Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZsZso

    Közösségépítő

    Hogy kapná be a TopCashback. Küldtek egy egyedi ajánlatot, amin keresztül $10 vásárlás felett $10 -t visszaadnak. Tegye fel a kezét aki ezt nem használná ki ... na ugye, senki. Már a Humble -től kezdve a CDKeys -ig mindenféle boltot támogat, ami tovább csökkenti az elutasítás esélyét. Egy Horizon: Zero Dawn lett a vége. Majd x hónap múlva, amikor visszakapom a lóvét, akkor kb. $12 -ből meg is volt a játék, ami egy Humble Choice ára. Biztos lett volna jobb deal is, de fontos volt számomra, hogy jó eséllyel ne bundlizzák amíg nem tudok vele játszani (Sony játékokat eddig pedig még nem raktak egybe se) és hogy jó legyen.

    Psychonauts 2 kijött Game Passban. ELKÉPESZTŐEN JÓ LETT! De tényleg. Az első résznek nagyon hozza a hangulatát. Látszik, hogy törődtek vele és szerették mikor fejlesztették. Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla. Nekem az év játéka, bár ehhez tudni kell, hogy az elsőt is imádtam.

    Meg aztán itt van még az 1 € -s Ubisoft+, amit szintén el kellene lőni ... és egy Watch Dogs: Legion -t vagy Fenyx Rising -ot letolni.

    Jó lenne ha valaki időt is árulna, arra mindenképpen beneveznék. Mondjuk napi 4 óra plusz és ha lehet délután 5 -től kérném és lehetőleg ne is fáradjak el alatta, mert anélkül a feature nélkül egy fabatkát sem ér az egész.

    [ Szerkesztve ]

    armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés