- Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
válasz fuwiradis #106528 üzenetére
A harccal az baj, hogy sok gyaloglás és a dara - elég uncsi - ráadásul elég későn bontakozik ki a taktikai rész. A boss harcok viszont jók - és nehezek - még a side questesek is. Vannak jópofa puzzle is.
Ettől függetlenül tudom ajánlani, olyan mintha egy min. 60 órás animét néznél, köszönhetően az anime stílusú játékmotornak. Sok grandiózus átvezető van, ráadásul rengeteget beszélnek a karakterek - ala DA Origins - egymással illetve vannak felfedezendő dolgok is amiket meg lehet beszélni velük.(ezek legtöbbje vicces, pl mikor találnak ilyen óriási kövületet, eDona mindenáron megenné olajban sütve )
Sokan nyafogtak a sztori miatt az elődökhöz mérve, szerintem teljesen jó. Állítólag legalább 2 végigjátszás kell a teljes élményhez - nekem ahhoz nem volt idegem - de van acsi 5.-ért is
@#106527: nem kell parázni, csak nem volt kedvem olyannal beszélgetni aki fogalom nélkül állít vmit.
> de eddig látottak alapján játékosok szerint is bővebb az anime mint a játék
Hát ez nincs így.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest