Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz Neoteric #2473 üzenetére
Szívből örülök, hogy nektek 24 órás szolgálatban azt várja 4-8 haver(barát?), hogy nektek éppen mikor van kedvetek/lehetőségetek egy meccsre, sajna nekem ez nem adatott meg. Egy akármilyen multi meccset nehéz összeszervezni, akkor is előfordul hogy hiányzik valaki. Az plusz poén, hogy sokan bottal sem piszkálnák azt, amiért én éppen aktuálisan oda és vissza vagyok, szóval tényleg szerencsések vagytok.
(pl egy éve megvan a Dawn of War II, de coop kampányt ki sem tudtam próbálni, mert nincs kivel - senkit nem izgat az "elrontott" DoW folytatás )[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Nothing Ear és Ear (a) - hallgattak a hallgatóságra
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Spórolós topik
- Autós topik
- Assassin's Creed: Valhalla
- Nyaralás topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
Állásajánlatok