Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
PVR IPTV Simple Client
Adók steam linkjét megadod egy fájlban, és mehet a móka. Némi hátrányt jelent, hogy túl sokáig egy magyar stream sem működik, mivel idehaza egy adó sem dob ilyen linket (max városi tv -k).
Nálam ment M1/M2/Duna/Duna World, de úgy egy hete lerobbantak ezek a stream -ek. Nem erőlködtem tovább, inkább dobtam DVB-T tunert a gépbe... -
MasterMark
titán
Nem a router IP-jét, hanem a gépét kell megadni. A router DHCP kiszolgálójában tudod beállítani, hogy mindig ugyanazt ossza.
De ott a netbios/wins szerintem a Yatse az alapján is tudni fogja.
szerk.: A szolgáltató IP-jének ehhez semmi köze. Most csak a belső hálóról van szó.
-
Gabesz26
senior tag
Port helyett használd a the MovieDB-t, ott is lehet állítani magyar nyelvet, és sokkal jobb a filmek találati aránya
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi