- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
PociAti #8199 üzenetére
Senki se írta, hogy szükség van rá. Egy kérdés volt. Létezik e olcsóbb, ami jó is. Láttam, hogy árulnak ilyen olyan tintát, bocs hogy érdeklődők feloluk. Létezik rá olyan rövid válasz is, hogy nem, nem éri meg az olcsóbb. A kepzeloerodre nem vagyok kíváncsi. Ha valami helyett van olcsóbb és jó alternatíva akkor szerintem pazarlás a dragabbat venni. Úgy látom itt mást nem érdekel havi pár ezer forint (én nem dobom ki az ablakon, ha szükségtelen). De sugárzik egyesekbol a jóindulat és a segítőkészség, hogy megosszon olyan tapasztalatokat, mint pl xy kipróbálta, ilyen vagy olyan baja volt vele, sokkal rosszabb a minősége, csak problémáznak, hogy valaki kérdez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest