Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skippper
senior tag
válasz
Atomgeszi #56124 üzenetére
Nálam úgy néz ki a rendszer, hogy van egy darab ITX-es gép a TV alatt, az megy 0-24, van benne 4TB HDD (NAS-ként is üzemel), meg egy RX6600 videókártya (részben azért, hogy menjen a 4K-120Hz-10bit-HDR, részben azért, hogy a MadVR-t tisztességesen meg tudjam rántani anélkül, hogy hangos lenne, részben pedig ethereumot bányászik, amíg nem filmezek rajta). Korábban egy 1050Ti volt benne, az is tökéletesen jó 4K lejátszásra, MadVR-al. Össze van kötve HDMI-vel egy erősítővel, erősítő megy a TV-be.
Fut rajta egy Plex szerver, ami DLNA-ként kiszolgálja a tartalmat ami gépen van (így pl. telefonról vagy tabletről is tudok nézni bármit a hálószobában).
Fut rajta egy UnifiedRemote szerver, hogy tudjam a telefonról kezelni az egeret/billentyűzetet.
Fut rajta egy TeamViewer, hogy bármikor be tudjak lépni rá akár telefonról, akár másik PC-ről irányítani.
Ezen kívül van itthon egy Hass.io-s Raspberry PI, azzal tudom figyelni az állapotát, ki-be kapcsolgatni Wake-on-lanon keresztül.Ez a rendszer nekem iszonyatosan kényelmes, bátran tudom javasolni dedikált médialejátszó és NAS helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest