Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MasterMark #51637 üzenetére
"Premium High Speed HDMI Cable with Ethernet" kábelt (2.0-s elég) amit be fogok szerelni és a TV-m a Beállítások/Általános/HDMU ULTRA HD Deep Colour/ON (a HDMI1-n használom, így azt kapcsoltam be - OFF-ba volt) és ezt javasolta az LG-s akivel most beszéltem Online Chates felületen. Azt is elmondta, hogy a TV-m 100Hz-s panellal rendelkezik és a 100Hz minden felbontáson elérhetőnek kell legyen (megfelelő kábel használata esetén ügye) és ezért fogok venni egy fent említett kábelt és a régit olyanra cserélni. A másik dolog még az, hogy mikor a kép fagyást tapasztaltam/tapasztalom, azt is meg kellene néznem, hogy a TV menüje elő hozható-e vagy sem (erre nem is gondoltam)
Azt az LG-s sem tudta elmondani, hogy esetemben a FHD/120Hz az minek köszönhetően állítható be, mivel 100Hz-s panel van.Na majd, ha ne adj isten jelentkezne a korábban felvázolt hiba jelenség, akkor megnézem az LG-s által javasolt lehetőségeket is. Köszönöm mindenkinek a segítséget, nagy segítségemre voltatok ti is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest