Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• skippper

senior tag

válasz Atomgeszi #56124 üzenetére

Nálam úgy néz ki a rendszer, hogy van egy darab ITX-es gép a TV alatt, az megy 0-24, van benne 4TB HDD (NAS-ként is üzemel), meg egy RX6600 videókártya (részben azért, hogy menjen a 4K-120Hz-10bit-HDR, részben azért, hogy a MadVR-t tisztességesen meg tudjam rántani anélkül, hogy hangos lenne, részben pedig ethereumot bányászik, amíg nem filmezek rajta). Korábban egy 1050Ti volt benne, az is tökéletesen jó 4K lejátszásra, MadVR-al. Össze van kötve HDMI-vel egy erősítővel, erősítő megy a TV-be.

Fut rajta egy Plex szerver, ami DLNA-ként kiszolgálja a tartalmat ami gépen van (így pl. telefonról vagy tabletről is tudok nézni bármit a hálószobában).
    Fut rajta egy UnifiedRemote szerver, hogy tudjam a telefonról kezelni az egeret/billentyűzetet.
    Fut rajta egy TeamViewer, hogy bármikor be tudjak lépni rá akár telefonról, akár másik PC-ről irányítani.
    Ezen kívül van itthon egy Hass.io-s Raspberry PI, azzal tudom figyelni az állapotát, ki-be kapcsolgatni Wake-on-lanon keresztül.

Ez a rendszer nekem iszonyatosan kényelmes, bátran tudom javasolni dedikált médialejátszó és NAS helyett.

Új hozzászólás Aktív témák