Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz huskydog17 #20018 üzenetére
jól van, meggyőztél. megvettem.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
le van akciózva egy fél adag Tomb Raider.
sose játszottam egyetlen TR játékkal se, úgyhogy kérdem: érdemes megvenni őket?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz DeFranco #16207 üzenetére
már úgyis rábeszéltek, de csak hogy megerősítselek: tényleg rohadtul megéri, egészen más, mint a legtöbb RPG, amit valaha láttam: sötét, középkori, mindenki koszos és büdös, senki sem abszolút jó vagy rossz, de mindenkiben láthatod, hogy mit milyen indítékból tett és pont ettől lesz élő az egész világ.
-
Lenry
félisten
a Witcher első része masszív 2 azaz kettő euró Steamenakinek még nincs meg, de ki akarja próbálni, az most vagy soha!jah, látom vótmá...
(#16206) Youri ugyanez volt nálam is csak GoG-ról
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz cannibal #8488 üzenetére
ugyanazon történetsorozat egy-egy részei, így én sorban venném
Sands of Time - Warrior Within - The Two Thrones
(ebben a sorrendben készültek el is, így a grafika is ebben a sorrendben lesz egyre jobb)egész jó árak, múltkor néztem a Media Marktban, ott 1300 Ft volt részenként, most itt kb fele ennyi.
kár, hogy már ellőttem a havi játékkeretemGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
aki dobozos Skyrimet szeretne venni és nem akar várni amíg a CDGalaxis / 576 hoz, annak ajánlom a Media Marktot, mert egyrészt én tegnap a szegediben láttam, másrészt csak 7990 Ft-ba kerül.
-
Lenry
félisten
válasz TazLeacher #6173 üzenetére
nem mindig van. nekem pl összesen 3-nál jelenik csak ez meg
-
Lenry
félisten
-
Lenry
félisten
válasz Serpiko #6168 üzenetére
jólvanna. ez most komoly dilemma
egyébként amiért eredetileg jöttem a topikba:
aki tervezgeti az Assassin's Creed II megvásárlását, annak a Media Marktot ajánlom, ma ott vettem meg 2990-ért. szerintem olcsóbban nem nagyon lehet kapni belföldön.[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz Serpiko #6153 üzenetére
húúúú Max Payne.
viszont a MP2 megvan a Games for Windows Marketplace-n, amit viszont sose használok...
de olyan jól néznének ki egymás mellett Steamben.
vagy mit skótkodok itt +300 forinton?Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
Alpha Protocol 2 euro most a Steamen.
elég közepes játéknak tűnik nekem, de lehet, hogy valakinek kellGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz cskamacska #2388 üzenetére
gond nélkül beregisztráltam, a dobozos serial letilásáról egy szó sem volt
-
Lenry
félisten
válasz cskamacska #2382 üzenetére
akkor a dobozos Dragon Age-t is be tudnám regelni a EA-nél?
-
Lenry
félisten
válasz cskamacska #2380 üzenetére
csak az ebben a listában szereplő játékok regisztrálhatók be Steamre.
én a héten akartam a Dragon Agemet regisztrálni, de sajna nem lehetett
-
Lenry
félisten
válasz Neoteric #2320 üzenetére
mostmár csak az lenne tökjó, ha elindulna...
ráindítok és azonnal lerakja magát tálcára... a rákattintok, akkor is csak egy pillanatra jön elő és megy vissza a tálcára (Win7 x64)Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
nem tudok bejelentkezni a GFWL klienssel.
8015403A hibát ír, ha rákattintok, bedob az xbox.com-ra, ahol fogalmam sincs, mit kellene csinálnom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest