Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaxxDamage

félisten

válasz MasterMark #51637 üzenetére

"Premium High Speed HDMI Cable with Ethernet" kábelt (2.0-s elég) amit be fogok szerelni és a TV-m a Beállítások/Általános/HDMU ULTRA HD Deep Colour/ON (a HDMI1-n használom, így azt kapcsoltam be - OFF-ba volt) és ezt javasolta az LG-s akivel most beszéltem Online Chates felületen. Azt is elmondta, hogy a TV-m 100Hz-s panellal rendelkezik és a 100Hz minden felbontáson elérhetőnek kell legyen (megfelelő kábel használata esetén ügye) és ezért fogok venni egy fent említett kábelt és a régit olyanra cserélni. A másik dolog még az, hogy mikor a kép fagyást tapasztaltam/tapasztalom, azt is meg kellene néznem, hogy a TV menüje elő hozható-e vagy sem (erre nem is gondoltam)
    Azt az LG-s sem tudta elmondani, hogy esetemben a FHD/120Hz az minek köszönhetően állítható be, mivel 100Hz-s panel van. :K

Na majd, ha ne adj isten jelentkezne a korábban felvázolt hiba jelenség, akkor megnézem az LG-s által javasolt lehetőségeket is. Köszönöm mindenkinek a segítséget, nagy segítségemre voltatok ti is! :R

Új hozzászólás Aktív témák