- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jag
senior tag
3-5 évig tervezni a mai pc világban sztem értelmetlen.
Havonta jön ki újabb fejlesztés, ami nem azért probléma, mert meg kötelező lenne megvenni, hanem azért, mert az alkalmazások fejlesztői is arra fognak dolgozni. Érthető, hisz nekik nem kell esetenként annyit melózni a szoftverrel, hogy optimalizálják a gyengébb vasakra is.Biztos én csinálom szarul, de én inkább eladom és keveset hozzátéve veszek egy másikat, ha már "kicsinek" érzem a konfigot. Így lehet, hogy 5 évre vetítve kicsit többe lesz a motyó, de mindig használható konfigom lesz. Most itt elmolyolhatsz még 1-2 hónapig, mire összerakod a tutit, aztán jövőre meg jön valami, amit a te vasad nem tud és cseszheted az eltékozolt idődet. :-)
Természetesen nem azt mondom, hogy vedd meg az első xart, meg ne olvass utána, de tépelődni, hetekig olvasgatni szvsz pc világában felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest