Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gurabli

őstag

válasz Mezga Aladár #36560 üzenetére

Ofkorsz, csak van, amin spdif coax, van ami rca, nem? Stereo erőlökőre RCA kell, vagy 3.5 jack, bár gyanítom előbbi jobb.

(#36559) Patice

Ránézek majd, így jó megoldásnak is tűnhet, bár jelen állás szerint nekem toslink optikai kell, szvsz az jó lesz, ami a lapon van integrálva. Film és sorozat DD 5.1 és DTS esetén nekem személy szerint elég ez a minőség, az igazán jóra zenénél utazok, oda meg én old school vagyok, csak is hagymományos régi stereo erőlködő, amin csak RCA bemenet van. A stereo mellé pedig Pi+HiFiBerry lesz csak zenére, Volumioval.

N3150DC-ITX esetén, mint írtam, lemaradt a toslink, csak alaplapi csatlakozó van, arra kéne olyan megoldás, ami pl csak egy toslink csatlakozó, hogy a házba vagy akár a hátlapra szerelhető legyen. Olyat találtam, hogy normál (nem is low-profile) helyre illő kártya spdif és toslink kimenettel, de az nem jó a kis itx házba. Vagy le lehet a toslink csatit szerelni, ezzel nem foglalkoztam még.

Másik kérdés DC lap esetén: ugyebár 4 SATA3 port van, de két SATA power hely. Az egy dolog, hogy írja a manuál, hogy több HDD esetén 90W+ tégla kell (nem emlékszem, hogy mekkorát is adnak vele), de akkor simán osztjuk mondjuk még két felé a SATA tápot, 1xSSD +3X3,5" HDD-nek? Ehhez vajon mit szól a kis házi NAS?

Új hozzászólás Aktív témák