Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók.......
- Zoolee19: Egy Biztonsági őr kalandos útja 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
ok, megértettem a lényeget. maradjunk annyiban, h ami ott van, az használható annak, akinek egy pici esze van. a többit meg inkább hagyjuk..
btw aki normális infó szakkal(progmat, mérnökinfó) rendszergazdának megy, az meg is érdemli (ez kb ugyanaz a 'többi' kategória, mint 3 sorral feljebb)
-
bbazsy
őstag
köszönöm
könyvtáras résznek van elég baja, az a legundirítóbb, kevés hozzá az anyag, és nem érdekel senkit
kell neten olvasgatni sokat róla, és akkor ott fejben össze tudod rakni, h mit is akarsz..
számrendszeres szintén necces lehet, de azt pedig egy matekos egy órában el tudja mesélni sztem bárkinek (és úgy már erősen a könnyű tételek közé sorolható). ha eljutok a nehezebb vizsgákig a szóbelitekig, akkor írhatok róla logáutot.amúgy félni nem kell, vigyorogva kell odamenni az idegen vizsgáztatókhoz, akármi lesz. legalább lássák, h határozott vagy, stb... beszélj arról, amit tudsz sokat és lendületesen, akkor az esetleges hiányosságok nem jönnek ki (ebbe bele kell jönni, egyetemen még rosszabb)
-
bbazsy
őstag
válasz
kicsitájfun #3894 üzenetére
ismét, #3890. ott van ami Neked kell, nálam már bizonyított
-
bbazsy
őstag
válasz
kicsitájfun #3887 üzenetére
[link]
szemezgess. -
bbazsy
őstag
na, sok sikert mindenkinek holnaptól.. én is megyek zhra tanulni
emelt infósok esetleg keresethetnek privátban, segítek szívesen bármiben + van még egy valag kidolgozott infó szóbeli tétel valahol a gépemen
p.s.: parázni meg felesleges, főleg a magyartól
-
bbazsy
őstag
válasz
grabber #3278 üzenetére
vitatkozhatunk még rajta, h ez szöveges kijelzőnek számít-e, de bízom benne, h rájössz mire gondolok.
btw ennyit ki tudott írni az enyém is, mégse rinyált senki. mert ugye ez _nem_ szöveges/grafikus.
raczger: emelt szintűre. értesítő sem kell, legalább nem küldött érte haza senki
sulidban meg csak megismernek -
bbazsy
őstag
válasz
raczger #3257 üzenetére
értem, köszönöm.
nálunk is ilyen volt, csak már megkoptak az emlékek..btw tp -nél vannak sokkal könnyebb nyelvek az ilyenre, csak ugye azokat nem tanítják középsuliban még
visszagondolva megtanulhattam volna c/c++ -ul, kevesebb a szívás.a számológép meg nem tartozik bele se a szöveget tárolni tudó, se a grafikus gépek csoportjába, szal sztem használható (én is ennek a kisöccsét használtam).
Gergello: gcc -vel mibaj ?
-
bbazsy
őstag
http://wrgap.fw.hu/
Bővebben: link
most kaptam, ne engem kövezzetek, ha nem értetek egyet... ^^
[Szerkesztve] -
bbazsy
őstag
http://www.om.hu/letolt/kozokt/erettsegi2005/mintafeladatok/matematika/matematika_kozep_irasbeli_feladatsor_(2).pdf
Bővebben: link
hasonlítgass! -
bbazsy
őstag
Én meg majd szívok emelttel 2 év múlva... fantasztikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kioxia 256GB NVMe SSD 2230-as méretben 51% és 83% közötti kondíciókkal 6db van
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest