- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
narumon
őstag
válasz
ocscsaba #8157 üzenetére
Kizárólag Workforceokról (vagy Enterpriseról) tudok mit mondani, azt is úgy, hogy én többnyire az árazását az ügyfélkapcsolatot csinálom, ha gond van akkor technikal kollegák intézik. (de az itt feltett technikai kérdésekre igyekszem privátban válaszolni ha éppen el tudom kapni a techszakikat
) L-es nyomtatókról nincs túl nagy tapasztalatunk mert azok consumer termékek, de látom, hogy itt sokan azt használnak (nyilván).
Azt meg már írtam, hogy ha WF kell valakinek otthonra vagy vállalkozásba akkor keressen bárki nyugodtan, az országban mi vagyunk ebben a szegmensben az egyik legnagyobb Epson partner. (nem reklámnak szántam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Brother QL-1110NWBc vezeték nélküli szállítási és vonalkódos címkenyomtató
- Kyocera FS-4200DN illetve Ecosys P3055dn laser nyomtató kiárusítása!!!AkciÓÓ!
- Panasonic DP-8035 Multifunkciós nyomtató
- Hibátlan nyugta és blokk nyomtató USB-s Android iOS Win Linux Mac kompatibilis eladó olcsón
- Nagyteljesítményű, profi Kodak gyorsscanner!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest