- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
válasz
SunMount3r #57797 üzenetére
Hát én video renderelt konverziót próbáltam ki és annyira kevés a beállítási lehetőség emiatt beesett kép volt SDR-hez képest, hogy a mavr-el sokkal jobb eredményt értem el. A Madvr nagy előnye, hogy a csúcs nit-et be lehet állítani és szerintem ez egyik legfontosabb dolog. Lehet egy jó TV-nél teljesen mindegy de egy projektornál eléggé fontos a madvr konverzió. Én azért használom mert 4K a projektor és 4K anyaggal akarom etetni. A projektor tudja a HDR-t, de annyira gyenge lefőbb képen a sötét részletekben nem él a kép a részletek elvesznem minden beesett, hogy a konverzióval lényegesen jobb képet tudok csinálni.
Mondom ez a konverzió elég réteg user dolog én elégedett vagyok vele.
Pl nálam most így fut:Illetve én még egy dologgal szívtam a madvr esetében, időközünket olyan volt a kép mintha megdöccenne egy pillanatra. Hiába bika a gép 5800X3d+RTX 4080 ami nincs is kihatja mégis döccenés van. Valami oknál fogva a CPU queue size (16) és GPU queune size (8) illetve a Windowed és exlusive mode-ban a "how many video frames shall be ..." beállítással kellett visszább vennem 2-re. Teljesen érthetetlen számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest