- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meglivorn
aktív tag
Lenne egy láma kérdésem, elnézést ha már felmerült.
Régi alkatrészekből összeraktam egy htpc-t, win+xbmcvel (tudom, live, de ezt mér megszoktam ismerem stb.). Minden nagyon szép és jó. Viszont, mivel jelenleg még csak egy CRT TVn van, svideón használom (csak a TV van a kártyára kötve, az egyetlen kijelző). A videokártya egy 8400GS, teljesen jó, passzív, bírja akár a fullHDt is DXVA-val.Ami a gondom: a lejátszáskor picit rángat a kép. Nincs eldobált frame, nem lejátszás lag, egyszerűen nem sima a mozgás (pl. amikor a kamera végigsöpör egy lakásban, mintha a kamera nem egyenletesen haladna).
Ugyanezt tapasztaltam akkor is, amikor az asztali gépet kötöttem svideon át a TVre, de akkor arra gondoltam, hogy a 2 monitor miatt esetleg a video overlay vagy hasonló hülyéskedik, és nem foglalkoztam vele, nem használtam sokat úgysem. Akkor is, az svideon át rángatott, ha visszahúztam a primary (lcd) képernyőre, tükörsima volt a lejátszás.
Szóval, ez valami szokásos svideo gond, és ez van, várjam meg amíg meglesz a HD TVm és örüljek neki a HDMIn, vagy létezik valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- BestBuy topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Gyúrósok ide!
- Parfüm topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Videó stream letöltése
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest