Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Amantius
senior tag
Későn jutott eszembe. Csak kutyafuttában láttam, de a TESCO-ban Square Enix akció van. Pl.: Mini Ninjas 700.-, ha jól láttam.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
po1son
addikt
Quake collection végre alacsony árban van steam-en egy darabig
Mindössze 2000 Ft a 8000 Ft helyett....STEAMID/WOT nick: po1son_
-
HS 2142
őstag
válasz ProEvoFan #4485 üzenetére
Voucher részhez kell beilleszteni és akkor lenullázza a fizetendő tételeket. Mindig is szerettem a greenmangaminget, már csak arra várok, hogy néhány játékomnál növeljék meg a beszámítási árat. (remélem addig nem teszik ingyenessé )
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
tjb007
nagyúr
Köszi, már "meg is vásároltam" mindhármat
(#4485) ProEvoFan
Felmész a Green Man Gaming oldalára, regisztrálsz, belépsz, megkeresed a játékokat, úgy kell csinálni mintha rendesen megvásárolnád (Buy Now) csak a "pénztárnál" a Voucher résznél be kell írnod a kapott kódot amivel aztán ingyen juthatsz hozzá a játékokhoz.
Még annyi, hogy a játékok letöltéséhez le kell tölteni és fel kell telepíteni a Capsule klienst.
[ Szerkesztve ]
-
Ingyen ARMA II, Men of War és Tower Bloxx Deluxe!
greenmangaming.comARMA II (use voucher code THESU-NFREE-ARMA2)
Men of War (use voucher code THESU-NFREE-MOFW1)
Tower Bloxx Deluxe (use voucher code THESU-NFREE-BLOXX)
A Men of War kulcsok elfogytak, de el fogják küldeni, amint megint lesznek.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Kassadin
addikt
válasz Teszla_ #4481 üzenetére
Értem. Nyilván első kiadás szebb, de ha sokkal drágább/beszerezhetetlen, akkor nem fogok vele sz*rakodni, megveszem ott ahol találom. Amúgy is a kisebbséget képviseljük, mert most már a digitális tartalom az elterjedt mindenhol, a dobozos játékok kifognak halni idővel. Sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
-
Teszla_
senior tag
válasz Kassadin #4478 üzenetére
Igen, nekem ez is fontos, hogy milyen kiadású a játék. Most is van sok olyan, ami nem első kiadás, de ezeket ahogy tudom, cserélem. Tudom, ma már én vagyok a kisebbség, de engem örömmel tölt el, ha láthatom, hogy mit vettem. De lényegtelen, ez a dolog már lerágott csont, hogy ki milyen kiadásban veszi a játékokat.
-
-
Teszla_
senior tag
Igen, tudom, hogy MMO. Csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy tavaly szeptemberi a játék (tehát nincs egy éves), és a kezdeti 14ezerről mára mindössze 2ezerre esett le az ára (ez kb. -86%). Gondolom meg van az oka, de ha azt nézzük, hogy a WoW sokkal régebbi és még mindig drágább, akkor ez most nagyon jó vétel lehet azoknak, akiket érdekel Sőt, most talán ez a legolcsóbban beszerezhető MMO, az ingyenesek kivételével.
-
AlexWolf
senior tag
Zavvi-n e hét hétfőn a FF14-et valami 3,5 fontért dobták az ember után.
jövő héten hétfőn érdemes még egyszer ránézni mert általában ennyi.[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Teszla_
senior tag
-
Kassadin
addikt
Dobozos Batman Arkham Asylum a cd galaxisban 1390 Ft. Ha lenne zsetonom, beruháznék rá.
-
AlexWolf
senior tag
Ha valakinek véletlenül még nem lenne meg, a GTA IV complete most a steamen 8,75 euro, ma 19:00-ig
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
brd
nagyúr
Köszönöm a válaszokat!
The only real valuable thing is intuition.
-
brd
nagyúr
Nem vagyok túl járatos ezekben, és a Steam-en nem is írnak róla túl sokat, ezért kérdezem, hogy ez a Loyalty Promo verziós Call of Pripyat teljes értékű Call of Pripyat? Mert azon a pár eurón nekem nem múlik (ha mondjuk a Bundle-t venném), és nem akarok szórakozni később azzal, hogy valami esetleg nem működik jól rajta (MOD-ok, vagy mittomén').
The only real valuable thing is intuition.
-
DeFranco
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Nagyon zsír. Engem a Call of Pripyat érdekel, meg is vettem, a két másik megvan dobozosan. Bár 2,5€ akkor érvényes ha már van egy steames Stalker játékod, egyébként 4,99 mondjuk a Cop.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Źşë'
addikt
steamen lement 2,5€ ra az összes stalker nem gondoltam volna! ez egyszerűen mustbuy most már!
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
KubanitoS
veterán
Majesty 2-ért már eleve megéri.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
JSaN
addikt
Az a baj nincs neki otthon internet, mert meg kis altalanos iskolas lany. A fentebb linkelt jatekot is magamnak be regisztraltam, de neki *core-rol szedtem le. Es majd azt adom neki, mivel igy nem kell net kapcsolat.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Cadal
őstag
"igazából olcsóbb mint egy kajálás vagy egy mozi, szóval már ha csak pár órára szórakoztat akkor is megérte"
Én most ugyan így vagyok a TRINE játékkal. 2 euro mindössze, és egész hangulatosnak néz ki! Asszem ezt bevállalom.
-
JSaN
addikt
Ha még vannak ilyen logikai jatekok, akkor linkeljetek, nem kell steamesnek lennie. Az van nekem is jopar, kereszt hugomnak vinnek par ilyet
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
DeFranco
nagyúr
Hidden Wonders of the Depths 3 - Atlantis Adventures
INGYENES a következő kupon kóddal a bikficgames oldalán: WDFREE
PC és MAC verzió is van.
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
nézegetve a steam akciókat! Doom3 komplett pakk 8,5 € (Resurrection of Evil 2,5 a Doom3 meg 5 - ez a 2 egyben viszont 6,24€), Stalker CoP, CS is 5€ - sokan a Clear Skyra vártak emlékszem h mikor akciózzák hát most van rajta egy 50%!
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
őstag
-
cannibal
senior tag
Na, kint van az újabb akció. Nálam egyik sem nyerő most
-
kovsol
titán
-
Balazs_
senior tag
Demó alapján kihagyom.
Mindenesetre a GamersGate-n a The Ball 6.12€/£5.10. -
Balazs_
senior tag
Torchlight megér 3€-t? Virágboltit láttam futás közben, de akkor nem fogott meg, viszont fórumon írják, hogy vagy rengeteg mod hozzá. Megéri vagy nem?
-
-
zseko
veterán
válasz AlexWolf #4426 üzenetére
(Nem egészen ide tartozik, de érdekelne hogy mást is ugyanígy szállítanak a Zavvi-ról? Konkrétan találtam egy pólót, 4.99 font, azt írja 'FREE Delivery on all orders', akkor ezt az egy darabot is ugyanúgy kiszállítják ingyen, szinte postaköltség nélkül mintha játékot vennék?)
HR24.hu
-
AlexWolf
senior tag
Zavvi-n megint mega monday van.
Pár példa ami érdekes lehet, akinek még nincs meg:
Crysis Warhead (PC) 3,85 font
Mass Effect 2 (XBOX) 6,85 font
Dawn of War II: Gold (PC) 9,85 font
stbAW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
KubanitoS
veterán
Assassin's Creed 1+2+3 most kb 7 ezer forint. Szerintem nagyon jó ajánlat, pláne, hogy CD Galaxisban a Brotherhood önmagában 8 ezer forint jelenleg.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
BaLee
addikt
Defense Gridet tudom ajánlani annak aki nem ismeri. Nekem nagyon bejött, a tavalyi téli akcióban vettem meg.
-
Balazs_
senior tag
Hát a mai címek jók, de az árak...
ACB, DA2 drága így is. Talán Tropico 3 ill. Torchlight éri meg csak...
PCGuruhoz steames Torchlight járt?
Szerk.: Látom az utóbbi kettőnél csak a $ lett átírva €-ra... Bár már megszokhatam volna.[ Szerkesztve ]
-
bpx
őstag
nekem engedte
fizetésnél megadtam a kártyám számát (OTP-s Visa Electron), az országon nem is problémázott, csak azon, hogy következő hónapban lejár
a számlázási címnél viszont egy érvényes amerikai állam + irányítószám párosra volt szükség, más országot ha akartam se tudtam volna beírni -
-
bpx
őstag
amazon-on is leárazás van, néhány letölthető játéknak van jó ára, pl.
BFBC2 5$
DAO Ultimate 12$DAO-hoz kapott kód EA Origins-be is regelhető, most töltöm
-
Źşë'
addikt
válasz BandiHUN #4408 üzenetére
az a baj h ez $ ban van, először csodálkoztam is h miért nem annyi amennyi a KF
sokkal jobb árak vannak mellesleg, nem hogy olcsóbbért de még maga a pénznem is kevesebb[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
http://www.steamgamesales.com/?sort=price&order=desc
Talán még nem volt,egy jó kis akciószemezgető oldal,ekkora akciómennyiség mellett jó,hogy alapból sima szöveges lista,de ami tetszik,rögtön nézhető a bolt oldalán.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Źşë'
addikt
válasz Wolverine #4403 üzenetére
a mai napi akcióhoz is volt egy ingyenes játék, de azt kivették :S a spiral knights... letöltöm mondom megcsinálom erre hűlt helye
(#4401) KubanitoS búvárszemüvegre gondoltam - á la Trutymó búvárpipa
-
NorDezs
senior tag
-
dokken
tag
[ Módosította: #65675776 ]
-
Wolverine
félisten
válasz eladohardver #4402 üzenetére
1. A korábbi napok achievementjei is teljesíthetőek még.
2. Igen, a legtöbb achi az aznap akciós játékokhoz kapcsolódik; de van köztük olyan is, amit ingyenes játékkal lehet megszerezni (TF2, ugye)"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
eladohardver
őstag
danke! fb csatlakozós izé megvolt... a többinél meg ahogy látom valamit el kell érni az x-y jétkokban... Ergo meg kéne venni...? mert gondolom nem a demoban kell elérni az x-y szintet stb...
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest