- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- kemotox: Ki érti ezt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomix24
addikt
válasz
tigipuf #9381 üzenetére
Én már elmondhatom hogy szinte mindennel találkoztam.
Ha veszel Média Playert, csak Sigma chipeset érdemes venni, mert ott jobb a kép mint a Realtek chipeseknél. És 720p-ig észreveszel külömbséget a HTPC-kel szemben is, mert a Sigma chip-es lejátszók feljavítják a képet(WD TV, Popcorn, stb).
Ha csak filmnézésre kell gép, esetleg youtube, akkor WDTV Live. Ha kel torrent, Yamj, boritókezelés, HD hang, akadásmentes filmnézés/zenehalgatás, kódolástól függetlenül, rohadt jó support-al, akkor Popcorn A-200/210.Ha viszont akarsz játszani, torrentezni, fényképeket szerkesztgetni, videót vágni, Neten böngészni, és nem zavar hogy egér/billentyűvel nézel filmeket kényelmes távirányító helyett, akkor HTPC. Azok közül is az AMD Brazos alapra építve. A képminőség a filmeket tekintve nem rossz, de nincs meg az AVI feljavítás, tehát ott rosszabb a kép. 720p/1080p-nél nem látok külömbséget. 2 nap totál szívás volt nekem, hogy gyors is legyen a rendszer, és a filmek se akadjanak, de minden beállítható. Én már nem mennék vissza a media playerekre.
Persze lehet itt is kiegészítőket venni, pl a Rii mini
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest