Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RetepNyaraB: kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
Nálam az a gond, hogy flagship telókat veszek és a 4-5. évben az akku már érezhetően kezd zavaróan gyorsan merülni (nagyobb teljesítmény, gyorsabb merülés ugye). Ilyenkor 2 lehetőség van: akkucsere, eladás.
Soha nem cseréltettem végül akkut egyik flagship telóban sem, mert annyiba került volna majdnem mint ott és akkor a telefon értéke, vagy ahhoz nagyon közeli.
Cseréltem már hőlégfúvós módszerrel okostelóban akkut, de gyűlöletes meló. Annyira, de annyira vékonyak ezek a készülékek és annyira, de annyira sérülékeny a kijelző, hogy a víz patakokban szokott rólam folyni, ha ezt kéri valaki tőlem. Viszont így olcsóbban ki lehet hozni a dolgot, persze utángyártott akkuval. Eredetivel nem nagyon éri meg dettó.
És amikor kicserélted az akkut, pár hét múlva kiderül, hogy az u.gy. akku nem túl acélos, alig bírja tovább... Na ezért szoktam én eladni ezeket 4-5 év után ár alatt, de legalább valamennyi visszajön belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest