Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
viperabácsi
üzenetére
Igen, ismerem, követem, szeretem a csatornáját. Szerintem pont tőle jött ez a retrogéming ötlet. Vicces, mert tegnap délután mielőtt írtad pont ilyen 2400G-s gépeket nézegettem, van is fenn aprón, de 60k-ért számomra no go. Még esetleg ezen az N95-ös kínai miniPC-ken gondolkozok ([link] kuponnal 45ezer). De lehet hagyom a fenébe, aztán inkább az asztali gépből húzok egy 5 méteres HDMI kábelt.

(#57598) Necronom Huhh, jó hosszú lett
Most RK3528-as box van. Vicces, mert Kodi tényleg simán játszik 4K-s anyagokat is, de hát egy alkalmazás letöltése, vagy Chrome navigálás, vagy akármi baromi lassú. Főleg S905 box után. Másrészt viszont igen, pont ezen gondolkodok, most egy W10-et mire kénye-kedvére beállít az ember... És akkor mögötte ugyanúgy egy asztalra tervezett felület marad. Youtube számomra továbbra is kérdés, droidon én SmartTubeNext-et használok. Próbáltam a servert, de egyszerűen mire mindent beállít az ember... OMV nem tetszett, Xpeno nyögvenyelős + bármikor eltörhet egy véletlen frissítéssel, az alap Linux SMB share meg kulimunka beállítani. Egy alap Qnap van, nyilván céleszköz, így egy dologra való. Azért a gyári NAS rendszer stabilabb, meg korrekt felülete van, nekem eddig bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most RK3528-as box van. Vicces, mert Kodi tényleg simán játszik 4K-s anyagokat is, de hát egy alkalmazás letöltése, vagy Chrome navigálás, vagy akármi baromi lassú. Főleg S905 box után. Másrészt viszont igen, pont ezen gondolkodok, most egy W10-et mire kénye-kedvére beállít az ember... És akkor mögötte ugyanúgy egy asztalra tervezett felület marad. Youtube számomra továbbra is kérdés, droidon én SmartTubeNext-et használok. Próbáltam a servert, de egyszerűen mire mindent beállít az ember... OMV nem tetszett, Xpeno nyögvenyelős + bármikor eltörhet egy véletlen frissítéssel, az alap Linux SMB share meg kulimunka beállítani. Egy alap Qnap van, nyilván céleszköz, így egy dologra való. Azért a gyári NAS rendszer stabilabb, meg korrekt felülete van, nekem eddig bejött.