- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anti22
tag
válasz
Enszuke #8729 üzenetére
Igazából nekem semmi mert az gond nem lehet ha izmos alkatrészek vannak egy htpc-ben.Csak ki tudja másoknak mi a véleménye.A tápot nem cserélem gyengébbre mert a cooler master oldalán kiszámoltam a táp méretét a kalkulátorral.És én 7 hdd számoltam amit el is kell látni árammal.350-400 vattos az soványka lenne.600watt felettit ajánlott a kalkulátor.Egyébként a fogyasztás engem nem zavar.Inkább csendes legyen hogy aludni is lehessen a gép mellet ha bekapcsolva hagyom éjjel letöltés miatt.Én leginkább erre az imon távirányitó témára vagyok kiváncsi hogy a saját szoftverén kivül tudom e használni a gép teljes irányitására?Ha nem akkor nincs értelme kiadni + 20k egy olyan házra ami kijelzős.Akkor inkább egy kijelző nélküli ház és lehet venni itt az aprón távirányitót 3k körül amivel a media centert is lehet vezérelni meg elég sok lejátszó programmal is kompatibilis.Még driver sem kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest