Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minden rendszernek van valami egyedisége.
Valószínűleg az RGB miatt magasabb modul vs régebbi toronyhűtők modulok féle nyúlása volt a félelem, azért kötötték be elsődlegesnek a távolabbi slot-okat. (ezek pontos helye ugye ATX szabvány, szóval nincs sok játék benne)
//És végülis igazat kell nekik adjak, nekem is a RAM-ra volt tolva egy régi HyperX Evo hűtő ventije, nem lehetett fel-le mozgatni.Memória bővítéssel AM4-en még voltak gondok, de úgy tudom Intel-nél se "csak beszerelős" történet, ha nem a JEDEC órajelen mennek. 4 modulra általánosan igaz, hogy az IMC-t jobban terheli...
2-es kitnél nincsenek általában gondok, sőt, saját tapasztalat alapján a QVL listában nem szereplő RAM-ok is szépen mennek, hacsak valaki direkt nem keres az ember valami oda nem illőt - mint én anno a Patriot 4400C19-es szettel (Intel-hez lett profilozva, de ment egyedi beállítással [kép]).
4 Modul esetén, ha utólag szereled be, akkor általában szenvedősebb: lejjebb kell venni az órajelet vagy emelni az IMC feszültségein... de ha túlzásba viszed akkor meg melegedik és instabil lesz. Igazi szenvedés, így inkább azt szoktuk ajánlani hogy vegyél új 2x kit-et a bővítés helyett.
Ha 4x__GB kit-et veszel, akkor az XMP/Expo/DOCP profilban benne lesz a működő beállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest