Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók.......
- Zoolee19: Egy Biztonsági őr kalandos útja 3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz
Szabesz #4279 üzenetére
Az úgy tényleg para
Bár infóból mi sem készültünk suliban szóbelire, de pl töriből bizonyos rendszerességgel azért feleltünk, amikor utoljára feleltem a töritanárnál (tételfelelet) mondtam-mondtam, mindent tökéletesen, egyet kérdezett, azt is tudtam, ugyhogy jó volt, remélem így lesz a szóbeli érettségin!
-
Senhi
aktív tag
-
raczger
őstag
válasz
Szabesz #4249 üzenetére
osztálytársamnak ez volt:
Jellemezze az operációs rendszereket felhasználók azonosítása szempontjából! Mutassa be a hálózati közös erőforrások használatának szabályozási módjait! Mondjon példát a helyi és hálózati rendszerben a felhasználó-azonosításra, a felhasználóhoz, illetve a megosztott eszközökhöz kapcsolódó jogok szabályozására!
az előtte lévő meg vírusos tételt húzott, többet én sem tudokmár kicsit kész vagyok mára, reggeltől folyamatosan tanultam
hihetetlen, hogy tudok tanulni, még sem csináltam 4 évig
-
raczger
őstag
válasz
Szabesz #4003 üzenetére
én azt szúrtam el ahol mennyi sms marad a szolgáltatónál, de még most sem értem mit írtam félre, mert elvben jó volt, a többit leellenőriztem és jó, acces-nél is szerencsére sok részpontot kapok ahol nem volt jó, ugyhogy én olyan 85%-ra saccolnám, remélem meg is lesz, és még azt is remélem hogy esetleg a szóbelivel feljebb tudom húzni, bár akkor keményen kellene készülnöm rá!
-
aXXon
őstag
válasz
Szabesz #3385 üzenetére
Én sima informatikát jelöltem meg középszinten, nuku emeltszint, lövésem nem volt, hogy van ilyen, hogy informatikai alapismeretek... Na mindegy, mostmár ez van.
A szövegértésre az idő szerintem is picit kevéske volt, egy 5-10perc kellett volna még, hogy kerek legyen a dolog. A második részben az érvelést választottam, példaként felhoztam a hagyományos fényképek és a digitális fotók nézegetése közötti különbséget, az elektronikus levelezést és a közösségi oldalakat, illetve ezek kapcsolatát és az elektronikus könyveket, plusz az ilyen olyan kiszerelésben kapható, hozzáférhető videoállományokat, ide értve a filmeket, illetve színdarabokat, beleszőve, hogy minden mindegy, cask őrizzük meg az emberségünket. Nálunk, mondjuk ez felnőttoktatás, nagyon sokan érveltek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR75Q-B GAMING IPS Monitor! 165Hz / 1ms / 2560 x 1440 / G-SYNC / FreeSync
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest