- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Victoryus: Except in Hungarian :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrTechnoid
őstag
válasz
Heavyrain #90860 üzenetére
Milyen időközönként frissítik ezt a Free App Of The Day Bundle-t? Mert sajnálattal látom hogy van benne pár app amit anno megvettem Google Play-ről, és itt meg ingyen 'árulják'
Bár nem panaszkodok, mert ott sem volt túl drága, de azért soxor párszáz forint az lassan lassan sok ezer forinttá terebélyesedik, amit azért a saját testem táplálására is el tudnék költeni.
-
Mate
nagyúr
válasz
Heavyrain #88493 üzenetére
Itt van pár ember statisztikája, akik hirtelen eszembe jutottak
Te még nem is buktál sokat
compass1997: 841
eami: 931
dejaris: 860
Csapoati: 1433
dadawa: 1363
maddionmax: 1356
bul07: 458
djculture: 4220
csaba951: 1613
maross: 1924
mate3553: 1172Ami meg a fórum átpakolását illeti: Támogattam a dolgot és egyetértek vele. Jobban örültem volna én is, ha vissza lehetett volna terelni kb. fél évvel korábbi medrébe a topicot, de nem jött össze. Elmúlt időszakban kb. így nézett ki a fórum: 1 on 20 off, 1 on 30 off 1 moderátor figyelmeztetés majd 1 on 20 off 1 on 30 off 1 moderátorfigyelmeztetés és ismétlődött a dolog. Jól láthatóan a többség ezt a formát igényelte, amivel nincs is gond. Csak ez nem szakmai topic. Azzal, hogy átkerült jó páran máshol fognak rangot húzni, ezáltal csökken majd az offok száma.
(#88500) NetTom: Nem. Simán steam-en kaptad?
(#88505) maross: Tudom, egész kulcsboltodat ezért csináltad, hogy szintet lépj
(#88506) tipuka: 285-el? Kis mitugrász -
-
-
bijesz
aktív tag
válasz
Heavyrain #85544 üzenetére
Én úgy tudom a g2a és társai többnyire retail azaz dobozos kódokat értékesítettek, illetve egyéb digitális forrásból származóakat, nem pedig steam gifteket ezért gondolom, hogy felpörög mert ugye ez a korlátozás csak a steamre vonatkozik.
Miből gondolom?
Abból , hogy kulcsokat tradeltek ezért vannaek ezek a képernyő követő aktiválások is, ha nem így lenne nem lenne szükszég ezekre, a gift mindig működik. -
szami777
addikt
válasz
Heavyrain #84870 üzenetére
Most utánaolvastam a tavalyi hszeknek, rosszul írtam előbb, ezek voltak benne:
Just Cause 2
Hitman: Blood Money
Tomb Raider
Dungeon Siege III
mivel csomó játék megvan tőlük, nem veszem meg szerintem. Azért ez tavaly tényleg zsákbamacska volt, Tomb Raideren kívül mind filléres játék. -
micafighter
nagyúr
válasz
Heavyrain #84206 üzenetére
Szerintem holnap vége lesz az akciónak, és 1-2 hétig pihi, utána meg jönnek majd a karácsonyi akciók. De lehet hogy egyáltalán nem így lesz
(#84200) Dilikutya nekem speciel nincs gondom a Mortal Kombat Komplete irányításával, most hogy akciós 2x is megvettem
Billentyüzeten játszottam, kicsit szokni kell de egyáltalán nem gáz az irányítás szvsz.
-
-
tomsolo
addikt
válasz
Heavyrain #83111 üzenetére
Ja de ezek nem E/A játékok...
Egyébként a This War is Mine is nagyon tetszik a vásárlóknak... (96% tetszés index).
-
djculture
félisten
válasz
Heavyrain #82485 üzenetére
Ja azt nem az ukránok kókányolják szerencsére még pénzt is érdemes áldozni rá
Különben ez a konzolok szervize de egy nyamvad cég behülyitették az embereket a gyűjtői kiadású unity-vel most meg kiderült hogy nincs is nekik egy darab se Most szaladgálhat mindenki aki onnan rendelte meg. Ekkora kókány céget.. -
-
huskydog17
addikt
válasz
Heavyrain #78966 üzenetére
Azt a leborult szivarvégit! Egy évvel ez előtt ez a játék még kemény 50 euróba került, most meg 3 euróért (kb. egy 1000 ft) be lehet húzni Uplay-re. Ez nagyon durva, -85%
Ez aztán biza nagyon durván best-buy! Ebbe az Ubi hogy ment bele, nem tudom, de ez Epic akció!
Mondom ezeket úgy, hogy még soha életemben nem játszottam Splinter Cell játékokkal, de ez a rész a megjelenéskor kicsit felkeltette az érdeklődésemet. Egy év után 3 euró minden várakozásomat felülmúlta!1000 kösz az értesítésért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- ÚJ, eredeti Dell 130W töltő eladó
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest