Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- potyautas: Az utolsó közös út
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tom_tol #22772 üzenetére
A 4770-et (HD4600) egy Z87-es MSI lapban. Képminőséget, mozgásmegjelenítést egy LG 55LM765 és egy Pana 65ST65-ön. Hangért Denon 3313 és Onkyo NR1010 plusz JBL Studio 590, 530, 520, sub 550 felelt.
Ugye a PC-s felhasználás hidegen hagy, csak HTPC-s szemmel tudom nézni. A fenti összeállások egyikével sem volt tapasztalható olyan hiba, amit a legtöbb HTPC felh hátrányként említene. 24p rendben, speciális jelenetekkel tesztelve sem láttam zavaró frame hibát. HD audio passthrough is kipipálva. Kép XBMC és MPC-HC alatt futott. Ha jól emlékszem korábban is írtam, hogy csak a madVR Jinc tap3 és hasonlók fektették ki, de ez is csak 1000 userből 1-et ha érdekel.De azóta van Anandtech teszt, rakás előnyre és némi hátrányra rávilágítanak, érdemes elolvasni.
AMD alapú HTPC-k után elsőre fura volt a képminőség, kellett szöszölni a beállításokkal, képjavítók ki és esetleg bekapcsolásával. Nem is volt idő a végére jutni, korábban sosem foglalkoztam Intel alapú megoldással, míg egy AMD-t 10 perc alatt bekonfigurálok
Szóval nálam kép és hang kifogástalan, mégis megvárnám a Haswell Celeron procikat, ha Inteles HTPC-n törném a fejem. Feltételezem alacsonyabb fogyasztást, jelentősen olcsóbb árat és filmes szempontból azonos képminőséget kaphatunk. Úgy vélem már az Ivy (Celeron is) 7x lapban is lehet szinte tökéletes alap. A Haswell hab a tortán, mozgásmegjelenítésre érzékenyeknek, nagyobb képernyővel rendelkezőknek ideális választás.
Én továbbra is AMD vonalon maradok, de csupán egyéni ízlés miatt. Bár erre még a közeljövőben visszatérek, megnézzük vetítő+vászon párossal is az AMD vs Intel kérdést. Hamarosan otthoni körülmények között is lehetőségem lesz rá, időm is több lesz, főleg annak tudatában, hogy a Kabini már csak az álmaimban létezik
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest