- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jodamester
tag
HD-filmek nekem már erősen szaggattak a 3000+-os alapórajelén. 2.4GHz-re húzva viszont szépen futottak. A hangzavarról annyit, hogy c'n'c opciót+q-fan opciókat használva a prociventi alig-alig hallatszik, sőt néha el sem indul..
Egyébként szerintem ha csak filmre használunk egy pc-t, akkor az elég kihasználatlan. Én most építettem egy 'univerzális' ht és játékpécét.
A megfelelő ház kiválasztása az egyik legfontosabb: pici, hangszigetelt és csendes táppal szerelt legyen. Az enyémben egyébként duplamagos amd van és ddr3 7300gt van. A tápon és a procin van venti, a többi passzív. Tényleg mindenre jó és a játékok sem fektetik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest