Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
python1
veterán
válasz
Necronom #57778 üzenetére
Lehet félreérthető voltam, én kimondottan a HDR-SDR konverzió minőségbéli különbségeire világítottam volna rá, ha mondjuk ezt egy processzorba integrált tudja, annak csak örülni tudnék én is.
Egyébként nálam a teljes mozi PC-ről megy, hang is, tehát hangkártya onnan végfokok, ráadásul még a hangsugárzók(DIY) is aktív váltással, VoidXs által kreált CAVERN automatikus kalibrácóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- Bose soundlink revorver II
- KROAK K-CS01 Android autós navigáció 2/32 7"
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest