- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
SunMount3r #57774 üzenetére
Jujj persze hogy nem lehet ezeket komolyra venni
De mindig kerdes mindnkinek az, hogy mi a komoly
Nalam az, hogy van egy sajat moziszobad, ami nem a halodAmi a haloban van az lehet egesz jo is, meg lehet egy full alap is, de ugye ne egy compact szarra gondljunk itt se mar, amit anno hazimozinak arultak
Az X96 nekem jo arra, hogy megnezzek vele full HD filmeket vagy a masik szoba HDR tartalmu 4k filmet ami azert lathaton jobb, de ugye itt is eljaccottunk az ide oda convertalassal es jutottunk valamire, tok jo tanultam en is belole meg sztem sokak masok is
Nekem marad a 1080p itt a jo kis IGP HTPC Linux es arrol nezeget meg masikketto x96 air
Nem mondom hogy csucs, ajj dehogy nagyon max egy szobai kozepkategoria ami kielegiti a csalad igenyeit - hat nem ezert vagyunk h ebben segitsunk masoknak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Star Trek
- További aktív témák...
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest