- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz
Gombinyó #56701 üzenetére
Ha a HTPC tudna/ná rendesen azokat is akkor nem kellene.
Azért vettem pl anno a Firesticket is meg, mert meguntam a sz@rakodást a CE alatti streaming add-onokkal, mert volt, hogy nem ment mindegyik rendesen. Így vettem arra egy dedikált eszközt.
Viszont mmost akkor úgy néz ki, hogy a HTPC-n is csak a KODI alól mennének rendesen a streamingek, mert a gyári appok, akkor nem tudják a FullHD-t meg a DD+ hangokat, ha jól olvastam.@#56696devil-k
Hát használtban gondolkdom, meg nem kell nekem nagy erőmű a FullHD-hoz meg a gyári BD lemezekehez.
De aztán kiderül mi lesz, vagy mikor lesz belőle valami.
DE vsz úgy fogom, hogy meg marad minden a HTPC mellett is, addig, amíg rendesen be nem "lakom" azt.@#56697Alien!
Mondjuk az annyira nem zavar majd, mert úgyis kell hozzá egy wifi/bt billentyűzet tapipaddal együtt.
A streaminges dolog jobban zavar...vagy lehet már annyira nem is, mert pl a sticken sem tudja a Disney+ meg az HBO MAX és elvagyok velük. Megszoktam már.
Igaz a svenkeléses jeleneteknél látom azért a "döcögést"...Szóval, ha kivitelezhető akkor valamilyen kötséghatékony megoldásban gondolkodom csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest