ne engem kövezzetek, ha nem értetek egyet... ^^
[Szerkesztve]..
-
bbazsy
őstag
http://www.om.hu/letolt/kozokt/erettsegi2005/mintafeladatok/matematika/matematika_kozep_irasbeli_feladatsor_(2).pdf
Bővebben: link
hasonlítgass!..
-
bbazsy
őstag
Én meg majd szívok emelttel 2 év múlva... fantasztikus.
..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mercedes topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hálózati / IP kamera
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Delta Force (2024)
- Robogó, kismotor