Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomix24

addikt

válasz tigipuf #9381 üzenetére

Én már elmondhatom hogy szinte mindennel találkoztam.
    Ha veszel Média Playert, csak Sigma chipeset érdemes venni, mert ott jobb a kép mint a Realtek chipeseknél. És 720p-ig észreveszel külömbséget a HTPC-kel szemben is, mert a Sigma chip-es lejátszók feljavítják a képet(WD TV, Popcorn, stb).
    Ha csak filmnézésre kell gép, esetleg youtube, akkor WDTV Live. Ha kel torrent, Yamj, boritókezelés, HD hang, akadásmentes filmnézés/zenehalgatás, kódolástól függetlenül, rohadt jó support-al, akkor Popcorn A-200/210.

Ha viszont akarsz játszani, torrentezni, fényképeket szerkesztgetni, videót vágni, Neten böngészni, és nem zavar hogy egér/billentyűvel nézel filmeket kényelmes távirányító helyett, akkor HTPC. Azok közül is az AMD Brazos alapra építve. A képminőség a filmeket tekintve nem rossz, de nincs meg az AVI feljavítás, tehát ott rosszabb a kép. 720p/1080p-nél nem látok külömbséget. 2 nap totál szívás volt nekem, hogy gyors is legyen a rendszer, és a filmek se akadjanak, de minden beállítható. Én már nem mennék vissza a media playerekre.

Persze lehet itt is kiegészítőket venni, pl a Rii mini
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák