Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
Nálam az a gond, hogy flagship telókat veszek és a 4-5. évben az akku már érezhetően kezd zavaróan gyorsan merülni (nagyobb teljesítmény, gyorsabb merülés ugye). Ilyenkor 2 lehetőség van: akkucsere, eladás.
Soha nem cseréltettem végül akkut egyik flagship telóban sem, mert annyiba került volna majdnem mint ott és akkor a telefon értéke, vagy ahhoz nagyon közeli.
Cseréltem már hőlégfúvós módszerrel okostelóban akkut, de gyűlöletes meló. Annyira, de annyira vékonyak ezek a készülékek és annyira, de annyira sérülékeny a kijelző, hogy a víz patakokban szokott rólam folyni, ha ezt kéri valaki tőlem. Viszont így olcsóbban ki lehet hozni a dolgot, persze utángyártott akkuval. Eredetivel nem nagyon éri meg dettó.
És amikor kicserélted az akkut, pár hét múlva kiderül, hogy az u.gy. akku nem túl acélos, alig bírja tovább... Na ezért szoktam én eladni ezeket 4-5 év után ár alatt, de legalább valamennyi visszajön belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest