Új hozzászólás Aktív témák

• DJGABI

addikt

válasz viperabácsi #57597 üzenetére

Igen, ismerem, követem, szeretem a csatornáját. Szerintem pont tőle jött ez a retrogéming ötlet. Vicces, mert tegnap délután mielőtt írtad pont ilyen 2400G-s gépeket nézegettem, van is fenn aprón, de 60k-ért számomra no go. Még esetleg ezen az N95-ös kínai miniPC-ken gondolkozok ([link] kuponnal 45ezer). De lehet hagyom a fenébe, aztán inkább az asztali gépből húzok egy 5 méteres HDMI kábelt. :)

(#57598) Necronom Huhh, jó hosszú lett :DDD Most RK3528-as box van. Vicces, mert Kodi tényleg simán játszik 4K-s anyagokat is, de hát egy alkalmazás letöltése, vagy Chrome navigálás, vagy akármi baromi lassú. Főleg S905 box után. Másrészt viszont igen, pont ezen gondolkodok, most egy W10-et mire kénye-kedvére beállít az ember... És akkor mögötte ugyanúgy egy asztalra tervezett felület marad. Youtube számomra továbbra is kérdés, droidon én SmartTubeNext-et használok. Próbáltam a servert, de egyszerűen mire mindent beállít az ember... OMV nem tetszett, Xpeno nyögvenyelős + bármikor eltörhet egy véletlen frissítéssel, az alap Linux SMB share meg kulimunka beállítani. Egy alap Qnap van, nyilván céleszköz, így egy dologra való. Azért a gyári NAS rendszer stabilabb, meg korrekt felülete van, nekem eddig bejött.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés