- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
cskamacska #2422 üzenetére
akkor ezt hogy is tudom megvenni?külön külön is megtudom venni a játékokat?
steamen regisztrálható? -
Doki16
addikt
válasz
Ez ugyanúgy beregelhető Steamen , mint az előző?
-
BalaNce87
addikt
válasz
Ez kéne
pont benne van a 2 best braid és machinarium, osmos se rossz.
Kérdésem hogy meddig tart mert ott van visszaszámláló de ha jól veszem ki 6 óra van még, pedig csak most kezdődött
Meg hogy működik ez a giftes dolog mivan ha saját mail címemet adom meg de tesóm veszi meg nekem, mert nincs kártyám, vagy beírja sajátját és valahogy továbbküldi nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest