- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
OpenElec (Generic) 8.0.4 ment most fel nekem PC-re (X1900-DC), de időnként belefagy.
Próbáltam itt visszakeresgélni, de nem nagyon találtam hasonló kérdést.Van más is, aki nem RPi-n használja ezt a buildet és hasonló hibával találkozott? Érdemes lehet inkább egy LibreElec-kel próbálkoznom?
Előtte w10 volt fent (sz*r volt, de sose fagyott), azelőtt meg win8.1, azzal semmi gond nem volt, de felesleges már a windows.
Amúgy egy 64GB Samsung 830 SSD-ről fut most ez is.Film lejátszásakor (bár hosszan nem teszteltem még) nem produkálta.
De egyszer pl. zenét próbáltam lejátszani, akkor fagyott meg, előtte meg menüben állítgatás közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest