- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
viperabácsi #57597 üzenetére
Igen, ismerem, követem, szeretem a csatornáját. Szerintem pont tőle jött ez a retrogéming ötlet. Vicces, mert tegnap délután mielőtt írtad pont ilyen 2400G-s gépeket nézegettem, van is fenn aprón, de 60k-ért számomra no go. Még esetleg ezen az N95-ös kínai miniPC-ken gondolkozok ([link] kuponnal 45ezer). De lehet hagyom a fenébe, aztán inkább az asztali gépből húzok egy 5 méteres HDMI kábelt.
(#57598) Necronom Huhh, jó hosszú lett
Most RK3528-as box van. Vicces, mert Kodi tényleg simán játszik 4K-s anyagokat is, de hát egy alkalmazás letöltése, vagy Chrome navigálás, vagy akármi baromi lassú. Főleg S905 box után. Másrészt viszont igen, pont ezen gondolkodok, most egy W10-et mire kénye-kedvére beállít az ember... És akkor mögötte ugyanúgy egy asztalra tervezett felület marad. Youtube számomra továbbra is kérdés, droidon én SmartTubeNext-et használok. Próbáltam a servert, de egyszerűen mire mindent beállít az ember... OMV nem tetszett, Xpeno nyögvenyelős + bármikor eltörhet egy véletlen frissítéssel, az alap Linux SMB share meg kulimunka beállítani. Egy alap Qnap van, nyilván céleszköz, így egy dologra való. Azért a gyári NAS rendszer stabilabb, meg korrekt felülete van, nekem eddig bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ASUS routerek
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Plazma TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest